herşey iyi giderken yada gittiğini düşünürken yine nedennn ...

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
yeni tanıştığınız. . hoşlanmaya başladığınız birinin kendi ağzından daha önce biriyle bikereliğe mahsus birliktelik yaşadığını duysaydınız tepkiniz ne olurdu ?
veya bunu duyduktan sonra konusmaya devam edermiydiniz?

Aranızda bir şey mi var tek taraflı bi hoşlantı mı
2 gün sonra bu adam el değmemiş kız isteyecek...

Sen bu konuda takılır mısın normal mi karşılarsın bu önemli.baya canını sıkmış ama şimdiden...

Anlatmasindaki amac nedir acaba? Sizin de tepkinizi olcup ona gore birlikte olup olamayacagini mi hesapliyor acaba?

yeni tanıştığınız adam, size bunu niye,nasıl,ne biçim de söyledi?sordunuz mu?

ben sordum arkadaslar bunu dürüst olucaz diye baştan konustuk çünkü ben uzun süreli ilişkim olmasına rağmen bişey yaşamadım en masum şeyler bile olmadı deyince buda çekinerek sıkılarak söyledi .
duyunca ben afalladım baya . . o zamanlar dedi üzüldüğümü fark edince sustunca kapattık ardından msj attım suan senden nefret ediyorum diye hakkını helal et hoşcakal dedi ama kestirip atamadım
- korkuyorum ya devamı olursa yada ona her bakışımda bunu yapmış olması . .

yaşlar kaç? sizi ilgilendirmez ki ne yaşadığı. ipotek mi koydunuz sizden önceki hayatına. çok mantıksız. istemiş yaşamış siz ne hakla bunun için nefret edebilirsiniz ki. hadsizce buldum tepkinizi kusura bakmayın. insanları yaşadıkları şey için pişman olsun diye baskılamayın. bu doğru değil.

Bu devirde bakir Ada'm zor bulursun, benden söylemesi. Eğer bulmak istiyorsan da dindar yetişen gençlere bak cemaatlerden evlilik icin. Aklıma başka bisey gelmiyor maalesef.

Mevzuyu niye ben kimseyle bişey yaşamadım noktasına getirdin karşındaki senin dediğin gibi anlamaz dikkat et derim.

Yeni tanıştığın adamla cinsellik nedrnkonusuyorsun. Konuşacak kadar rahatsın neden olayı büyütüyorum. Bu adam üzülecek kadar dindar sama ilk tanıştığı kıza neden mahrem olayını anlatıyor. Yoksa av avcı durumları mi var ortada düşünmek lazım

yeni tanistigin biriyle lappadank cinsellik konusmak midemi bulandirdi

Nefret ediyorumda yazmisin ee daha nee kabullenemediysen birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…