- Konu Sahibi cesursincap
Buna çok inanıyorum artık bende normalde olumsuzu çağıran biri değilim ama tüm hamileliğim boyunca kafamdan kötü senaryolar geçti ben ölürsem büyük çocuğum nolur küçüğe kim bakar diye düşünüp durdum eşime benden sonra evlenirsem hakkım helal değil bile dedim o artık beni ciddiye bile almıyordu. Doğumum çok güzel ilerledi bebek doğdu ama benim rahim kasılmadı kan kaybından az daha ölüyordumbir kız arkadaşım var o kdr korkak ki kızın hayata bakış açısı hep olumsuz..mesela 2-3 tane maske takar covıd olmasın dıye en sonunda öyle bı covıd oldukı yogun bakımda yattı..akşamları sokakta yurumeye korkardı sonra gunduz tacıze ugradı...yan yana yruurken hırsızın bırı gelip boynundan kolyesını koparttı bu arada benım elımde koskoca cuzdan vardı elımdekı cuzdanı almak daha kolaydı ama tum negatıflıkler onu buluyordu..buna benzer dunya kdr olumsuz şey başına gelmişti.arabama bınmeye korkar uzun yola gelmez belkı kaza olur dıye ...hep benımı buluyor böle terslıkler dıye agzından düşürmeyen bır kız...pekı neden olumsuzluklar kendısını buluyordu..çunku kendısı enerjısel olarak çağırıyordu yanı hep sızın gbı olumsuzu düşünuyordu ...o açıdan ddm kafanızdan böyle senaryolar geçırmeyın bıle neden benı buldu demeyın..hayatı akışına bırakın dert tasa etmeyın duzelir ınsala