- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
bazı şeylerde gerçekten kısmetten öte yol yok ...
ve evli olsaydın bu sefer de ah gençliğim gitti bu adamla derdin
ben seni çok iyi anlıyorum ama...dediğim gibi kısmetten öte yol yok ...
ve geç kalmak gibi bir şansın olamaz...bak günler hala senin için doğuyorsa...herşey devam ediyor demektir
ve sanırım biraz da düşünmemek lazım...bırak akışına...
Birakiyom akisina ama bi bakiyom yilllarim geciyo. Bu fikri tamamen kafamdan atarsam anca mutlu olabilirim galiba. Evlilik benim kismetim degilmis deyip sukretmek
niye olumsuzsun...?belki de senin kısmetin 35 inde...bilemezsin ki..
ayrıca 30 dan sonra evlenme artık moda oldu desem
şaka bir tarafa da...umutsuzluk,geç kalınmışlık gibi hisslere sahip olunması en son kişilerdensin bence...
daha dur bakalım ya...1 yılda bile o kadar değişiyor ki hayat...1 yıl ya 1 yıl...
Yalniz olmak beni de cok mutsuz ediyor. Benim de sevmeye sevilmeye cok ihtiyacim var dostum, seni cok iyi anliyorum. Bu arada ben de 27 oluyorum.
Ayy haklisin aslinda.. Bir yil var daha 30 uma :)))
Ayyy haklisin allah muhafaza. Yanlis kelimeler kullaniyom bide. Ama ben 40 da falan evlenmek istemiyom con gec yaa( off nasip
Yalniz olmak beni de cok mutsuz ediyor. Benim de sevmeye sevilmeye cok ihtiyacim var dostum, seni cok iyi anliyorum. Bu arada ben de 27 oluyorum.
Hah iste sen beni anlarsin. Ne yapalim kiz biz :))))
bak yagitti gene yaşa taktı...
yaşını unutsana...birde böyle dene yaşamaya...
haydaa gene off diyo aff de aff
ikinizde ne mi yapicaginiz bol bol cuma suresini okuyun insaALLAH
benim kendimden bile ümidim kalmadı artık hayat çok üstüme geliyo ve ben çok yoruldum
arkadaşım sağlıklıysan bide benim gibi etrafında boyna canını yakmak isteyenler olmadıkça mutlu olmalııssın kısmete gelince o bendede yok olmuyo benim hayatımda güzel bişey yokki zaten ama sen umutlu ol benim gibi olma
Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .
Bosa gecmis yillar, baskasinin hayatini yasamak derken?
Kendi hayatin yok mu, bir ugrasin, bir hayat gayen? Tum hayat amacin evlenmek galiba, yazdiklarindan bu anlasiliyor. 28 yil evlenmek icin mi bekledin?
Yasinda herhangi bir gecikme yok, zaten kime gore, neye gore gec kalma...
Isin, gucun, egitimin var mi? Insan icine ne kadar cikiyorsun? Sohbetin, muhabbetin nasil, arkadas cevren, iliskilerin nasil? Butun bunlar da onemli. Artik evde kismet bekleme devri gecti. Erkekler de ayaklari yere basan, kendine guvenen bayanlar tercih ediyor. Evde, ayna karsisinda evlenemedigi icin kendi haline aglayan bir insan kime neden cazip gelsin ki? Kendini toparla ve kendin icin yasa bence. Evliligi de ilk siraya oturtma. Evlilik amac degil arac olsun mutlu olmak icin.
Önceki konunu biliyorum bende yorum yazmistim ayrica.. Saglikliyim cok sukur ama senden farkim yok. Hayatta guzel bisiler olmayinca umutta olmuyo malesef..
Salati tefriciyeyide okudum ben.. Insallah cuma suresinide okumayi adet edicem
benim kendimden bile ümidim kalmadı artık hayat çok üstüme geliyo ve ben çok yoruldum
arkadaşım sağlıklıysan bide benim gibi etrafında boyna canını yakmak isteyenler olmadıkça mutlu olmalııssın kısmete gelince o bendede yok olmuyo benim hayatımda güzel bişey yokki zaten ama sen umutlu ol benim gibi olma
biliyosan hiç anlatmayım canım seni anladığımdan şüphen yoktur ozaman napalım bu öyle çalışıp çabalayıp elde edilcek bişey değilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?