Herşey köprüyu geçene kadarmis

2. çocuk olana kadar çare bulsaydın keşke.
dışarı çıkmana izin vermediğine göre okumana, çalışmana da izin vermeyebilir.

he bir de böyle kompleksli tipler genelde karısını aldatır ve bir tanıdık ifşa etmesin diye her şeyden herkesten soyutlar.
o dışarda gününü gün ederken, sen evde psikolojini bozuyorsun.

iyi olabilen evlilikler var
yani herkesinki riya değil
o yüzden ya kabullenin ya da işe girip kendinize bir yön çizin

yakaladım ama.giz kör yani hiç bir şekilde.elinde çiçekle gelmedi mesela :/ nikaha bile...

yakaladım ama.giz kör yani hiç bir şekilde.elinde çiçekle gelmedi mesela :/ nikaha bile...
bile bile lades yani.
bugünden sonra kendini ve çocuklarını mutlu edecek şekilde yaşamaya çalış.

Hangi okulu bitirdiniz bilmiyorum ama dediğiniz gibi 4 yıla tamamlayabilirsiniz mesleğinizle ilgili kurslara katılıp kendinizi geliştirebilirsiniz ileride işinize yarar hem. İngilizce evde öğrenmek çok zor olucaktır belki biraz alt yapınızı hazırlayıp bi kursa devam edebilirsiniz. Ama evin dışına çıkıp dışarıdaki dünyaya karışmanız asıl sizin için faydalı olur. İnsan boşta kalınca sardıracak şey arar. Buda ne yazık ki en yakında olan eş oluyor. Buda ilişkiyi bozuyor. İki tarafında kendi uğraşları kendi hayatları olunca ben konuşacak paylaşacak çok şey oluyor hemde iki taraftan karşısındaki eşten bişeyler öğrenip kendine bişey ler katabiliyor.

Şimdi artık evli olduğunuz için keşkelere sığınmanın anlamı yok kendinizi evde her alanda geliştirmeye çalışın kitap okuyun bu aşamadan sonra onun değişmesini beklemeniz hata olur olduğu gibi kabul edip sevmediğiniz özelliklerini güzel bir dille dile getirin kulak asmayacak olursa sizde ona uygun davranırsınız kendinize her daim saygı duyun ve sevin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…