Herşeyden bıktım

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Arkadaşlar selam. Ben hayatım boyunca hep kansızlık sorunu çektim. Bizim ailede genetik birşey, hepimizde var. Damardan ilaç alıyordum hap içiyordum ona rağmen bir sonraki sene yine 2ye düşüyordu kan değerlerim. Bu sene yine o dönemdeyim. Saçlarım çok geç uzuyor kopuyor boyamasam bile. Yaptığım iş beni çok yoruyor. Şuan hayatımda ki herşeyden bıkmış durumdayım. Hiçbirşey yapasım gelmiyor. İşten geldiğimde kendimi yatağa atıyorum evden çıkmıyorum bir sonraki uçuşuma kadar. Tatillerimdede sürekli evdeyim. Aşk hayatım güzel gidiyor bitek. Bu aralar kilo da verdim strestten. Bazen sevgilimle bile konuşmak istemiyorum mesajlarını görsem bile girmiyorum whatsappa cevap vermiyorum zaten kendisi Türkiye'de değil sürekli görüşemiyoruz. Yani anlayacağınız aşırı mutsuzum bu aralar. Saçlarım da dökülüyor, yıpranmış. İnsanların seslerine, çocuk seslerine, komşuların seslerine tahammül edemez oldum. Şuan ben ne yaşıyorum? Böyle bi dönem yaşayıp atlatan var mı? Lütfen yardım edin.

Allah yardımcın olsun canım çok zor bir hastalık belli ki .

Belki seninki kadar değil ama bir Arkadaşımın annesinde de vardı asırı kansızlık dudakları falan morarıyordu.

Ilaç alıyorsundur zaten . Ek olarak kan Yapıcı Şeyler yesen . Mesela dalak sakatat Keçiboynuzu her sabah aç karna . Bunlar enerji de yapar hem .

Düşen kanınız değil demirinizdir. Benim de çok düşer kan ve vitamin değerlerim. Geçenlerde 1e düştü demirim de 10tane venofer yedim serumla. Demir eksikliği bu depresif halleri yapar. Saç da döker, zaten daha önce de yaşadığına göre biliyorsundur. Kanın düzelince bu durum kendiliğinden geçer.

B12 ve D vitaminine de baktır, onlar da düşünce böyle halsizlik, can sıkıntısı yapar.

Ekleme: Bu arada benim demirim 1 e düştüğünde tenefüste apar topar acile kaldırmışlardı taşikardi yüzünden (O dönem çalışıyordum, öğretmenim). Çok ciddi bir durum gerçekten, doktor da demişti gelmeseydin ölürdün bu değerle diye. Hatta birkaç ay sonra saç dökülmesi için dermatoloğa gidince kadın demişti "1e düşmüş demirin, ölmediğine dua et, ayrıca tamamen kel de kalabilirdin" diye.

Son düzenleme:
Et yiyemiyorum anca sevdiğim şeylerin içinde (içli köfte) gibi onun dışında haftada 1 et yiyorum

Evet benim de sizin ki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…