- Konu Sahibi seraphimax
Annem ile babam 1995 yılında resmen boşandı ama annem boşanmadan önce 1993 yılında ananemin evine döndü. O zaman hayata dair en ufak bir fikrim yoktu. Erkek kardeşim de bu tarihten sonra babamın yanında kaldı ve bir daha asla ve asla görüşmedik. Ben babamı aradığımda sürekli ''Bizi arama, bizi rahatsız etme^'' cümleleri ile karşılaştım. Erkek kardeşim o sırada 14 yaşında idi. Şimdi ise o 34 ben 36 yaşındayım. Erkek kardeşim, teyzem aracılığı ile beni buldu. Yirmi yıl sonra herşey aynı olur mu? Babamın kin ve nefret dalgaları altında büyümüş tipik bir akrep burcu kardeşim. hemen her gün görüşüyoruz ama eşimin görevi gereği sürekli onun yaşadığı kentin en az 20 saat uzağındayım. Gittim gördüm kardeşimi oğlumla tanıştırdım. Dayısına öyle bir bağlandı ki anlatmam imkansız. Babam başkasıyla evlendi. Annem de en sonunda hiçbirinizle görüşmek istemiyorum diyerek kendine başka bir hayat kurdu. En çok anneye ve kardeşe ihtiyacım olduğu dönemde yapayalnız kaldım. Kardeşim şimdi, abla ben hep yanındayım diyor ama korkuyorum. Herşey sıfırdan başlar mı?