Herşey köprüyu geçene kadarmis

Aylnaylm1

Bsla:72 gnc:63.0 hzrnhdf:60 tmmzhdf:55.0
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
949
858
53
36
Görücü usulü evlilik evlenmeden önce canım cicim seviyorum lar evlendikten 1 ay sonra ne sevgi sözleri ne aşk ile bakmaları ne hediye ne başka bişey aynı evde yaşayan iki yabancı sıkıldım artık bu durumdan zorla arsizlikla sevdiğini söyle diyorum ağlıyorum yok söylemiyor zaten davranışla riyla da değer vermediğini gözüme sokuyor beni kotuleyecek bütün sözler ağzında sevgi göstermeyi de çok iyi biliyor ya çevresindeki kadınlara yeterince kibar onların guldurdugu kadar ben yüzünü guldirememisimdir bende istemez miyim bana değer veren sevgi sözleri söyleyen. Hediyeler alan y meklere çıkaran bir eş herşeyi geçtim ya eve gelince bir günün nasıl geçti de herşeye ben kosustururum alışveriş çocukların bakımı falan yine de yaranamam yatarken bile arkasını döner ismimle hitap etmez hişt pist le çağırır gerçekten çok sıkıldım hayatım ağzının içine bakıp bir tatlı söz beklemekle mı geçecek her özel günde belki bu sefer gönlünü hoş eder diye mı bekleyeceğim ya en azından yaptığım bir yemege eline sağlık desin gözümü onla açtım ama at gözlüğü de takmış değilim arkadaşlarımın eşleriyle paylaştıklarını gördükçe içim yanıyor ya bu kadarına bile gerek yok diyorum bir tatlı söz çok mu zor 7 sene oldu ehli insaf

Görücü usulü olması öneml değil. Sevgililik ve nişanlılık dönemi ne kadar sürdü.
İyice emin olana kadar korunmanızı tavsiye ederim.

Görücü usulü olması öneml değil. Sevgililik ve nişanlılık dönemi ne kadar sürdü.
İyice emin olana kadar korunmanızı tavsiye ederim.
2 çocuğum var onları da ben istedim ben istemeden zaten yanıma geleceği yok 1 yıl sürdü 1 yıl sonra evlendik

kıyamam sana yaa, görücü usulüde olsa sonuçta birbirinizi sevdiniz değil mi )
aynen konu başlığı gibi, ne yazıkki köprüden geçene kadar..
hödükler hödük, bildiğin hödük.
bide dışarıya karşı çok kibar, özverililerki , ben bazen hayretle bakardım, vay be evdeki kütüğün içinden bir centilmen çıktı..

pişt mişt dediğinde sizde, miyaawww diyin bakalım ne yapacak.
ben kedimiyimde pişt diyorsun be adam. diyin yanii

birde taktik olarak, kendi kendinize söz verin 1 ay hiç umursamayın yaptıklarını yapmadıklarını
kendi kendize, yaşayın bu 1 ayı, çıkın gezin dolaşın.. bakalım sizin hödükten neler çıkacak ..

Ati alan uskudari gecmis ,esinizi ya bosayin ya boyle kabullenin ,
Kibu durumun gorucu usulu olmasiyla hic alakasi yok,
Onlarin kafasinda bir evlenecek kadin var ,
Ona yakin birini bulunca allem kullem evleniyor ,
Sonrasi saldim cayira mevlam kayira

şimdi şuna karar verin bence önce, başkaları gibi mutlu görünmek mi istiyorsunuz yoksa gerçekten mutlu olmak mı?

o facede gördüğün mutlu aşk fotolarının %90 ı palavra. yakın arkadaşlarımdan biliyorum. sabah evde kıyamet kopuyor akşam yemekte fotolar çekilip faceye yükleniyor.

bence eşinizin sevgisine yoğunlaşmak yerine kendinize meşgale bulup, kendinizi sevmeye çalışarak vakit geçirin.

Çocuklardan sonra mı oldu bu durum? Ne kadar süredir böyle?
Konuştunuz mu hiç?
kaç defa konuştum kaç defa psikologlara gittim vlendigimiDe değişti 1 ay sonra kendini belli etti çocuk doğdu daha bir ipler.koptu gerçi hamileyken gereksiz konulardan 3 defa tokat yemisligim var elhamdülillah sonra bir fiske bile vurmadi

Adam olmaz ondan
bende bundan korkuyorum ya

Ati alan uskudari gecmis ,esinizi ya bosayin ya boyle kabullenin ,
Kibu durumun gorucu usulu olmasiyla hic alakasi yok,
Onlarin kafasinda bir evlenecek kadin var ,
Ona yakin birini bulunca allem kullem evleniyor ,
Sonrasi saldim cayira mevlam kayira

psikologlarinda hep dedikleri bu ama olmuyor aynı evde böyle biriyle geçmiyor vakit birşeyler paysiyoraun sonuçta yarın pazar çıkıp dolaşalım desem binbir türlü bahanesi vardır eee bırakıp da gidemem yani izin d vermez zaten nasıl görmemezlikten gelicem boşandık diyelim napicam iki çocukla o yeni birini bulucak onla bana yaptığının tam tersini yaparsa.bendeki çöküşü düşünün bı hem ben ne ypicam bende bu şanssızlık varken yeni evlendigimde dünyanın en ilgisiz adamı sıralamasında 1. Gelir ki evlenmes m de yanlız ne bileyim hastalık var sağlık var yanlız ömür geçer mı evlendigimiz günler i düşündükçe vazgecemiyorumda zatn keşke o hali gibi olsa diyorum bosanmakte istemiyorum çare gelmiyor artık bu durumlarda çok moralim bozuluyor ağlıyorum geldi odaya yüzme öyle bı baktı gitti noldu ne olmadı sormadı bile herşeyi denedim ama yok nafile

Beni bı tek siz anladınız galiba öyle çıkıp dolaşmaya izin vermez zaten sevdiğinden de değil olur ya bişey olursa uğraşmasına diye bide çocuk falan var ya denedim umursamamayi oda beni umursamadan işler daha kötü ev daha zindan gibi oldu yani beni kiakanfigida yok zaten binkac defa denedim umursamadi ama biliyor da ins yanlis yapmam yapamam yapsam namus meselesi olur sevdiğinden kıskanmaz yani

7 sene olmuş evleneli, değişir mi bu saatten sonra sanmıyorum. Hamileyken tokat yemissiniz bir de.

Adam 1 ay içinde ne olduğunu göstermiş buna ragmen çocuk için siz diretmişsiniz , böyle kabulleneceksin ya da yol vereceksin değişmez çünkü 7 yıldır aynıymış.
Çocuk için direnmek değil ilkim beklemediğimiz zamanda oldu ama ben ona sarilmasam o sarilmaz yani dediğim o

7 sene olmuş evleneli, değişir mi bu saatten sonra sanmıyorum. Hamileyken tokat yemissiniz bir de.
O zaman boşanıcaktim ama ne bileyim şans verdim o oldu 6 senedir asla bı yanlısı olmadı Şiddetin s Şi yok şükürler olsun bağırmaz bile yani bazen doyorum bagirsamiydi acep sanki böyle varlığı yada yokluğun umrumda değil demek gibi oluyor :/

tatlım 2 yol var önünde, ya bu adamı böyle kabullenip, yaşayıp gideceksin.
yada ayrılıp önüne bakacaksın.
de ğiş mez..
değişmiyorlar, hödük geldiler, hödük gidecekler.
bizlerede yazık günah, bunlar için ömrümüzü çürüttük

elimde sihirli bir değnek olduğunda tüm erkekleri, farklı bir gezegene paketleyeceğim.

Şu an çok bişey varmış gibi Survivor izliyor içerde bitne kadar da gelmez gelse de arkasını dönüp yatar bosanamam yani hoduklugune sevmemesjnj ilgilenmemesine uzuntum zaten onu çok sevdiğimden ya bari başka bayanlara nazik olma ne bileyim ağzında hiçbir zaman tatlı söz duymaktayım diyeyim ki bu zat n bilmiyor ama biliyor bana yapmıyor bizi gören herkes sen ondan güzelsin adam şanslı diyor inanın ego tatmininden soylemiyorn kendi kiz arkadaşları böyle diyor adam gram umrsamiyor ya

Suan sende kendimi goruyorum
Ben senin gibi cok takiyodum kafaya
7 senelik evliyim bende
Sana tavsiyem evde o yokmus gibi davran asla mutsuzlugunu belli etme o evdeyken temizlik yap camasir bulasik ne varsa iste yaninda oturma bile o konusmadan sen konusma adamin ustune gitme sen hep kendini ona yapistirmissin ona muhtacligini belli etmissin adam senden emin ne yaparsa yapsin senin onu birakamiyacagini biliyor.
Kendini ondan uzak tut biraz agir ol anlattiklarini cok sacma buldum niye surekli ilgi bekliyorsun 2 cocugun var biraz onlarla ilgilen. bir iki ay oyle uzak dur yatakta srn niye sariliyorsun ona birak o sana sarilsin kendini ne kadar agirdan alsan o kadar degerli olursun goruceksin bak sana olan tavri degisecek o seninle konusmaya calisacak sakin yuz verme sana sarilmak istese basim agriyor de yat. Bir iki usteliyecek ozluyecek israr edince dersin ona sen benimle ilgilenmeyince soguyorum senden oyle yaparsan adam senin pesinden kosucak ona tekrar eskisi gibi olman icin ugrasacak gorursun bi dene. Ben oyle yaptim 2 yildir bana olan tavri degisti daha cok deger vermeye basladi

Bı daha denicem bu dediklerinizi teskr ederim çocuklarımla ilgileniyorum zaten ama ilgide istiyorum benim yaratılışında var elimde değil başarılı olmak sevilmek sevmek ilgi zaten karakterinin bir parçası ama rabbimde beni böyle Gr ilgi göstermeyen bir adamla sınıyor herhalde zaten şanssızlık hiç bırakmaz pesimi BN ilgi severim.hediye severim sürprizler falan hiç yapan olmadı ailem dahil bilirlerdi severim ellerinde paraları olmazdı yada başka şeyler evlendim hiç evlilik yokken kafamda görücü usulü ama ilk görüşte edebine gulusune vuruldum şansıma bu da odun

Bende senin gibiyim beni anlatiyorsun sanki. Erkekler cocuk gibidir her istediklerini verirsen simarirlar. Bazi seylerden mahrum birakacaksin her gun ayni yemek yenirmi ( anladin sen onu) tavrini koy birak o senin pesinden kossun.
Ayrica erkekler cok konusan kadinlari sevmezler aksama kadar iste bin kisiyle ugrasiyorlar birak evde kafasini dinlesin. Belirli bi muddet sonra evdeki sesini ozluyecek o seninle konusmak icin bahaneler ariyacak. Insaallah sana karsi duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…