- 1 Ekim 2014
- 180
- 98
- 38
- Konu Sahibi Nvbianprincess
-
Hayır bi kuzenim var o da sevgisiliyle vakit geçirecek, bana dedi gel akşam dışarı çıkıcam falan yok dedim. Arkadaşımda yokAileniz ve sevgiliniz dışında vakit gecirebileceginiz kimse yok mu? Yaşıt kuzenleriniz veya arkadaşlarınız?
Herkes kendi hayatında, ben kimse tarafından görülmeyen silik bi karakterimYalnız değilsin,ben de evde dizi izliyorum.Sevgilim askerde,atama bekliyorum,mutsuzum vs.
Herkes kendince dertli.
Canim boyle dusunerek kendine eziyet ediyosun saglikliysan sukret ve anneninn soyledklerne kulak asma cunku sinirindendr szleriHerkes kendi hayatında, ben kimse tarafından görülmeyen silik bi karakterim
Hayır hiç kötü birşey yapmadım annemin utanacağı türden yani öyle bi durum yokBen de zamaninda anne ve babama sizi zerre sevmiyorum hayatimizi mahvettiniz demistim. Cok buyuk kirginliklarim vardi, tasiyamayacagim yukleri cocukken tasimak zorunda kalmistim ve kizgindim. Anneni uzen seyler yasamis olabilir misin ? Onu cok uzen, derinden yaralayan seyler mesela.. seni sevmediginden degil kizginligindan soylemistir. Erkek arkadasinla olan kisma yorum yapamayacagim beni uzen ne olursa olsun hep uzak durdum cunku kafama uymayan seylerden kactim.
Evet mutlu değilim hemde hiç, hayır o da olmadıkac yasındasın ? ergenlıkte aıleyle zıtlasmalar olur.. annen sevmez olur mu hıc dogurmus bu yasa getırmıs...kım evladını sevmez ?
aılenı hos gor .. yaslılıklarına ver .. esas sorun sevgılın , canım cıdden mutlu musun ? bence degılsın .. bı kez daha dusun derım ılıskını ... tamam kutlama olayı olmadı en azından bı kucuk hedıye onuda mı dusunmedı ?
Hayır onu kıracak birşey yapmadım zaten kimseye zararım yok evden dershaneye dershaneden eve giderim evdede kendi halimde takılırım. Arkadaşımdan webcam ini ödünç almıştım altı üstü 10 tllik birşey sonuçta bu tetikledi onun bana böyle demesini ve içtende söyledi yani ve herkesin içinde yaptı bunu banaÖncelikle bu düşüncelerden kurtul . Öyle bir şey yok anneni mutlaka kızdıracak bir şey yada kıracak bırseyler demişsinnidr o yuzden öyle davranıyodr en basitinden bende annemle arada bi agır tartışmalar yaşarız bir kere annem bana baya agır konuştu sonra bende hata yaptıgımı farkettm cunku bende agır konuştum sonra gururu bırakıp zorda olsa özür diledim ilk basta dönmedı sonra sarıldı aglamaya basladı benı uzuyosun dıye bnde agladm braz snra barıstk sonra anladm bendede hata oldugunu bunu ıyı dusun nerde hata yapıyosun agırıyomusun tersmı gıdıyosun bundan anneler için gerçekten çok önemli bir başkasına bu kadar kırılmazlar belkı ama evlat olunca daha kırıcı ve hassas olabiliyorlar
Sadece bana karşı böyle, kardeşimle çok iyiler sarılırlar uyurlar ama ben sokulsam yanına of git rahat yatıcam falan derbelki kendi içinden bir derdi taktığı bir şey vardır tek sana karşımı böyle yoksa dıger aıle uyelerınede mı aynı şekılde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?