Bencede sizin bayılmalarınız yoğun bakım felan abartarak yazmışsınız bana da bunlar yalan geldi çocukluğumdan beri arada dibe düşer değerlerim ama hiçbir zaman yoğun bakıma yatmadım. Burda da söz konusu kan değerlerim değil yaşadığım psikolojik durum. Kan değerlerimi eleştirin diye açmadım konuyu.Ortada bir amaç çıkar ilişkisi olamaz lütfen hemen saldırmayınız
Buda benim düşünce ve yorumum evet hasta olabilirsiniz ama değerlerinizi abartarak yazıyorsunuz BENCE.
Ilacın adını sordum, hatırlamıyor; ama üç kere almış serumla. Onunki de 4'e düşmüştü. Yalnız onunki demir değil de kandı sanki. Benim de demir değerim, orta seviyelerde yine de demir hapı kullanıyorum doktor önerdiği için ve biz o sıralar bunun muhabbetini yapıyorduk, demir dememişti.Haftada bir yine iyiymiş, benim demirim 1e düşünce bir gün arayla günde 2 serum verdiler, toplam 10tane. Venofer o ilacın adı, görüntüsü aynı kana benziyor.
Bir adım atsam taşikardiye sebebiyet veriyordu. İki gün rapor aldım, sonra başladım geri işe... Kolej işte... Ölecek olsan da gel, ders boş geçmesin diyorlar.
Demir hapı hiçbir işe yaramıyor yani bende kullanıyorum ama en iyisi venofer 1 ayda tüm değerleri yükseltiyorIlacın adını sordum, hatırlamıyor; ama üç kere almış serumla. Onunki de 4'e düşmüştü. Yalnız onunki demir değil de kandı sanki. Benim de denir değerim, orta seviyelerde yine de demir hapı kullanıyorum doktor önerdiği için ve biz o sıralar bunun muhabbetini yapıyorduk, demir dememişti.
Valla ne bileyim ben de supheleniyorum artık. Her konunuz baska bir orjinalEvet çünkü ben burada atınca bana para veriyolar değil mi
Benim demir değerim düşük değil yalnız, orta seviyelerde, yine de yorgunluk hissi olduğu için alıyorum o hapları. O dediğin ilacı alamam ben, benim için ağır kaçar.Demir hapı hiçbir işe yaramıyor yani bende kullanıyorum ama en iyisi venofer 1 ayda tüm değerleri yükseltiyor
Zaten sende kötü bir yorum gelince direk atlıyorsun şaşırmıştım ilk iyimser yorum yaptğına. Hastalıkla da şaka olmaz ayrıca büyütülcek birşey değil kansızlık ben psikolojik durum için açtım konuyu.Baiserpink bence abartıyorsun çünkü ilgiyi seviyorsun ilgi görmek istiyorsunamacım polemik değil çok yanlızsın gibi geliyor bana ama bu yaslarda normal
Demir değeriniz 2 olduğunda şu anda buraya yazmaya bile dermanınız olmaz.
Hastanede kan takviyesi yapılır olurdu.
Testinizin sonucu yanlış olmasın ???
Benim çocukluktan geliyor ailemizde genetik birşey kansızlık hiçbir zaman da bayılmadım kansız olduğum zaman değerlerimin dibe düştüğü zaman da çok oldu banada herkes nasıl yaşıyorsun diyor ama yaşıyorum işte çünkü benim değerlerim doğum vs yüzünden düşük değil genetikbu da tansiyon gibi birşey mi ?
hani bazısının çok düşüktür ama etkilemez alışıktır bünyesi gibi.
bana hep nasıl yaşıyorsun bu tansiyonla diye sorarlarda :) olabilir mi yani ?
Bencede sizin bayılmalarınız yoğun bakım felan abartarak yazmışsınız bana da bunlar yalan geldi çocukluğumdan beri arada dibe düşer değerlerim ama hiçbir zaman yoğun bakıma yatmadım. Burda da söz konusu kan değerlerim değil yaşadığım psikolojik durum. Kan değerlerimi eleştirin diye açmadım konuyu.
Geçmiş olsun canım anemi falan mı var ?Arkadaşlar selam. Ben hayatım boyunca hep kansızlık sorunu çektim. Bizim ailede genetik birşey, hepimizde var. Damardan ilaç alıyordum hap içiyordum ona rağmen bir sonraki sene yine 2ye düşüyordu kan değerlerim. Bu sene yine o dönemdeyim. Saçlarım çok geç uzuyor kopuyor boyamasam bile. Yaptığım iş beni çok yoruyor. Şuan hayatımda ki herşeyden bıkmış durumdayım. Hiçbirşey yapasım gelmiyor. İşten geldiğimde kendimi yatağa atıyorum evden çıkmıyorum bir sonraki uçuşuma kadar. Tatillerimdede sürekli evdeyim. Aşk hayatım güzel gidiyor bitek. Bu aralar kilo da verdim strestten. Bazen sevgilimle bile konuşmak istemiyorum mesajlarını görsem bile girmiyorum whatsappa cevap vermiyorum zaten kendisi Türkiye'de değil sürekli görüşemiyoruz. Yani anlayacağınız aşırı mutsuzum bu aralar. Saçlarım da dökülüyor, yıpranmış. İnsanların seslerine, çocuk seslerine, komşuların seslerine tahammül edemez oldum. Şuan ben ne yaşıyorum? Böyle bi dönem yaşayıp atlatan var mı? Lütfen yardım edin.
Vallahi yaşıyorum, kansızlık yüzünden bayılmadım bileBir daha ki sefere gidince canım gözler içinde kontrole git çok geçmiş olsun şimdi den
İyi okursan yoğun bakıma girdiği mı felan yazmadım eğer değeriniz 2 olsaydı sizin su an da yoğun bakımda olmanız gerekir di dedim
Kötü yorum gelmeden de zaten konuna pek inanamadığımı ima etmiştimZaten sende kötü bir yorum gelince direk atlıyorsun şaşırmıştım ilk iyimser yorum yaptğına. Hastalıkla da şaka olmaz ayrıca büyütülcek birşey değil kansızlık ben psikolojik durum için açtım konuyu.
Anemi yok AllahtanGeçmiş olsun canım anemi falan mı var ?
Allah yardımcın olsun
Vallahi sizin kansızlığı bu kadar büyütmenize de çok şaşırdım evet kan değerlerim dibe düşüyor hiç bayılmadım bile. Sadece uçuşlarda çok yoruluyorum ve erken kalkmakta çok zorlanıyorum.Kötü yorum gelmeden de zaten konuna pek inanamadığımı ima etmiştim2 çok ütopik olduğunu sadece ben değil herkes söylüyor hemşireler de dahil
Direk atlamak falan neyse çook ciddiye almıyorum eğlenmene bak çocuğum sen büyümen gerek
Vallahi yaşıyorum, kansızlık yüzünden bayılmadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?