Herşey karmakarışık sanki

_Dersena_

Küçük Anne <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.924
11
158
Nerden başlasam bilemedim .. babamı kaybetmemden sonra çok hırpalandım 7 sene oldu zaman içinde Kronikleşti kaygı stres .. Yüzüm genellikle asıktır ve solgun yorgundur gözlerimin altı çökmüş gibi siyah halkalar olur bazen Sesime bile yansır çogu zaman .. Karşılaştıgım 10 insndan 5 i hastamısın birşey mi olduder .. evliyim çokda mutluyum eşimden yana elhamdülillah sorunum yok kv ile sorunlar var onlarıda kabullendir ıoluruna bıraktım ..Annem 65 yaşında ve hep agrısı sızısı olur umutsuz kaygılıdır streslidir evhamlıdır .. haftanın 2 bazen 3 günü gideriz eşim annemiçok sever hep gitmek ister ..Ama bazen ben gitmek istiyorum o kadar kaygılı stresliki annem hep olumsuzluk hep bir telaş çok yoruluyorum bunalıyorum bazen aglıyorum çok minik meseleli kocaman sorunlara dönüştürür kafasında .. annemin saglık sorunlaır ile ben ilgşileniyorum hastane ilaç vs ..Bu kendimi bildim bileli böyle.. hastaneye gitmek vs dert değil yanlış anlamayın sakın ama negatifllik yüklüyor bana çok kötü oluyorum annemi öyle telaşlı tedirgin umutsuz kaygılı görünce teskin edemiyorum ne dersem diyeyim .. bu yaşta suratım bu denli asık ise annemin yaşında bende öyle olacagım sanırım ..Yıllarca o kadar acı defoladıki vucut bir gün mutlaka bir yerden patlak verecek emindim ve belki komik gelir size şimdi Hep çocugum olmayacak gibi hissettim sebepsiz bi teslimiyetti anlam veremedim hiç eşimede evlenmeden önce söylemiştim nedense böyle hissediyorum diye ve 1.5 sene önce beynimde tümor oldugunu ögrendim iyi huylu dediler. şok olmadım zaten dedim ya bi yerden patlak verecekti ama eşimin o zaman nişanlıydık suratındaki şaşkın acı ifadeyi hiç unutamam doktorla görüştük peki ne olur bu durumda dedim uyku kadınlık hormonu bir çok hormonu etkileyebilir dedi işte orda bende şok oldum pazıl gibi birşeyler yerleşiyordu sanki . yıllardır uyku problemim vardı halende devam ediyor .. Bu aralar herşeyi unutur oldum sanki beynimde yolunda gitmeyen birşey var ..Ve en büyük korkum sanırım özür dileyerek söylüyorum eşimle tam korunma olmadan birliktelik oluyor . tedbirini almıyoruz fazla ..o kalbimin sebepsiz teslimiyet gösterdiği neyi yaşamak .. Bu arada öğrt okuyorum 3 yıl sonra ögrt. olacagım .. planlarım programlarım çok butik sahibi olmak istiyorum marka olmak acaba zamanım yetermi tüm bunlara yoksa ani bir inme ile herşey yarımmı kalı r. herşey çok karışık geliyor

bunun tedavisi var mıdır bilmiyorum ama inşallah iyileşirsiniz. kendinizi bırakmayın pes etmeyin. siz isterseniz herşeyi aşarsınız. Allah yardımcınız olsun

doktora gıdıyormusunuz kendı kendıze kuruntu yapıp herşey ıyıkende kötüye götürürsünüz allah ömür verdiyse kımse engel olmaz sağlıklı insanların bıle 5 dk sonraısna garantısı yokken siz çok zorluyorsunuz kendınizı en iyisi doktora gitmıyorsanız tekrar gidin

büyüme yer değiştirme yok bunlar olmadan bir sorun teşkil etmiyor .Gitmem gerek tekrar ihmal ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…