Herşey köprüyu geçene kadarmis

Ayrica kesinlikle kus surat as demiyorum sadece fazla konusma kendini biraz agirdan al diyorum mutlaka fark goreceksin

maşallah bütün çözümlere bir bahane bulmussunuz o zaman kabulleneceksiniz adam böyle başka çare yok

Ayrica kesinlikle kus surat as demiyorum sadece fazla konusma kendini biraz agirdan al diyorum mutlaka fark goreceksin

maşallah bütün çözümlere bir bahane bulmussunuz o zaman kabulleneceksiniz adam böyle başka çare yok
bana damdan duseni getirin dedikleri bu oluyor :) teşekkür ederim ikizqnnesi2 dediklerinizi deneyip yazicam buraya ise yaradi mı diye :)

Bende konuyu takip edecem cok kosiye soyledim deneyenler hep olumlu sonuc aldi darisi basina insalllah

Hediyelere vs hiç gerek yok .
Ama akşam iki laf etmemek,hiştlerle sana seslenmesi vs berbat bir durum.
Siz yanaştınız mı,karşılık beklemeden sevgi gösterdiniz mi.
Her yorumumda belirtiyorum ilgi için ağlayan her insan çok iticidir benim gözümde bile,ki erkekler iyice soğur haberin olsun.
Kendini bu duruma düşüreceğine kendinle ilgilen,onu çok takma ,farklı davran o zaman o fark edip gelecek yanına.

Canım sana gerçeği söyliyim. Bu adamdan koca olmaz. Daha sana saygısı yok ki sevgi bekliyorsun. Hist pist ne ya. Nasıl bir hitap şekli bu böyle? Böyle biriyle ömür geçmez. Hayatını ne diye kendine zindan ediyorsun. Kendine bir iş bulup çalış biraz birikim yap sonra çocuklarını al boşan gitsin. Senden önemli mi yahu? 7 sene geçmiş bi 7 sene daha katlanabilir misin en azından? Eger cevabın hayır ise boşan. Kendine değer ver.

kendi içinden gelmezse ayıl bayıl care bulamazsınız ınsan elbette emek verdiği insandan deger görmek ister kadınız birde biz duyduklarımızdan onlar gördüklerinden hoşlanırlar oyuzden kadınlar süslenir erkekler güzel sözler söyler .. Bence bu adam sizin özgüvenınızı bu gidişle yerle bir edebilir öz saygınızı kaybetmeden sizde deger vermeyı kesin ona kendisi gibi davranın hatta bı sure sızsız kalıp degerinizi anlamalı baktınız olmuyor ayrılın yanı beklentıler uzer ayrılın demem kolay kolayda biliyorum zordur ama hayattan beklentılerinız farklı mutlulugu yakalamanızı dilerim.

öncelikle bir erkekten değer görmenin yolunun "herşeye ben kosustururum alışveriş çocukların bakımı falan", "zorla arsizlikla sevdiğini söyle diyorum ağlıyorum" olduğunu düşünmekten vazgeçin
bu şekilde, şu anda olmayan sevgiyi-ilgiyi hiç elde edemezsiniz
anladığım kadarıyla eşinizden başka bir dünyanız yok
siz önce bi "ben" diyin
siz "ben" demeden, o "sen" demez çünkü

kaç yaşındasınız?
dışarı çıkmak için neden onay alıyorsunuz ki?
köle misiniz siz?
dışarı çıkmak için izin nedir?
yapmayın böyle yahu
siz insan değil misiniz? kendi kişiliğiniz yok mu?

İnsan hayat eşim dediği, yatağa girdiği, çocuk yaptığı adamdan hamileyken yediği tokadı nasıl sindirir. Ben buna çok üzülüyorum ya.

Bu adam bildiğiniz hödük. Hişt pişt nedir? Çok bağırmış boşa beni diye halbuki.

Hele en sevmediğim erkek tipi, karısına hayatı zulmeder. El kızına, marketteki kasiyere, mağazadaki görevliye şaklabanlık yapar. Peh.

Klasik hödük bir erkek hödük bir koca tipi bunu görücü usulüne bağlama gayet severek evlenen kişilerde de olan olağan şeyler tamamen iş erkekte bitiyor, bırak kendisi nasıl odunsa sende odun ol.

nişanlılıkta hiç kendin belli etmedi mi?

Haklısınız tabiki ilgi beklemek sevgi sözcükleri duymak iltifat edilmesini ruhunun okşanmasını her kadın bekler ama bunu yapıcak kapasite ne yazıkki erkeklerin bir çoğunda yok. Şanssızım diyip kötü enerjileri çekmeyin üstünüze çocuklarınızla ilgilenin bi şekilde kendinizi meşgul edip bunları kafaya cok takmamaya çalışın öbür türlü hep üzülen canı acıyan siz olursunuz

Aynen oyle malesef. Cok yakin arkadasim aglaya aglaya aradi beni yarim saat dert yandi dayanamiyorum bosanacam vs vs diye ay nasil üzüldüm anlatanam. Bir gun sonra aile fotosunu koyuo en kiymetlim sevdigim vs diye paylasmis

Mutluluk sosyal medya hesaplarından paylaşılan cici fotoğraflarla ölçülemez şekerim. Sen milletin fotoğraflarına değil birbirine olan tavırlarına bak. Millet evde tekme tokat kavga ediyor gece gündüz. Hesaplarına baksan canım karım,canım kocam. Bir gün önce eşine tokat atıp, ertesi güne canım karım seni çok seviyorum diye paylaşımlar yapan adamlar görüyorum. Biz eşimle o sözlere de fotoğraflara da çok gülüyoruz. Evlilik, birbirini sevmek, özel şeylerdir. Bu konuda gösteriş yapıp, sahte gülücüklerle fotoğraf paylaşmaktansa eşinle özel anları paylaşmak daha anlamlıdır. Eşinin seninle ilgilenmemesinden yakınıyorsan sen de ona ilgi gösterme. Klişe olacak ama kaçan kovalanır. Eşin evde yokmuş gibi davran. Gece sırtını dönüp yat ve istediğinde birlikte olma. Bak o zaman nasıl güzel şeyler söylüyor. Sen sürekli ilgi ve sevgi istersen, yapacağı varsa da yapmaz. Yemek yapma mesela. Canım yemek yapmak istemiyor de. Ütüsünü yapma. Kendimi cok yalniz, bunalmış hissediyorum. Canım birşey yapmak istemiyor de. Ilgilenmeye baslar yavas yavaş. Koşulsuz şartsız her ihtiyacını karşılarsan, erkek bir şeyler için çabalamaz!

Birinden sevgi dilenmek sevgiye ilgiye muhtaç olmak en kötü şey bence. Biri size güzel birşey söylesin diye gözünün içine bakmak. Omrunuzu biri sizi sevsin diye gecirmeyin. Ya yokmuş gibi davranıp kendinize uğraşlar bulun ve onunla hiç ilgilenmeyin ya da ayrılın.

Önce sevgi beklemekten dilenmekten vazgeçin bence kendinize bi hayat kurun evli olmak demek kendine ait bi hayatın olmaması demek değil iki hayatın birlikte yürümesi. Kendinizi önemseyin kendinizi geliştirin bi işe girin bi kursa kayıt olun spor yapın. Önce siz kendinize saygı duyun kendinizi sevin. İnsan kendine nasıl bakarsa dışarıdakiler de öyle bakar. Umarım sorunlarınızı çözersiniz.

Dediğinizi uyguluyorum onunla konuşuyorum ama mümkün olduğunca sana ayıracak vaktim yok a getiriyorum ins işler daha kötü olmaz bu kadar ilgisizliği bide bahane bu hareketlerini bulup aldatilirsam kafayı yerim herhalde çalışmıyorum bu yüzden takılıp kafa dağıtacağım arkadaş çevremde yok ama İngilizce öğrenmeye ona odaklanmaya karar verdim bunu evde basarabilirmiyim bilmiyorum :/ şimdi araştırma yapicam bir şekilde kendimi gelistirmem lazım okul 2 yıl hiç bir işime yaramıyor 4 yıllığa tamamlamak için hep uğraştım olmadı zaten 2. Çocuktan sonra da zor artık bari dil konusunda kendimi gelistireyjm bebeğim daha 3 aylık bile tam değil belki o 4 5 yaşlarına gelince çalışmaya filan başlarım işime yarar :/

7 yıl dile kolay siz daha iyi bilirsiniz tabi ama flört tanışma evresinde filan hiç açığını yakalamadınız mı mesela seviyorum diyip davranış olarak fedakarlık yapmaması herşeyi lafla söylemesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…