HEDEFE SON 12 | HEDEF KİLO | 18KASIM 2016 | 25 KASIM 2016 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
*DEADLINE | 52 | 67,5 | 66,0 |
Biz kadınlar birbirimize destek olmak icin varizzzGünlüğün hayırlı olsun canım.... tatlibikiz bana da çok destek oluyor.
Birbirimize destek olarak başaracağız...Ve iyi bayramlaaar....
gel gel takipte kal beni gerekirse cezalarından da nasibimi alırım artık ezgimmCanimm:)) iyi kilo vermeleri hep buralarda olcam haberin olsunnn gözümden bişey kacmicakkkk
melekesimm gel gel hep gel rahatsız et rahat bırakma beniBebegimmmmm biz bu yolda hep birlikte olucazvazgecmek yok artik gunlugunu surekli ziyaret edip seni daha cok rahatsiz edicez demek ki, istedigin hedefe ulasana kadar durmak yok
teşekkür ederim canım tek başına olmuyor gerçekten böyle destekçilerim olduğu için çok şanslıyımGünlüğün hayırlı olsun canım.... tatlibikiz bana da çok destek oluyor.
Birbirimize destek olarak başaracağız...Ve iyi bayramlaaar....
şeker pancarım sensiz olur mu ya şu arada kilo alıyorsun ya o zamanda gel buraya korurkende gel hep gelHeeyy deadiiiimmfistikiiimmm sen herseyi basarirsin sana sonuna kadar güveniyorum arada çalarim kapini
aprill kendimi kontrol edeceğim bir yerim olsun dedim sende beni rahat bırakma ihtiyacım varKuzummasıl ben teşekkür ederim , bu zorlu ve güzel yolda birlikte ilerlediğimiz için 1.takım inan senle güzel .
İnanıyorum ki başaracaksınçünkü herdaim tependeyim ohhh burası da iyi oldu alanlarım genişledi dört koldan senleyim artık
Kuzum daima başarılar dilerim , istediğin kiloya düşmen umuduyla takipteyim grsrzzz bebemm
sporu bırakmak yok yeni adımlar yeni başlangıçlar inşallah hedefime desteklerinizle ulaşacağımBitanemm ne guzel anlatmissin:) gunlugunu bende yakip edicem sporada ara vermiyoru Allah izin verirse fit kalicaz insallahbirbirimizi destekleyerek bugune geldik ve en onemlisi spor diyeti gec cok guzel arkadasliklar doatluklar kurduk dertlerimizi paylastik bitanem :) Hedefine en yakin zamanda ulascaksin biliyorum. Sen istersen eger basarirsin:)
kaptan buralara da uğraCanimm hayirli olsun yeni konun bana da kizin arada kizlarr. Opuyorum hepinizi 1. Takimdan sevgilerrr
norwemmm bende seni seviyorumseni seviyorum dead im
Neler yiyosun bakimmgel gel takipte kal beni gerekirse cezalarından da nasibimi alırım artık ezgimmalmayımda ceza senin cezalar fena oliyii
melekesimm gel gel hep gel rahatsız et rahat bırakma beni
teşekkür ederim canım tek başına olmuyor gerçekten böyle destekçilerim olduğu için çok şanslıyımarada beklerim seninde günlüğün var sanırım beraber başarıcaz
şeker pancarım sensiz olur mu ya şu arada kilo alıyorsun ya o zamanda gel buraya korurkende gel hep gelebuşuda getir şeker gelirken
aprill kendimi kontrol edeceğim bir yerim olsun dedim sende beni rahat bırakma ihtiyacım vardörtkoldan azar yiyip rahatlarım bende sende stres atarsın
sporu bırakmak yok yeni adımlar yeni başlangıçlar inşallah hedefime desteklerinizle ulaşacağımprensesim fit sağlıklı fıstıklar olcaz dimi biz
kaptan buralara da uğraben sana kızarım zaten sende bıraktın baya bu aralar april bayramdan sonrayı bekliyor haberin olsun yeni azarlar kapıda
norwemmm bende seni seviyorum
yemedim cezalık bişey sağolsun midem ağrıyorda kurtardı beni işe yaradı gittiğim yerlerde de midem ağrıyor kusura bakmayın diyip geri çevirdimNeler yiyosun bakimm
Cezalık bişey varmiiii
Evett bayram sa bittiiiyemedim cezalık bişey sağolsun midem ağrıyorda kurtardı beni işe yaradı gittiğim yerlerde de midem ağrıyor kusura bakmayın diyip geri çevirdimama doğru dürüst yemek yiyemedim ya misafirden falan geç yedim falan o kötü oldu bu hafat toplarım ama bayram bitti de rahatladım
Gunlugunu sevsinler seninnn
canımmmmm günlüğün hayırlı olsuunnn. seni seviyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?