Herşeyden bıktım

Ortada bir amaç çıkar ilişkisi olamaz lütfen hemen saldırmayınız
Buda benim düşünce ve yorumum evet hasta olabilirsiniz ama değerlerinizi abartarak yazıyorsunuz BENCE.
Bencede sizin bayılmalarınız yoğun bakım felan abartarak yazmışsınız bana da bunlar yalan geldi çocukluğumdan beri arada dibe düşer değerlerim ama hiçbir zaman yoğun bakıma yatmadım. Burda da söz konusu kan değerlerim değil yaşadığım psikolojik durum. Kan değerlerimi eleştirin diye açmadım konuyu.

Ilacın adını sordum, hatırlamıyor; ama üç kere almış serumla. Onunki de 4'e düşmüştü. Yalnız onunki demir değil de kandı sanki. Benim de demir değerim, orta seviyelerde yine de demir hapı kullanıyorum doktor önerdiği için ve biz o sıralar bunun muhabbetini yapıyorduk, demir dememişti.

Demir hapı hiçbir işe yaramıyor yani bende kullanıyorum ama en iyisi venofer 1 ayda tüm değerleri yükseltiyor

Biraz daha yazsin kk hatunları
Birazdan konu emiratesli sevgilinize, sac renginize, kasiniza gozunuze kayar. İstediginiz de bu zaten. Yemiyoz

Demir hapı hiçbir işe yaramıyor yani bende kullanıyorum ama en iyisi venofer 1 ayda tüm değerleri yükseltiyor
Benim demir değerim düşük değil yalnız, orta seviyelerde, yine de yorgunluk hissi olduğu için alıyorum o hapları. O dediğin ilacı alamam ben, benim için ağır kaçar.

Baiserpink bence abartıyorsun çünkü ilgiyi seviyorsun ilgi görmek istiyorsun amacım polemik değil çok yanlızsın gibi geliyor bana ama bu yaslarda normal
Zaten sende kötü bir yorum gelince direk atlıyorsun şaşırmıştım ilk iyimser yorum yaptğına. Hastalıkla da şaka olmaz ayrıca büyütülcek birşey değil kansızlık ben psikolojik durum için açtım konuyu.

Demir değeriniz 2 olduğunda şu anda buraya yazmaya bile dermanınız olmaz.
Hastanede kan takviyesi yapılır olurdu.
Testinizin sonucu yanlış olmasın ???

bu da tansiyon gibi birşey mi ?
hani bazısının çok düşüktür ama etkilemez alışıktır bünyesi gibi.
bana hep nasıl yaşıyorsun bu tansiyonla diye sorarlarda :) olabilir mi yani ?

bu da tansiyon gibi birşey mi ?
hani bazısının çok düşüktür ama etkilemez alışıktır bünyesi gibi.
bana hep nasıl yaşıyorsun bu tansiyonla diye sorarlarda :) olabilir mi yani ?
Benim çocukluktan geliyor ailemizde genetik birşey kansızlık hiçbir zaman da bayılmadım kansız olduğum zaman değerlerimin dibe düştüğü zaman da çok oldu banada herkes nasıl yaşıyorsun diyor ama yaşıyorum işte çünkü benim değerlerim doğum vs yüzünden düşük değil genetik

Bir daha ki sefere gidince canım gözler içinde kontrole git çok geçmiş olsun şimdi den

İyi okursan yoğun bakıma girdiği mı felan yazmadım eğer değeriniz 2 olsaydı sizin su an da yoğun bakımda olmanız gerekir di dedim

Geçmiş olsun canım anemi falan mı var ?
Allah yardımcın olsun

Canım bende de aynı durum var beslenmene çok dikkat etmen gerekiyor çay kahve bunlardan uzak durmalısınız sebze meyve ve pekmez ağırlıklı beslenmeniz gerekiyor sürekli dikkat edeceksin yapacak birşey yok

Peki gebelikte Demir değeri kaç olmalı? :) ay bunu da ben sorayım dedim. İlaç kullanamıyorum, kullanmak da istemiyorum. Doktor ilaç yazdı değerlerime bakmadan ama ben değerlerime baktırdım 92 çıktı derim(serum) acaba ilacı kullanmalı mıyım? Çok gelgit yaşıyorum maalesef. :/
Kusura bakma konu sahibi.

Vallahi yaşıyorum, kansızlık yüzünden bayılmadım bile

Kötü yorum gelmeden de zaten konuna pek inanamadığımı ima etmiştim 2 çok ütopik olduğunu sadece ben değil herkes söylüyor hemşireler de dahil
Direk atlamak falan neyse çook ciddiye almıyorum eğlenmene bak çocuğum sen büyümen gerek

Vallahi sizin kansızlığı bu kadar büyütmenize de çok şaşırdım evet kan değerlerim dibe düşüyor hiç bayılmadım bile. Sadece uçuşlarda çok yoruluyorum ve erken kalkmakta çok zorlanıyorum.

Vallahi yaşıyorum, kansızlık yüzünden bayılmadım bile

Kız sen yoksa ütopya dan mı geldin insan olan 2 ile yaşayamaz çünkü senin şu an renginin soluk dudaklarının mor göz altlarının mos mor olması gerekir di ama fıstık gibi sin tabi profil sana ait se

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…