Herşeyden bıktım

Savcılığa gidip ne diyeceksin zaten ortada olan fotomu gelip başka bir konuda paylaştı mı

Insanlar burda stres topu gibi vurdukca vuruyorlar. Bölüm kurallarini okuyuniz konuya yorum yapmak icin kimse sizi zorlamiyor, tarzinda uyari var.
Utopikse yapmayin yorum. Silah mi dayiyorlar kafaniza?

Sizce ben bunu başta mı söyledim size yoksa sizin kırıcı yorumlarınızdan sonramı? Evladınız varsa bende bi annenin evladıyım size psikolojim kotu dedim devam ettiniz üzerime gelmeye.

Demek istediğim kendisi her konuda hikayeler kurup da geliyor evet psikolojik hastalığı olabilir ki bence bunun da bilincinde o zaman destek alsın gelip de burada hayal alemi yaşamasın

aydınlatabildim mı acaba sizi.??

Kime göre neye göre hayal kuruo geliyor. Nerden biliyorsuniz?

Savcılığa gidip ne diyeceksin zaten ortada olan fotomu gelip başka bir konuda paylaştı mı
Evet aynen öyle derdim cok mu komik geldi?:)))) sana göre suç olmayabilir,ama mahkemede suç teşkil eder belki bilemezsin

Eşimin teyzesi de kan değerlerinin 2'e düştüğünü söylemişti . Ben de çok şaşırmıştım normalde 6'dan aşağısı hayatı teklikeye sokuyor..

Konu sahibi benim de akdeniz anemim var bi ara 6'a düştü, hamile kalınca doktor bana keçiboynuzu pekmezi önerdi. Doğuma girdiğimde 11'e kadar yükselmişti.. Hergün aç karnına bi kaşık içebilirsiniz.

Kansızlık gerçekten insan hayatını çok etkiliyor. Sürekli halsiz, yorgun, uykulu olmak ister istemez mutsuz ediyor. Umarım sağlığınıza kavuşursunuz.

Teşekkür ederim inşallah sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…