herşey iyi giderken yada gittiğini düşünürken yine nedennn ...

Bence cok buyutuyorsunuz .sizden once olan birseye neden bu kadar takildiniz ki.olan olmus benve bunun icin nefret edilmez.sizden once biriyle iliski yasamasi bundan sonra da sizi aldatacagi anlamina gelmez gercekten yanlis dusunuyorsun

Evlilik öncesi cinsel ilişki konusunda herkesin fikri, yaşam tarzı farklıdır. Buradan verilecek cevaplar size yardımcı olmaz ki. Kendi doğrularınız ve düşünceleriniz çerçevesinde kendiniz verin kararınızı.

Sizden önce yaşananlar sizi ilgilendirmez ki. Daha önce birliktelik yaşamamış birini isteyebilirsiniz bunu anlarım ama senden nefret ediyorum falan çok çocukça. Ne alaka yani. Kusura bakma ben böyle istemiyorum dersin bir daha görüşmezsin olur biter, ama yargilayamazsin. İlk görüşmeden bunları konuşmanız ayrı bir olay zaten.

Ne yaşadın¿

Zamanında biri sizden önce başkasıyla beraberlik yaşadıysa niye nefret duygusunu besliyorsunuz? Madem rahatsız edecek bir konu neden böyle konulara giriyorsunuz? Yaşanmış bitmiş siz size olan davranışlarına bakın.

Hiçbir sevgilime cinsel hayatini sormadım ama yaşamış olmalarını tercih ederim,tecrübeli olsunlar koçlar

Arkadaşım tabiki bakir erkek istemek senin özgür seçimin. Daha başından da öğrenmişsin. Ben bu şekilde yapamam diyip ayrılmak dururken senden nefret ediyorumlar falan ne alaka?
Korkuyorum devamı gelecek ne demek? Zamanında bir cinsellik yaşamış olması sizinle birlikteyken yaşayacak kadar ahlaksız olmasını gerektirmiyor. İnsanlar evlenip boşanıyor ve sonra yeniden evleniyor. Eşleri onlara bakıp bir önceki eşiyle sevişmesini mi hatırlıyor. Yahu sağlıklı mı böyle düşünceler.
Sizden önce yaşadığını Allah affedecek sonuçta size karşı bir sorumluluğu var mıydı o zamanlar? Yani siz bekaretinizi bir gün tanışacağınız erkek için mi sakladınız yoksa zina haram olduğundan Allah korkunuzdan mı bir şeyler yaşamadınız? Kul için yapılmaz böyle şeyler.

Adama sormuşsun söylemiş, sanki evlilik aşamasına gelmişsiniz de nikah masasında itiraf etmiş gibi davranıyorsunuz. Yeni tanışmışsınız size tersse görüşmeyi kesersiniz olur biter. Adamdan nefret edecek kadar olayı dramatikleştirmenin alemi yok.Yine devam ederse demek derken ayrıca evlilik dışı birliktelik ayrıdır insanın kişisel, kültürel, manevi değerleriyle ilgilidir ve biriyle birlikteyken başkasıyla beraber olmak yani aldatmak ayrıdır, o karakter meselesidir.

Erkek olmakta zor ya durust olursun nefret edilir, olmazsin yine nefret edilir :) gecmisi neden bu kadar onemli ki ? Hem nefret etmek nedir size yapılmış bir hareket yok.

İnsanların bu kadar rahat davranmaları ne korkunç böyle.
Konu sahibi sana bir anımı anlatayım
Şuanki sevgilimden önce eski sevgilimde bana söylemişti. Ben takılmadım yaşadığına sonuçta olmul bitmiş. Bir gün rahatsızlandı hastaneye gittik. Drlar neyden şüphelendi bilmiyorum bütün testleri yaptırdılar.
Sonuç : cinsel yolla bulaşan ve sinsi seyreden o hastalık..
Yani ben o adamın durumunu bu şekilde öğrendim.
Tecrübeli olsun, koç gibi sevişsin diyenlere küçük bir anekdot olsun...

Sizden önce başka biriyle birlikte oldu diye senden nefret ediyorum mu dediniz ?
Yani diyecek bir sözüm yok.Ne kadar anlayışlısınız böyle.

Boyle davranan bir suru erkek var iken konu sahibi de bi kadin olarak secimini yapmis durumda.

Bu tip seyler baslarda konusulmasa daha iyi olur fakat senin kilit noktan bu oldugu icin bastan konusman daha iyi olmus. Sana uymuyorsa rahatlikla bitirebilirsin.

Son düzenleme:
Birliktelik derken cinsel birliktelik mi ..Yoksa normal bir ilişki mi.. kaldı ki bunu niye bir bayana anlatır ki bir erkek ilginç

bunu yaşamayan erkek günümüzde çok çok az. hatta kadınlar bile evlenmeden birliktelik yaşayabiliyor, hiç ama hiç takılacak bir konu değil bana göre.

ve hatta ben erkeğin evlenmeden önce cinselliği muhakkak yaşaması gerektiğini düşünüyorum, hiçbir şey bilmeyen bir erkek ve hiçbir şey bilmeyen bir kadının cinsel hayatı bir süre sonra çok fazla sorun getirir bence.

bir kere degildir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…