telefondan paylaştım o nedenle pek dikkat edemedim kusura bkmayın bunun için'her şey' ayrı yazılır
okurken ben bunaldım inan (kötü anlamda demiyorum) fazla üstüne gelinmiş bunalmışsın.
sakin kafayla düşün ne dedenin ne sevgilinin etkisinde kalıp senin için en mantıklı kararı ver
deden için üzüldüm geçmiş olsun.. ve baban için de başın sağ olsun
burdayken hiç bir birikim yapamadı biliyormusunuz hiç bir birkim o kadar çalıştı ettiBelki dedenin ve babanın durumundan dolayı duygusal bakıyor olabilirsin ama sevgilin gercektende bos hayaller pesinde kosuyor gibi. Once askerligini yaparsin. Gelir ise girer biraz birikim yaparsin evlilik dusunuyorsan falan. Isler yoluna girer yas biraz ilerler olgunluk ve tecrube olarak diyorum. Ondan sonra kendi isini yaparsin. Ama hic tecruben yoksa basari zor bir ihtimal. Bu arada sevgilin kac yasinda sen kac yasindasin
erkek arkadaşımın gerçekten niyetini anlayamıyorum biliyormusunuz..Eğer ki erkek arkadaşınız gerçekten cabaliyorsa, bırakmayın siz de destek olun derim.
Eğer durum tam tersiyse anneniz de bir yerde hakli tabi ki...
Zor bir durum, iyi düşünüp karar verin, erkek arkadaşınızın durum için ne kadar cabaladigi da önemli.
Ve evet maalesef, sevgi her zaman karin doyurmuyor iste..
telefondan paylaştım o nedenle pek dikkat edemedim kusura bkmayın bunun için
cok üstüme geldiler cok bunaldım bende bogazmda düğümlendi herşey..
sagolun teşekkür ederim..
en mantıklı kararı verebilmek için burda sizlerle paylaşmak istedim
evet paracı dedi bana.. ben onunla birşey konuşamıyorum..ben genelde mantık çerçevesinde verilen kararlardan yanayım ve anneden olmaz diyorsa bir bildiği vardır.
yani benim için aile desteği çok önemli de. sevgilinin sen çok paracısın demesi de saçma geleceğini düşünmek zorundasın.sevgilin üniversite mezunu falan mı? bir de yaşın 21 sanırım çok gençsin sevgilin kaç yaşında? inşallah en hayırlısı olur
Biliyor musunuz, benim de bir erkek arkadaşım vardı. O da işlerinde dikiş tutturamamisti, polis olmasini istiyordum bende ama olmadı, sonra da ayrildik zaten, gulumsedim bir an. :)erkek arkadaşımın gerçekten niyetini anlayamıyorum biliyormusunuz..
herşey olacaık güzel olacak diyor
Allah yardm eder diyor hepde neyle..
hayat o kadar acımasız ki çok umutsuz görüyorum onda kendimi
bana ilişkimizin ilk yıllarnda polisliği kazanmak için söz vermişti onu bile yapamadı
ağır işlerde çalışamadı
bu ayrımı göremiyorum..Biliyor musunuz, benim de bir erkek arkadaşım vardı. O da işlerinde dikiş tutturamamisti, polis olmasini istiyordum bende ama olmadı, sonra da ayrildik zaten, gulumsedim bir an. :)
Sozle peynir gemisi yürütmek kolaydır. Önemli olan çabalamak. Gerçekten uğraşıyor mu. İsi kafasina takıyor mu. Yoksa rahat mi, bol keseden yaaaee buluruz iste ne acelesi mi var diyor. Bu ayrımı yapmanızı isterim, sonra zaten yol ayrımını daha iyi yapabilceksiniz..
Gerçekten zor bir durum. Hakkınizda hayırlısı olsun..
Banada öyle geliyor bazen diyorum ki olur.. gelince yaparkızım senin çocuk adam olmaz. geleceği farklı biriyle düşün
bak gerçekten....Banada öyle geliyor bazen diyorum ki olur.. gelince yapar
ama yokk kendini kandırma neyle yapacak diyorum
Haklısınız bende artık böyle düşünüyorum.Sen erkek arkadaşını bir 4-5 yıl beklersin gibime geliyor. 1 yıl zaten askerlik.. Birde ne için bekleyeceksin. Onda bir çaba bir sebat etmek yok anlattığın kadarı ile. Her zaman söylerim ben asalak gibi yaşayan insanları sevmiyorum sevemiyorum. Okumuyorsan çalış bir meslek edin. Ailesi de yanında değilmiş. İyi düşün bu konuyu. Ben annemi dinlemediğim zamanlar pek pişmanlık yaşadım.
Hissediyorlar resmen, annelik iç güdüsü sanırım. Ben fikrimi söylüyorum sen kalbinin sesini dinle. Ama o çocukla yol alınmaz.
ben ayrılmaya karar verdm ama su askerliği elimi kolumu bağladıbak gerçekten....
mantıgınla düşün biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?