- 23 Şubat 2017
- 248
- 193
- 23
psikologlarinda hep dedikleri bu ama olmuyor aynı evde böyle biriyle geçmiyor vakit birşeyler paysiyoraun sonuçta yarın pazar çıkıp dolaşalım desem binbir türlü bahanesi vardır eee bırakıp da gidemem yani izin d vermez zaten nasıl görmemezlikten gelicem boşandık diyelim napicam iki çocukla o yeni birini bulucak onla bana yaptığının tam tersini yaparsa.bendeki çöküşü düşünün bı hem ben ne ypicam bende bu şanssızlık varken yeni evlendigimde dünyanın en ilgisiz adamı sıralamasında 1. Gelir ki evlenmes m de yanlız ne bileyim hastalık var sağlık var yanlız ömür geçer mı evlendigimiz günler i düşündükçe vazgecemiyorumda zatn keşke o hali gibi olsa diyorum bosanmakte istemiyorum çare gelmiyor artık bu durumlarda çok moralim bozuluyor ağlıyorum geldi odaya yüzme öyle bı baktı gitti noldu ne olmadı sormadı bile herşeyi denedim ama yok nafile
Ayrica kesinlikle kus surat as demiyorum sadece fazla konusma kendini biraz agirdan al diyorum mutlaka fark goreceksin
bana damdan duseni getirin dedikleri bu oluyor :) teşekkür ederim ikizqnnesi2 dediklerinizi deneyip yazicam buraya ise yaradi mı diye :)maşallah bütün çözümlere bir bahane bulmussunuz o zaman kabulleneceksiniz adam böyle başka çare yok
Görücü usulü evlilik evlenmeden önce canım cicim seviyorum lar evlendikten 1 ay sonra ne sevgi sözleri ne aşk ile bakmaları ne hediye ne başka bişey aynı evde yaşayan iki yabancı sıkıldım artık bu durumdan zorla arsizlikla sevdiğini söyle diyorum ağlıyorum yok söylemiyor zaten davranışla riyla da değer vermediğini gözüme sokuyor beni kotuleyecek bütün sözler ağzında sevgi göstermeyi de çok iyi biliyor ya çevresindeki kadınlara yeterince kibar onların guldurdugu kadar ben yüzünü guldirememisimdir bende istemez miyim bana değer veren sevgi sözleri söyleyen. Hediyeler alan y meklere çıkaran bir eş herşeyi geçtim ya eve gelince bir günün nasıl geçti de herşeye ben kosustururum alışveriş çocukların bakımı falan yine de yaranamam yatarken bile arkasını döner ismimle hitap etmez hişt pist le çağırır gerçekten çok sıkıldım hayatım ağzının içine bakıp bir tatlı söz beklemekle mı geçecek her özel günde belki bu sefer gönlünü hoş eder diye mı bekleyeceğim ya en azından yaptığım bir yemege eline sağlık desin gözümü onla açtım ama at gözlüğü de takmış değilim arkadaşlarımın eşleriyle paylaştıklarını gördükçe içim yanıyor ya bu kadarına bile gerek yok diyorum bir tatlı söz çok mu zor 7 sene oldu ehli insaf
Beni bı tek siz anladınız galiba öyle çıkıp dolaşmaya izin vermez zaten sevdiğinden de değil olur ya bişey olursa uğraşmasına diye bide çocuk falan var ya denedim umursamamayi oda beni umursamadan işler daha kötü ev daha zindan gibi oldu yani beni kiakanfigida yok zaten binkac defa denedim umursamadi ama biliyor da ins yanlis yapmam yapamam yapsam namus meselesi olur sevdiğinden kıskanmaz yani
Klasik hödük bir erkek hödük bir koca tipi bunu görücü usulüne bağlama gayet severek evlenen kişilerde de olan olağan şeyler tamamen iş erkekte bitiyor, bırak kendisi nasıl odunsa sende odun ol.Görücü usulü evlilik evlenmeden önce canım cicim seviyorum lar evlendikten 1 ay sonra ne sevgi sözleri ne aşk ile bakmaları ne hediye ne başka bişey aynı evde yaşayan iki yabancı sıkıldım artık bu durumdan zorla arsizlikla sevdiğini söyle diyorum ağlıyorum yok söylemiyor zaten davranışla riyla da değer vermediğini gözüme sokuyor beni kotuleyecek bütün sözler ağzında sevgi göstermeyi de çok iyi biliyor ya çevresindeki kadınlara yeterince kibar onların guldurdugu kadar ben yüzünü guldirememisimdir bende istemez miyim bana değer veren sevgi sözleri söyleyen. Hediyeler alan y meklere çıkaran bir eş herşeyi geçtim ya eve gelince bir günün nasıl geçti de herşeye ben kosustururum alışveriş çocukların bakımı falan yine de yaranamam yatarken bile arkasını döner ismimle hitap etmez hişt pist le çağırır gerçekten çok sıkıldım hayatım ağzının içine bakıp bir tatlı söz beklemekle mı geçecek her özel günde belki bu sefer gönlünü hoş eder diye mı bekleyeceğim ya en azından yaptığım bir yemege eline sağlık desin gözümü onla açtım ama at gözlüğü de takmış değilim arkadaşlarımın eşleriyle paylaştıklarını gördükçe içim yanıyor ya bu kadarına bile gerek yok diyorum bir tatlı söz çok mu zor 7 sene oldu ehli insaf
nişanlılıkta hiç kendin belli etmedi mi?Bı daha denicem bu dediklerinizi teskr ederim çocuklarımla ilgileniyorum zaten ama ilgide istiyorum benim yaratılışında var elimde değil başarılı olmak sevilmek sevmek ilgi zaten karakterinin bir parçası ama rabbimde beni böyle Gr ilgi göstermeyen bir adamla sınıyor herhaldezaten şanssızlık hiç bırakmaz pesimi BN ilgi severim.hediye severim sürprizler falan hiç yapan olmadı ailem dahil bilirlerdi severim ellerinde paraları olmazdı yada başka şeyler evlendim hiç evlilik yokken kafamda görücü usulü ama ilk görüşte edebine gulusune vuruldum şansıma bu da odun
Aynen oyle malesef. Cok yakin arkadasim aglaya aglaya aradi beni yarim saat dert yandi dayanamiyorum bosanacam vs vs diye ay nasil üzüldüm anlatanam. Bir gun sonra aile fotosunu koyuo en kiymetlim sevdigim vs diye paylasmisşimdi şuna karar verin bence önce, başkaları gibi mutlu görünmek mi istiyorsunuz yoksa gerçekten mutlu olmak mı?
o facede gördüğün mutlu aşk fotolarının %90 ı palavra. yakın arkadaşlarımdan biliyorum. sabah evde kıyamet kopuyor akşam yemekte fotolar çekilip faceye yükleniyor.
bence eşinizin sevgisine yoğunlaşmak yerine kendinize meşgale bulup, kendinizi sevmeye çalışarak vakit geçirin.
Mutluluk sosyal medya hesaplarından paylaşılan cici fotoğraflarla ölçülemez şekerim. Sen milletin fotoğraflarına değil birbirine olan tavırlarına bak. Millet evde tekme tokat kavga ediyor gece gündüz. Hesaplarına baksan canım karım,canım kocam. Bir gün önce eşine tokat atıp, ertesi güne canım karım seni çok seviyorum diye paylaşımlar yapan adamlar görüyorum. Biz eşimle o sözlere de fotoğraflara da çok gülüyoruz. Evlilik, birbirini sevmek, özel şeylerdir. Bu konuda gösteriş yapıp, sahte gülücüklerle fotoğraf paylaşmaktansa eşinle özel anları paylaşmak daha anlamlıdır. Eşinin seninle ilgilenmemesinden yakınıyorsan sen de ona ilgi gösterme. Klişe olacak ama kaçan kovalanır. Eşin evde yokmuş gibi davran. Gece sırtını dönüp yat ve istediğinde birlikte olma. Bak o zaman nasıl güzel şeyler söylüyor. Sen sürekli ilgi ve sevgi istersen, yapacağı varsa da yapmaz. Yemek yapma mesela. Canım yemek yapmak istemiyor de. Ütüsünü yapma. Kendimi cok yalniz, bunalmış hissediyorum. Canım birşey yapmak istemiyor de. Ilgilenmeye baslar yavas yavaş. Koşulsuz şartsız her ihtiyacını karşılarsan, erkek bir şeyler için çabalamaz!Görücü usulü evlilik evlenmeden önce canım cicim seviyorum lar evlendikten 1 ay sonra ne sevgi sözleri ne aşk ile bakmaları ne hediye ne başka bişey aynı evde yaşayan iki yabancı sıkıldım artık bu durumdan zorla arsizlikla sevdiğini söyle diyorum ağlıyorum yok söylemiyor zaten davranışla riyla da değer vermediğini gözüme sokuyor beni kotuleyecek bütün sözler ağzında sevgi göstermeyi de çok iyi biliyor ya çevresindeki kadınlara yeterince kibar onların guldurdugu kadar ben yüzünü guldirememisimdir bende istemez miyim bana değer veren sevgi sözleri söyleyen. Hediyeler alan y meklere çıkaran bir eş herşeyi geçtim ya eve gelince bir günün nasıl geçti de herşeye ben kosustururum alışveriş çocukların bakımı falan yine de yaranamam yatarken bile arkasını döner ismimle hitap etmez hişt pist le çağırır gerçekten çok sıkıldım hayatım ağzının içine bakıp bir tatlı söz beklemekle mı geçecek her özel günde belki bu sefer gönlünü hoş eder diye mı bekleyeceğim ya en azından yaptığım bir yemege eline sağlık desin gözümü onla açtım ama at gözlüğü de takmış değilim arkadaşlarımın eşleriyle paylaştıklarını gördükçe içim yanıyor ya bu kadarına bile gerek yok diyorum bir tatlı söz çok mu zor 7 sene oldu ehli insaf
7 yıl dile kolay siz daha iyi bilirsiniz tabi ama flört tanışma evresinde filan hiç açığını yakalamadınız mı mesela seviyorum diyip davranış olarak fedakarlık yapmaması herşeyi lafla söylemesi gibiGörücü usulü evlilik evlenmeden önce canım cicim seviyorum lar evlendikten 1 ay sonra ne sevgi sözleri ne aşk ile bakmaları ne hediye ne başka bişey aynı evde yaşayan iki yabancı sıkıldım artık bu durumdan zorla arsizlikla sevdiğini söyle diyorum ağlıyorum yok söylemiyor zaten davranışla riyla da değer vermediğini gözüme sokuyor beni kotuleyecek bütün sözler ağzında sevgi göstermeyi de çok iyi biliyor ya çevresindeki kadınlara yeterince kibar onların guldurdugu kadar ben yüzünü guldirememisimdir bende istemez miyim bana değer veren sevgi sözleri söyleyen. Hediyeler alan y meklere çıkaran bir eş herşeyi geçtim ya eve gelince bir günün nasıl geçti de herşeye ben kosustururum alışveriş çocukların bakımı falan yine de yaranamam yatarken bile arkasını döner ismimle hitap etmez hişt pist le çağırır gerçekten çok sıkıldım hayatım ağzının içine bakıp bir tatlı söz beklemekle mı geçecek her özel günde belki bu sefer gönlünü hoş eder diye mı bekleyeceğim ya en azından yaptığım bir yemege eline sağlık desin gözümü onla açtım ama at gözlüğü de takmış değilim arkadaşlarımın eşleriyle paylaştıklarını gördükçe içim yanıyor ya bu kadarına bile gerek yok diyorum bir tatlı söz çok mu zor 7 sene oldu ehli insaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?