Benim gerçekten 2ye düşüyor. Venofer alıyorum her sene 1 hafta.2 ne demek? 2 diye bir kan değeri olabilir mi? İnsan ölür. Bu durumda kan verilmesi gerekiyor size.
İyi de bunun tedavisini olmanız lazım. Yatarak ya da değil. Çok kritik bir değer bu. Yani bu değerle hastanede yoğun bakımda olman lazım.Benim gerçekten 2ye düşüyor. Venofer alıyorum her sene 1 hafta.
Bizde genetik2 çok ütopik değil mi ? Yaşıyor olman mucize olurdu.
Bir yerlerde yanlış yapıyorsunuz sanırım..Bence bir psikiyatri ile görüşmeniz sağlıklı olur.
Yok hayır olsam ben olurdumİyi de bunun tedavisini olmanız lazım. Yatarak ya da değil. Çok kritik bir değer bu. Yani bu değerle hastanede yoğun bakımda olman lazım.
Diyelim ki 8 ila 15 arası olması gerekirken benim ki 22 derken nasıl 2 ya yüzde 2 falan değildir heralde
Arkadaşım senin bir yanlışın var. 2 olsa ölürsün direk. Doktor değilim ama bu kadarını da biliyorum.Yok hayır olsam ben olurdum
Hmm anladım ama gerçekten ütopik yaniDiyelim ki 8 ila 15 arası olması gerekirken benim ki 2
Et yiyemiyorum anca sevdiğim şeylerin içinde (içli köfte) gibi onun dışında haftada 1 et yiyorumAllah yardımcın olsun canım çok zor bir hastalık belli ki .
Belki seninki kadar değil ama bir Arkadaşımın annesinde de vardı asırı kansızlık dudakları falan morarıyordu.
Ilaç alıyorsundur zaten . Ek olarak kan Yapıcı Şeyler yesen . Mesela dalak sakatat Keçiboynuzu her sabah aç karna . Bunlar enerji de yapar hem .
Ne şekilde tedavi oluyorsunEt yiyemiyorum anca sevdiğim şeylerin içinde (içli köfte) gibi onun dışında haftada 1 et yiyorum
Evet benim de sizin ki gibiDüşen kanınız değil demirinizdir. Benim de çok düşer kan ve vitamin değerlerim. Geçenlerde 1e düştü demirim de 10tane venofer yedim serumla. Demir eksikliği bu depresif halleri yapar. Saç da döker, zaten daha önce de yaşadığına göre biliyorsundur. Kanın düzelince bu durum kendiliğinden geçer.
B12 ve D vitaminine de baktır, onlar da düşünce böyle halsizlik, can sıkıntısı yapar.
Venofer ve ilaç kullanıyorum ama bir sonra ki sene yine düşüyor et yiyemediğim içinNe şekilde tedavi oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?