slm canım öncelikle hayırlı olsun bebiş bizde bugün 25 haftalık olduk çok şükür iyi ve rahat bir hamilelik yaşıyorum.doktorum bana hiçbirşey için yasak demedi ben ilk hamile olduğum dönemlerde sucuk muştum oda sık olmamakla beraber haftada bir veya 15 günde 1 kez iyice pişmiş olarak o da nefsini körlemek adına yiyebilirsin demişti.ama peynir için hiçbirşey demedi ben zaten ilk günümden itibaren acayip peynir tüketiyorum.kilo konusuna gelince evet epey zayıfmışsın ama ilk aylarda kontrollü gitmek senin açından iyi olacaktır diye söylemiştir doktorun.benimkide zayıfım diye kızıyor:))bende 25 haftada 3 kilo aldım 62 kilo ile hamile kaldım şimdi 65 oldum bu hafta kontrolümüz var şeker yüklenesi olacak bakalım nasıl bulacak oğluşumla beni:))sizi kocaman öpüyoruz teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s.
şimdilik canının bişi istememmesi çok normal bulantıları atlatta sorarım ben sana bak nasıl yemeğe gömülüyosun.doktorum bana hiç birşey söylemedi yeme içme konusunda zaten okadar iştahsızımki canım hiç birşey istemiyor süt bile içemiyorum normalde 6 öğün beslenin diyolar ama benim 3 öğün zor oluyo bazen birde sabahları miyde bulantısından yiyemiyorum öğlen işyerine ne gelirse akşamlar zar zor birkaç yudum yemek yiyebiliyorum çok üzülüyorum bebiş beslenemiyor diye
zeynep 6 ayda 3 kilo çok az degil mi nasıl besleniyorsun anlatta bende biraz senden ip ucu alayım canım bende daha 5+4 üm gerçi daha hiç kilo almadım ama yapım müsait diye düşünüyorum
kizlar yazdiklarinizi okudum cig köfte salam filan yenmemeliymis...ama benim canim gecenlerde cig kofte istedi bi arkadasim da yapti saolsun baya da yedim dayanamadim acaba bisey olmusmudur??? Korktum simdi ya((
Kizlar ya dr bana başta şeker olmak üzere, salam sucuk sosis,çiğköfte(hadi bunu anladik çiğ et bakteri üretir) çökelek hariç tüm peynirler,colayida anladik,meyve suyu,aklima geldikçe yazarim. Lütfen cvp yazin herkesemi böyle yiyecek bişey bulamiyorum ve çok kilo aliyormuşum boyum 1.70 kilom 50 idi şimdi 10+3 günlüğüz 54 kilo olduk anormal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?