HERSEY ICIN COKMU GEC ARTIK.. Yas 29 :(((((

Birakiyom akisina ama bi bakiyom yilllarim geciyo. Bu fikri tamamen kafamdan atarsam anca mutlu olabilirim galiba. Evlilik benim kismetim degilmis deyip sukretmek

Birakiyom akisina ama bi bakiyom yilllarim geciyo. Bu fikri tamamen kafamdan atarsam anca mutlu olabilirim galiba. Evlilik benim kismetim degilmis deyip sukretmek

niye olumsuzsun...?belki de senin kısmetin 35 inde...bilemezsin ki..

ayrıca 30 dan sonra evlenme artık moda oldu desem

şaka bir tarafa da...umutsuzluk,geç kalınmışlık gibi hisslere sahip olunması en son kişilerdensin bence...

daha dur bakalım ya...1 yılda bile o kadar değişiyor ki hayat...1 yıl ya 1 yıl...

Yalniz olmak beni de cok mutsuz ediyor. Benim de sevmeye sevilmeye cok ihtiyacim var dostum, seni cok iyi anliyorum. Bu arada ben de 27 oluyorum.

Ayy haklisin aslinda.. Bir yil var daha 30 uma :)))

Ayyy haklisin allah muhafaza. Yanlis kelimeler kullaniyom bide. Ama ben 40 da falan evlenmek istemiyom con gec yaa ( off nasip

haydaa gene off diyo aff de aff

Yalniz olmak beni de cok mutsuz ediyor. Benim de sevmeye sevilmeye cok ihtiyacim var dostum, seni cok iyi anliyorum. Bu arada ben de 27 oluyorum.

Hah iste sen beni anlarsin. Ne yapalim kiz biz :))))

ikinizde ne mi yapicaginiz bol bol cuma suresini okuyun insaALLAH

Kizlar yapmayin ama 30 olmadim daha derken 31 olan ben icin hersey cok mu gec yani alindim simdi.benim hala umudum var.reelde karsima cikar mi evlilik sitesi netten nasil evleniyorlar merak diyorum.ma tabi herkezin belirli kiterleri var onume gelenle evlenemm

Kısmet meselesi bu elbet bir gün seninde kısmetin çıkacak Sen stres yaptıkça kendini yıpratırsın , doğal olarak ta kendini mutsuz hissettiğin içinde aynada güzel görmezsin.. Herkes evlenecek diye bir kural yok ki bu dünyada.. Evlenince iş bitmiyor ki sadece kendin olsan amenna geçim sorumluluklar kv. kp. akrabalar bir sürü sorunla karşılaşınca da bekarlık sultanlıkmış o günlerin kıymetini neden bilemediğim diyeceğin günlerde olabilir.. Bir bayanın en güzel yaşlarıymış 30 yaşlar bir yerde okumuştum.. Bence tadını çıkar bu günlerinin rabbim sana da nasip eder bir gün eminim...

Son düzenleme:
benim kendimden bile ümidim kalmadı artık hayat çok üstüme geliyo ve ben çok yoruldum

arkadaşım sağlıklıysan bide benim gibi etrafında boyna canını yakmak isteyenler olmadıkça mutlu olmalııssın kısmete gelince o bendede yok olmuyo benim hayatımda güzel bişey yokki zaten ama sen umutlu ol benim gibi olma

Bosa gecmis yillar, baskasinin hayatini yasamak derken?
Kendi hayatin yok mu, bir ugrasin, bir hayat gayen? Tum hayat amacin evlenmek galiba, yazdiklarindan bu anlasiliyor. 28 yil evlenmek icin mi bekledin?

Yasinda herhangi bir gecikme yok, zaten kime gore, neye gore gec kalma...
Isin, gucun, egitimin var mi? Insan icine ne kadar cikiyorsun? Sohbetin, muhabbetin nasil, arkadas cevren, iliskilerin nasil? Butun bunlar da onemli. Artik evde kismet bekleme devri gecti. Erkekler de ayaklari yere basan, kendine guvenen bayanlar tercih ediyor. Evde, ayna karsisinda evlenemedigi icin kendi haline aglayan bir insan kime neden cazip gelsin ki? Kendini toparla ve kendin icin yasa bence. Evliligi de ilk siraya oturtma. Evlilik amac degil arac olsun mutlu olmak icin.

Önceki konunu biliyorum bende yorum yazmistim ayrica.. Saglikliyim cok sukur ama senden farkim yok. Hayatta guzel bisiler olmayinca umutta olmuyo malesef..

elbet vardır seni de bekleyen bir kısmet 29 geç değil

Annem babam memnekete gittileri icin abi ve ablalarimda kalirim genellikle. Basklarinin hayati derken onu kastettim.. Cok arkadasim yok. Yurd disinda yasiyorum ve yabancilarlada arkadas olamiyorim pek cevrem yok..

Önceki konunu biliyorum bende yorum yazmistim ayrica.. Saglikliyim cok sukur ama senden farkim yok. Hayatta guzel bisiler olmayinca umutta olmuyo malesef..

biliyosan hiç anlatmayım canım seni anladığımdan şüphen yoktur ozaman napalım bu öyle çalışıp çabalayıp elde edilcek bişey değilki

ben de 29 yaşındayım evlenmek istiyorum ama şimdilik bir şey yok. akışına bırak, insan düşündükçe kafasında kuruyor ve gereksiz yere üzülüyor böylece yıpranıyoruz çevremize de olumsuz bir imaj sergiliyoruz. rahat olmak lazım, biraz vurdumduymaz, ehli keyf olmak lazım. İnşallah tez zamanda karşına iyi bir insan çıkar.

Salati tefriciyeyide okudum ben.. Insallah cuma suresinide okumayi adet edicem

evet dinle beni var bi bildigim :) hatda hergün 5 kere oku insaALLAH...

kiz alone napion sen ja resmen karalara büründün yakismaz yanilmiyorsam sen degilmiydin Muhammedi isteyen?
o canini yakmak isteyenlere hic aldirma benimde basimdan gecti bende 26 yasinda evlendim benden ufaklari hepsi evli coluk cocuga karismisdi gerisini sen düsün :) ama evlendigime bile sevinmediler hahaha, fesatlar her daim fesatdir ALLAH kurtarsin o hastalikdan evlendikten sonra baska seyler ariyorlar sen sen ol aldirma beni ALLAH cok özel birine sakliyor de sende cuma suresini oku insaALLAH

biliyosan hiç anlatmayım canım seni anladığımdan şüphen yoktur ozaman napalım bu öyle çalışıp çabalayıp elde edilcek bişey değilki

Aynen cunku hayatta ne olursa olsun insan hirs yapip kazaniyo. Cabaliyo ama bu tamamen kismet meselesi. Is te olsa paranda olsa özgurde olsan her insan bi hayat arkadasi ariyo yanina. Kendine ait bi duzen. Ama olmayinca olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…