Herşey yasak olur mu?dr'um çok şeyi yasakladi.peki size?

Ne yani meyve suyu dami yasak niye ne si zararlii meyve suyu işte ne içicem ben peki ben hep kavvaltilarimi cappy meyve suyu ile yaparim az öncede şefteli suyu içtim

Merhabalar Kızlar,
benim doktorum da çiğ köfte salam suçuk gibi şeyleri yemememi ve hazır meyve sularını içmememi söyledi.
Gercekten bebeğimizin sağlıyı için çok dikkat etmemiz gerekiyor ama bencede fazla kasmamak gerekiyor.
Ben çalışırken kahvaltımı çay ile yapmamayayım diye meyve suyu içiyorum nerden bulayım taze sıkılmış meyve suyunu....
Neyse kızlar herkeze kolay gelsin

doktorum bana hiç birşey söylemedi yeme içme konusunda zaten okadar iştahsızımki canım hiç birşey istemiyor süt bile içemiyorum normalde 6 öğün beslenin diyolar ama benim 3 öğün zor oluyo bazen birde sabahları miyde bulantısından yiyemiyorum öğlen işyerine ne gelirse akşamlar zar zor birkaç yudum yemek yiyebiliyorum çok üzülüyorum bebiş beslenemiyor diye

zeynep 6 ayda 3 kilo çok az degil mi nasıl besleniyorsun anlatta bende biraz senden ip ucu alayım canım bende daha 5+4 üm gerçi daha hiç kilo almadım ama yapım müsait diye düşünüyorum

şimdilik canının bişi istememmesi çok normal bulantıları atlatta sorarım ben sana bak nasıl yemeğe gömülüyosun.

Size gene yiyecek yasak bana mecbur olmayınca evden dışarı çıkmak, denize girmek, güneşlenmek, ilişki, doğal olmayan tüm yiyecekler ve yukarıdaki yazılan yiyeceklerin tümü TAM 3 AYDIR yasak!
(2 aylık hamileyim ve ondan önceki bir ayda da tüp bebek yapılacağı için yasaktı)

zeynep 6 ayda 3 kilo çok az degil mi nasıl besleniyorsun anlatta bende biraz senden ip ucu alayım canım bende daha 5+4 üm gerçi daha hiç kilo almadım ama yapım müsait diye düşünüyorum

slm canım evet 6 ay bitmek üzere ve sadece 3 kilo?doktorum bu hafta balık yağı verdi zaten bebek ve benim için.aslında bebekte sorun yok 900 grdı bu hafta 25.haftasında yani.onunda dediği zaten 900 bebek plasentası suyu derken sen 0 kilo almışsın dedi.aslında yiyiyorum ama günde en az 2 km yürüyorum yapımda zayıf aslında en fazla 63 kilo oldum hayatımda.senin ayında bende hiç almamıştım eğer metabolizman hızlıysa sende benim gibi olursun canımcım.kendine ve bebişine iyi bak ve bol bol yeeeeeeeeeeeee

ögggggggg

kızlar kusura bakmayın yaa ben et ve et ürünü hcı brı sey yıyemıyorum.12 haftalık hamıleyım..görünce bıle kusacagım gelıyor....banada doktorum çig et yasakaldı..zaten çigköfte hıc sevmezdım..

selam arkadaşlar hadi çiğ et ve ürünlerini anladım ama peynir işine bende şaşırdım .benim dr.um sadece köy peynirini yasakladı oda taze olduğu ve pastorize olmadığı için ve kahvaltıda mümkün olduğu kadar çok peynir çeşidin olsun dedi . bu arada bende 9 haftalık hamileyim. herkese ii hamilelik dönemleri diliyorum .

kizlar yazdiklarinizi okudum cig köfte salam filan yenmemeliymis...ama benim canim gecenlerde cig kofte istedi bi arkadasim da yapti saolsun baya da yedim dayanamadim acaba bisey olmusmudur??? korktum simdi ya((

kizlar yazdiklarinizi okudum cig köfte salam filan yenmemeliymis...ama benim canim gecenlerde cig kofte istedi bi arkadasim da yapti saolsun baya da yedim dayanamadim acaba bisey olmusmudur??? Korktum simdi ya((

etlimiydi canim çiğ köfte,etliyse bidah yeme dikat et çiğ et yenmemeli amagerçi benm çoçukluğum da annem köfte yapardi bende çiğ çiğ yedim ayrica hamileyken bi kere çiğ sucuk bile yemiştim.ama sonra testlerde bi sorun çikmadi allaha şükür, her şey birazda nasip kismet.

zararlı olduğunu bende biliyorum ama geçen gün canım isteyince eşim yaptı birgüzel yedim afiyetle bence fazla kasmamak lazım eskiden annelerimiz hiçbirşeyden habersiz yiyip içmişler turp gibiyiz çok şükür :)

Canım hamilelik sırasında gizli şeker çıkar bazı kişilerde. Bu bahsettiğin yiyecekler gizli şeker (hipoglisemi) hastalarına yasak yiyecekler. Ben kalıcı reaktif hipoglisemi hastasıyım ordan biliyorum yerimseniben

Bendede gebelik şekeri çıktığı için içinde glikoz kısacası fabrika şekeri ve içerisinde fabrika şekeri olan herşey yasak.Sadece doğal şekerli şeyler serbest yani meyveler onlarda abartmamak şartıyla.Tatlıyı çok seven biri olarak şekeri hayatımdan çıkardım.Hamile olupta dilediğini yiyemek çok kötü gerçekten.Ama doğum yapayım daha hastaneden çıkmadan kocişim bana bi sürü çikolata ve dondurma alacakmış söz verdi.sempatiksalakcinniDoğumum ağustosun son haftası gibi görünüyor artık bebişim için sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…