- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi pembecanta
-
Ne yaşadın¿yeni tanıştığınız. . hoşlanmaya başladığınız birinin kendi ağzından daha önce biriyle bikereliğe mahsus birliktelik yaşadığını duysaydınıztepkiniz ne olurdu ?
veya bunu duyduktan sonra konusmaya devam edermiydiniz?
ben sordum arkadaslar bunu dürüst olucaz diye baştan konustuk çünkü ben uzun süreli ilişkim olmasına rağmen bişey yaşamadım en masum şeyler bile olmadı deyince buda çekinerek sıkılarak söyledi .
duyunca ben afalladım baya . . o zamanlar dedi üzüldüğümü fark edince sustunca kapattık ardından msj attım suan senden nefret ediyorum diyehakkını helal et hoşcakal dedi ama kestirip atamadım
- korkuyorum ya devamı olursa yada ona her bakışımda bunu yapmış olması . .
Adama sormuşsun söylemiş, sanki evlilik aşamasına gelmişsiniz de nikah masasında itiraf etmiş gibi davranıyorsunuz. Yeni tanışmışsınız size tersse görüşmeyi kesersiniz olur biter. Adamdan nefret edecek kadar olayı dramatikleştirmenin alemi yok.Yine devam ederse demek derken ayrıca evlilik dışı birliktelik ayrıdır insanın kişisel, kültürel, manevi değerleriyle ilgilidir ve biriyle birlikteyken başkasıyla beraber olmak yani aldatmak ayrıdır, o karakter meselesidir.ben sordum arkadaslar bunu dürüst olucaz diye baştan konustuk çünkü ben uzun süreli ilişkim olmasına rağmen bişey yaşamadım en masum şeyler bile olmadı deyince buda çekinerek sıkılarak söyledi .
duyunca ben afalladım baya . . o zamanlar dedi üzüldüğümü fark edince sustunca kapattık ardından msj attım suan senden nefret ediyorum diyehakkını helal et hoşcakal dedi ama kestirip atamadım
- korkuyorum ya devamı olursa yada ona her bakışımda bunu yapmış olması . .
Birliktelik derken cinsel birliktelik mi ..Yoksa normal bir ilişki mi.. kaldı ki bunu niye bir bayana anlatır ki bir erkek ilginçyeni tanıştığınız. . hoşlanmaya başladığınız birinin kendi ağzından daha önce biriyle bikereliğe mahsus birliktelik yaşadığını duysaydınıztepkiniz ne olurdu ?
yeni tanıştığınız. . hoşlanmaya başladığınız birinin kendi ağzından daha önce biriyle bikereliğe mahsus birliktelik yaşadığını duysaydınıztepkiniz ne olurdu ?
bir kere degildir oyeni tanıştığınız. . hoşlanmaya başladığınız birinin kendi ağzından daha önce biriyle bikereliğe mahsus birliktelik yaşadığını duysaydınıztepkiniz ne olurdu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?