• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HERSEY ICIN COKMU GEC ARTIK.. Yas 29 :(((((

Birincisii.. olummlu dusun ...
Her aksam uyumadan once yasadigin gun icin iyisiyle kotusuyle Allaha tesekkur et...

Her sabahh uyandigindaa ilk isin aynaya bakip kendine gulumsemen olsun.. kendinii sevdigini soyle.. kendini sevmeyeni baskasi niye sevsin oyle dusun :)
Kendinii simarrt kendin icin biseyler yap huzurluu ol , sen muutluu oldukkcaa kismetlerin acilir.. kendine guvennn. Ve hic bi zmn unutma canimm herseydee hayir vardir ..belkii karsinaa cikicaak senii gercelten seviicek kisii iicin daha zaman vardir... Dogru zamanii bekliyordur bunun icin .. :). Olummmluuu dusunnn kismetlerinm acilsinn ... Inan banaa bakk bi sure bir cok kisinin cevrende oldugunu farkediceksin.. onemlisi cok kismetlii degill dogru kisiyi cikarsin rabbim karsina.. :).

Birincisii.. olummlu dusun ...
Her aksam uyumadan once yasadigin gun icin iyisiyle kotusuyle Allaha tesekkur et...

Her sabahh uyandigindaa ilk isin aynaya bakip kendine gulumsemen olsun.. kendinii sevdigini soyle.. kendini sevmeyeni baskasi niye sevsin oyle dusun :)
Kendinii simarrt kendin icin biseyler yap huzurluu ol , sen muutluu oldukkcaa kismetlerin acilir.. kendine guvennn. Ve hic bi zmn unutma canimm herseydee hayir vardir ..belkii karsinaa cikicaak senii gercelten seviicek kisii iicin daha zaman vardir... Dogru zamanii bekliyordur bunun icin .. :). Olummmluuu dusunnn kismetlerinm acilsinn ... Inan banaa bakk bi sure bir cok kisinin cevrende oldugunu farkediceksin.. onemlisi cok kismetlii degill dogru kisiyi cikarsin rabbim karsina.. :).

Aminnnn... Ama ben guzel sayilirim akilli zeki bulur insanlar.. Ama kismetsizim.. Birsuru hayati boyunca evlenemeyen insanlar taniyorum onlardan biri olmaktan korkuyorum.. Tum akrabalar yuvalarina sahipken insan ister istemez üzülüyo iste.. Ne kadar mutlu olsada gece yatarken artik yanlizlik zor geliyo sefkat istiyo sevilmek istiyo insan.. Insanin dogasinda var bu..

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de seninle aynı duyguları yaşadım. Benim yaşımdakiler evlendi çoluk çocuğa karıştı diye üzülüyodum. Çevrede susmuyor ki bana ''ne zaman evleneceksin'' anneme de ''kızını da evlendir artık'' demeler. bilip bilmeden konuşan çoktu. Koca sanki pazarda satılıyor. Sonrasında kuzenim vesilesiyle eşimle tanıştım. 1 yıl içinde evlendik. Senin de kısmetin biyerlerde seni bekliyor inşallah... Daha sosyal olmaya çalış ve samimi olduğun insanlara şaka ciddi karışık durumunu anlatabilirsin. Ahh çevrende benim kuzen gibi bi çöpçatan olaydı:)

Zaten sorun cevrem olmamasi yoksa evde kalcak kiz degildim..

bencede kader kismet. bende 28 yasinda evlendim 27 dide nisanlandim. umudumu kaybetmistim oysaki ama nasibinse gelir hintten yemenden misali. esim cok yakisikli ama ovunmek icin yazmiyorum hani durdun durdun turnayi gozunden vurdun.umudunu kaybetme daha grncsin canim cocuk 45 e kadar yolu var dua et insallah tez zamanda evlenirsin hayirlisiyla. evlilik zor oyle kolay degil ama yuvan olsun kim istemez ki ceyizine bakip bakip kendini mutsuz etme sagligin yerinde sukret lutfen. baskalarinin ne dedigi cok mu onemli. belki iki sene sonra buradan yine konu acarsin kocamdan kaynanamdan biktim diye allah korusun da.allah hayirli insanlarla karsilastirsin...

Aminnn. Insallah acmam oyle bi konu.. Hayat tabi herseyi gosterir.. Cok olgunlastim son bi kac senedir anlayisliyim kendime guveniyorum ama iste olmuyo. 30 olmadan evlenmeyi istiyorum. Karsidaki kisiye 29 yasindayim demek 30 dan daha kolay gibi geliyo

kizlar konu sahibinede yazmistim bunu muhakkak yapin insaALLAH, güzel bi abdest alin ALLAHim hayirli bir es niyeti ile cuma suresini günde 5 defa okuyun... :)

ALLAHcc tüm evlenmek isteyenlere hem dunyevi hem uhrevi hayirli bir es nasip etsin...amin

Aminnnn... Ama ben guzel sayilirim akilli zeki bulur insanlar.. Ama kismetsizim.. Birsuru hayati boyunca evlenemeyen insanlar taniyorum onlardan biri olmaktan korkuyorum.. Tum akrabalar yuvalarina sahipken insan ister istemez üzülüyo iste.. Ne kadar mutlu olsada gece yatarken artik yanlizlik zor geliyo sefkat istiyo sevilmek istiyo insan.. Insanin dogasinda var bu..

Guzelimm benimm dedigim de bu .. senn korktukca korkularinla yuzlesirsinn.. ne kadar kotuu seyler duusnursen basina o gelir.. olummsuzz dusunmee lutfen.. :)

Buna kafanı takma üzme kendini sana bir örnek vereyim en yakın arkadaşımdan

Arkadaşım öğretmen ve çok güzel bir kız görüştükleriyle bir türlü evlilik olmuyordu.Üzülüyordu ben ve benim
gibi erken evlenen arkadaşlara imreniyordu bebeğiniz oldu ben yerimde sayıyorum diye.29 yaşına geldi.
Neyse 2013 ağustosta muhteşem dört dörtlük bir düğünle evlendi.Evlendikten tam bir ay sonra düşüyor beli inciniyor
dr da yapılan tetkiklerde belinde kanserli hücre bulundu.Araştırıldı göğüs kanseri ve 4. evrede bu evrede artık yapılacak bir şey
yok belki 1 belki 2 yıl yaşar.Duyunca ağlama krizine girdim.Evliliğinin en güzel günlerini kemoterapi görerek geçiriyor.
Saçları döküldü,yürüyemiyor.Ailesi perişan yanlarına almak istiyorlar eşi de ayrılmak istemiyor ondan bırakamam diyorİnsanın aklı almıyor o kadar sağlıklı bir insan ve nikah kıyılırken yapılan testlerde hiçbir sorun yokken.

Sana tavsiyem üzme kendini hayatın akışına bırak.Herşeyde vardır bir hayır.

Yaşantında güzel olan şeylere odaklan,oturupta üzülmen acı
herşey evlilik değil ayrıcada evlilerin yapamadıklarını sen yapabilirsin özgürlüğün ve sorumsuz olamanın farkında değilsin bence bakış açını değiştir,
ve şu an elinde olanlarla mutlu ol
,elbette vardır sendende hoşlanacak ama daha vakit var , gülümse hayata

Buna kafanı takma üzme kendini sana bir örnek vereyim en yakın arkadaşımdan

Arkadaşım öğretmen ve çok güzel bir kız görüştükleriyle bir türlü evlilik olmuyordu.Üzülüyordu ben ve benim
gibi erken evlenen arkadaşlara imreniyordu bebeğiniz oldu ben yerimde sayıyorum diye.29 yaşına geldi.
Neyse 2013 ağustosta muhteşem dört dörtlük bir düğünle evlendi.Evlendikten tam bir ay sonra düşüyor beli inciniyor
dr da yapılan tetkiklerde belinde kanserli hücre bulundu.Araştırıldı göğüs kanseri ve 4. evrede bu evrede artık yapılacak bir şey
yok belki 1 belki 2 yıl yaşar.Duyunca ağlama krizine girdim.Evliliğinin en güzel günlerini kemoterapi görerek geçiriyor.
Saçları döküldü,yürüyemiyor.Ailesi perişan yanlarına almak istiyorlar eşi de ayrılmak istemiyor ondan bırakamam diyorİnsanın aklı almıyor o kadar sağlıklı bir insan ve nikah kıyılırken yapılan testlerde hiçbir sorun yokken.

Sana tavsiyem üzme kendini hayatın akışına bırak.Herşeyde vardır bir hayır.

Ayyyy nasil üzüldüm su an. Elimizdeki en kiymetli sey saglimiz ama iste insanoglu hep fazlasini istiyoruz allahim cok sukur sana..bende hastaliktan cok korkuyorum annemde kanser bende ikerki yaslarda olurmuyum diye korkuyorum.. Zaten eskisi gibi saglii hissetmiyom strestendir diye dusundum ama.. Kendimi son zamanlarda cok üzdüm... Offff

Yaşantında güzel olan şeylere odaklan,oturupta üzülmen acı
herşey evlilik değil ayrıcada evlilerin yapamadıklarını sen yapabilirsin özgürlüğün ve sorumsuz olamanın farkında değilsin bence bakış açını değiştir,
ve şu an elinde olanlarla mutlu ol
,elbette vardır sendende hoşlanacak ama daha vakit var , gülümse hayata

Kesinlikle... Ama iste insanoglu fazlasini istiyoruz hep.. En son ne zaman mutlu oldum hic hatirlamiyorum..... Ne olcak bu halim..

Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin :(((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .

Hayatta hersey evlilik degil,yalniz calişarak da kendi hayatınızı mutlu bir sekilde duzene sokabilirsiniz.Her sey disardan goruldugu gibi degil,her kez dısardan evlilikleri cok mutluymus cok kusursuzmuş gibi gostermeye caliştıklarına bakmayın,hiç oyle degil coguların. =)Olması gereken diye bir sey yoktur ,illa su yasa evlenilecek de oyle yapılacak ta bilmem ne ,yok oyle birsey,asıl sizi mutlu edecek olan sey nedir ?Onu bulun sonra da yasamaya bakın =) Hayat cok kısa uzulmeye degmez.Suan bir bosluktasınız bence profesionel bir yardım alsanız bu konuda nasıl olur,iyi olur bence ,hepimiz yasamişizdır oyle seyler =))(Size bir kitap tavsiye edecem,cok iyi gelecek eminim ''Gercekten yasiyor musun ? Aret Vartanyan ) mutaka bulun okuyun!

Hayatta hersey evlilik degil,yalniz calişarak da kendi hayatınızı mutlu bir sekilde duzene sokabilirsiniz.Her sey disardan goruldugu gibi degil,her kez dısardan evlilikleri cok mutluymus cok kusursuzmuş gibi gostermeye caliştıklarına bakmayın,hiç oyle degil coguların. =)Olması gereken diye bir sey yoktur ,illa su yasa evlenilecek de oyle yapılacak ta bilmem ne ,yok oyle birsey,asıl sizi mutlu edecek olan sey nedir ?Onu bulun sonra da yasamaya bakın =) Hayat cok kısa uzulmeye degmez.Suan bir bosluktasınız bence profesionel bir yardım alsanız bu konuda nasıl olur,iyi olur bence ,hepimiz yasamişizdır oyle seyler =))(Size bir kitap tavsiye edecem,cok iyi gelecek eminim ''Gercekten yasiyor musun ? Aret Vartanyan ) mutaka bulun okuyun!

Yurddisindayim canim. Nerden bulabilirim acaba o kitabi

Ben de 30 yaşındayım 2 ay sonra:( Rabb'ime şükürler oldun verdiği nimetler için şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama çok mutsuzum. Eski nişanlım olacak psikopat bile bulmuş birini. Ayrılırken herkes elini sallasan ellisi demişti ama karşıma çıkan kişilerden hiç biri içimin ısınacağı, ve benim istediğim gibi olmadı malesef. Uzaktan akrabalar soruyordu beni yaşımı duyunca vazgeçmişler halbuki çocuk benle yaşıttı. Gerçi zaten dedikleri kişi asker olduğu için sıcak bakmıyordum. Dertliyim bu konuda. Ne yaparsam yapayım içimde bi tarafta hep bir hüzün var. 15 tatilde iyice bunaldım her öğretmen tatili 4 gözle bekler benim için tatil hiç bir şey ifade etmiyor. Kendime bir sürü faliyet bulmuştum ama bir süre sonra sıkıldım. Gez toz alış veriş yap nereye kadar. Hayatımda hep bir eksiklik hissediyorum. Arkadaşlarım çocukları var. Artık konuşacak ortak bir konu bile bulamıyoruz çünkü hep çocuklar üzerinden dönüyor muhabbet ben de sıkılıyorum çok seyrek görüşmeye başladık bu yüzden. Dua ediyorum sürekli. Allah afiyetle hayırlı daim bir evlilik nasip etsin diye hatta arkasından hayırlı evlat duaları ediyorum. Allah sana afiyetle hayırlı daim evlilik ve evlatlar nasip etsin. Dua etmekten başka çare göremiyorum.

Ayyyy nasil üzüldüm su an. Elimizdeki en kiymetli sey saglimiz ama iste insanoglu hep fazlasini istiyoruz allahim cok sukur sana..bende hastaliktan cok korkuyorum annemde kanser bende ikerki yaslarda olurmuyum diye korkuyorum.. Zaten eskisi gibi saglii hissetmiyom strestendir diye dusundum ama.. Kendimi son zamanlarda cok üzdüm... Offff

işte herşeyin başı stres boşuna kendi üzme.Hayat güzel yaşanmaya değer.

Ben de 30 yaşındayım 2 ay sonra:( Rabb'ime şükürler oldun verdiği nimetler için şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama çok mutsuzum. Eski nişanlım olacak psikopat bile bulmuş birini. Ayrılırken herkes elini sallasan ellisi demişti ama karşıma çıkan kişilerden hiç biri içimin ısınacağı, ve benim istediğim gibi olmadı malesef. Uzaktan akrabalar soruyordu beni yaşımı duyunca vazgeçmişler halbuki çocuk benle yaşıttı. Gerçi zaten dedikleri kişi asker olduğu için sıcak bakmıyordum. Dertliyim bu konuda. Ne yaparsam yapayım içimde bi tarafta hep bir hüzün var. 15 tatilde iyice bunaldım her öğretmen tatili 4 gözle bekler benim için tatil hiç bir şey ifade etmiyor. Kendime bir sürü faliyet bulmuştum ama bir süre sonra sıkıldım. Gez toz alış veriş yap nereye kadar. Hayatımda hep bir eksiklik hissediyorum. Arkadaşlarım çocukları var. Artık konuşacak ortak bir konu bile bulamıyoruz çünkü hep çocuklar üzerinden dönüyor muhabbet ben de sıkılıyorum çok seyrek görüşmeye başladık bu yüzden. Dua ediyorum sürekli. Allah afiyetle hayırlı daim bir evlilik nasip etsin diye hatta arkasından hayırlı evlat duaları ediyorum. Allah sana afiyetle hayırlı daim evlilik ve evlatlar nasip etsin. Dua etmekten başka çare göremiyorum.

Allah razi olsun. Benimde eski nisanlim olacak hasta. Ben erkegim evlenirim ama sen evlenemeyeceksin demisti. Cok koyuyo bu lafi bana.. Oysaki mutlulugi o kadar hakefiyorimki.. Yengemle ayni yadtayiz az önce haber aldim 3 cocuguna hamile. Bi kez daha yasimin farkina vardim.. Bu gece üzüntüdeyim, kimse teselli edemez beni

Back
X