Herşey yasak olur mu?dr'um çok şeyi yasakladi.peki size?

Evet kizlar hepinize teşekkür ediyorum içim rahatladi valla. Burucella nedeniyle peyniri yasakladi.sezincim haklisin sebzeler çok iyi yikanacak örneğin kivircik yikadim(sirkeyle falan)ellerimi yikamadan ağzima yikadiğim kivirciği götürmemeliymişim ! Gerçi benim tanidiğim birçok kişi benim dr uma gitti hepsi çok rahat hamilelik geçirdi umarim bu yasaklar işe yarar bebiş ve bende rahat geçiririz.tabi temennim tüm hamişler içinde.sağlikli hamilelikler geçirip bebişlerimizi dünyaya sağlikla getiririz..

canım benim doktorumda aynı şeyleri yasakladı.çig et çok zararlı özellikle.kilo yüzünden degil saglıgına zararlı oldugu için yasak bu besinler.ayrıca kilon gayet normal bence.

Alt tarafı 8 ay çünkü ilk bir ay bu bilgilerden haberimiz bile olmuyor.bebişlerimiz için bazı yiyeceklerden fedakarlık yapıcaz artık nasılsa daha sonra bol bol yicez :sm_cool:

evet cnm malesefki peynir konusundada boyle bir risk var o yuzden kapali guvenilir peynir yemek gerekli heryerden alinmamali

Bana sadece çiğ yeme dedi...Meyve suyu içme demedi...
Bende dayanamayıp sucuklu tost yiyorum kaç gündür.Tostun içinde ne kadar pişiyosa artık...

zaten hamileyken insanın canı hep yasak çekiyor, kola, kahve,sucuk,salam vs. doktorum hepsinden tadımlık alabilirsin en azından frenlemiş olursun diyordu işede yaramıştı açıkcası, birde evde bulundurmayacaksınki canın çekmesin)))

valla bende akşam sosisli börek yedim komşum yapmış üstelik oda hamile ama tagi böreğim içine koymadan önce haşladı sosisi. sonra koyup pişirdi.afiyetle yedik

Trakyali sen beni öldüreceksin ayyy ne güzel olur sosisli börek çitir çitir sicacik ohh ohh bebişinize ve size yarasin.afiyet olsun

Bu arada kizlar internette gezerken gözüme takildi sizinle paylaşmak istedim.patlican içinde nikotin barindiriyormuş ve patlicanin kizartmasinda bu nikotin ortaya çikiyormuş çok ilginç geldi bana..aklinizda bulunsun

bu arada kizlar internette gezerken gözüme takildi sizinle paylaşmak istedim.patlican içinde nikotin barindiriyormuş ve patlicanin kizartmasinda bu nikotin ortaya çikiyormuş çok ilginç geldi bana..aklinizda bulunsun
sende yeee kiz boşverr doktoru bu arard patlicanin içinde nikotin olduğu doğru ama ne kadar zararli onu bilememem sonuçta sebze sigara kadar zararli değildir eminim. Bu sabahta gözlerimi açar açmaz kendimi mutfakta buldum daha yüzümü bile yikamadan patatesleri yikamaya başladim sabağin köründe patates kizartmasi canim istedi böyle bişi olabilirmi yaaaa napça ben ama bide güzel oldu yanina tam yağli beyaz peynir ve domates salatalik doğradim domatesin üzerinede azcik zeytin yaği gezedirdim biraz tuz . Ekmeği bana bana yedim.koca bi bardakta kayisi suyu kabizliğa birebir geliyo valla .

CANLARIM BENİMDE DOKTORUM HİÇ BİR ŞEYE YASAK GETİRMEDİ ZATEN BEN SÜREKLİ ARAŞTIRIP OKUDUĞUMU SÖYLEDİM.TUZ VE ŞEKER NORMAL ÇIKTI AMA GEÇEN GÜN CANIM ÇEKMİŞTİ TURŞUYU FAZLA KAÇIRDIM AYAKLARIM 2 GÜN ŞİŞTİ.DÜNDE DAYANAMADIM SÜS ACI BİBER TURŞUSU YEDİM YARIM BARDAK KOLA İÇTİM YİNE AZDA OLSA ŞİŞTİ AYAKLARIM.AMA ONUN DIŞINDA SUCUKTA SOSİTE 1 -2 DEFA YEDİM AMA İYİCE PİŞİRDİM.VE 2 DEFADA AYIPTIR SÖYLEMESİ KOKOREÇ YEDİM BİLDİĞİM YERDEN AMA EŞİM İYİCE PİŞİTTİ ONUDA.GERÇEKTEN SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR SADECE BİRAZ DİKKAT VE BİLİNÇLİ OLMAK YETER GİBİME GELİYOR...:1hug:a.s.

AFİYET OLSUN BEBİŞE VE SANA CAN KAN OLSUN.BU ARADA BANA KIZARTMA TAMAMEN YASAK KANSOREJENMİŞ(GERÇİ KAYINVALİDEM GEÇEN PAZAR BİBER KIZARTTI AZICIK YAĞ İLE PARMAKLARIMI YEDİM ).SANKİ HİÇ EGZOZ DUMANI YUTMUYORUZ ANKARA TRAFİĞİNDE..BİŞEY DEĞİL YAVRU KUŞUM DOĞDUĞUNDA ÇOK ŞEYİ BİLMEYECEK.HİÇ YEMİYORUMKİ TADINI BİLMEYECEKkafamçokkarıştı

MESLEKTAŞIM VALLA BENİMDE CNM ÇOK KOKOREÇ İSTEDİ DÜN NİHAYET TEMİZ BİYER BULDUM .HİÇ AFFETMEDİM İSTANBULDA FALAN ÇOK ŞUBESİ OLAN BİRYER AYY NE YAPALIM EŞERME BU HERHALDEsırnaşık şey

AMA YİNEDE DİĞERLERİNİ KAÇIRMAMAYA DİKKAT EDİYORUM

kiz ben kokoreçin müftelasiyim hamile olmadan önce her hafta en az 2 kere kokoreç yerdim şimdide bi kere yedim

başakçim şampiyondami yedin yoksa kokoreçi ben korda pişenini seviyorum hani böyle ateşin üstünde çevire çevire pişiriyolarya ondan bidahakine ondan yee o daha güzel oluyo .ay nasil canim istedii şimdii beee yaaa

Evet tatlim orda yedim valla ben söyledim ii pişsin diye çok güzeldi acisini söylemeyi unutmuşum midem biraz yandi ama olsun.hazir dr yasaklamamişken :)
ayy cnm sende hemen al yakininda varsa.mesela ben eve gider gitmez senin tarifi yapicam yazdim hemen :)

Bu arada o korda pişen gerçekten çok güzel oluyor ama bulamiyorum benim evime çok ters yerde yapiliyor.ve akşam ortaya çikiyor onu yapanlar sanirim birayla ii gidiyomuş diye öyle duydum

mantari kaynatirken limonu fazla sikma içine ekşi oluyo çorba az sik yarim limondan biraz az.bu arada bende ataşehirdeyim ve tam alt katim da şampiyon kokoreç var bu öğlen bi çilginlik yapabilirim valla.

Oooooo sana afiyet olsun tatlim beni tekrar çankayadan kizilaya indireceksin fazla ağzimi sulandirma :)

ama yinede çok tüketmemekte fayda var

ben şanslıyım herhalde kızlar salam sosis sucuk sevmem.zaten hiç kola ve hazır meyve suyu içmem.ayranı çok severim.eşim antepli ama çiğ köfteyi pek sevmem.bir tek nescafe severdim ama artık canımda çekmiyor.benim bebiş kendi sağlığını kendisi düşünüyo herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…