Ben konu sahibini tanımıyorum,konularına da cok vakıf degilim.inanmayabilirsiniz elbet ama yorum yapmak zorunda da değilsiniz.inanmiyorsaniz yorum yapmayın bu kadar basit.belki gercekten psikolojik rahatsızlığı var.ısrarla söylüyor size psikolojim iyi degil diye.ve siz de israrla uzerine gidiyorsunuz.tamam anladim herkes anladi inanmiyorsunuz da bunu devamli tekrar edip polemik yaratmaya calismanizin mantığını anlayamadim.ne yani amaç?neyin hırsı bu böyle tanımadığınız birine karşı.insanların ozel hayatlarını bilemezsiniz.israrla dalga geçip durmaniz evet beni rahatsiz etti.tekrar ediyorum,inanmayabilirsiniz.ama her konusunu da bu sekilde gelip baltalayamazsiniz konu sahibininGörüşlerim yorumlarım sizi 'nden bu kadar gerdi acaba.?
Yalana pek tahammül edemiyorum sağolsun kızımız da ısrar la sürdürüyor en son ortaya akdeniz anemisi hastalığını attı.
ben ısrarla böyle devam etmesini anlamaya çalışıyorum çünkü kendisi her konuda uçuş uçuş konular açıyor sağolsun
Evet en iyisi pekmez teşekkürler. Kabızlık yapıyorsa asla içemem çünkü zaten bağırsak sorunum var mahvolurum :/ bunu doktoruma diyeceğim.Bende hamileyim demir eksikliği anemi var damarlar da incelik felan pekmez sabahları aç karınla iç birde varsa kuru vişne komposto yapıp içebilir sin bunun yanında çay peynir süt bunlar da yol acar demir hapları kabızlık yapıyor ki zaten gebelik de var olan en büyük dert kabızlık.
O D vitamini için :)Demir için güneş ışınlarınında faydalı olduğunu biliyorum
Kanda Demir değeri 2 imiş
Teşekkürler kızlarEvet hgb diyor. Ama Demir değeriymiş
Ben konu sahibini tanımıyorum,konularına da cok vakıf degilim.inanmayabilirsiniz elbet ama yorum yapmak zorunda da değilsiniz.inanmiyorsaniz yorum yapmayın bu kadar basit.belki gercekten psikolojik rahatsızlığı var.ısrarla söylüyor size psikolojim iyi degil diye.ve siz de israrla uzerine gidiyorsunuz.tamam anladim herkes anladi inanmiyorsunuz da bunu devamli tekrar edip polemik yaratmaya calismanizin mantığını anlayamadim.ne yani amaç?neyin hırsı bu böyle tanımadığınız birine karşı.insanların ozel hayatlarını bilemezsiniz.israrla dalga geçip durmaniz evet beni rahatsiz etti.tekrar ediyorum,inanmayabilirsiniz.ama her konusunu da bu sekilde gelip baltalayamazsiniz konu sahibinin
Evet en iyisi pekmez teşekkürler. Kabızlık yapıyorsa asla içemem çünkü zaten bağırsak sorunum var mahvolurum :/ bunu doktoruma diyeceğim.
D vitamini demir :)O D vitamini için :)
Ben konu sahibini tanımıyorum,konularına da cok vakıf degilim.inanmayabilirsiniz elbet ama yorum yapmak zorunda da değilsiniz.inanmiyorsaniz yorum yapmayın bu kadar basit.belki gercekten psikolojik rahatsızlığı var.ısrarla söylüyor size psikolojim iyi degil diye.ve siz de israrla uzerine gidiyorsunuz.tamam anladim herkes anladi inanmiyorsunuz da bunu devamli tekrar edip polemik yaratmaya calismanizin mantığını anlayamadim.ne yani amaç?neyin hırsı bu böyle tanımadığınız birine karşı.insanların ozel hayatlarını bilemezsiniz.israrla dalga geçip durmaniz evet beni rahatsiz etti.tekrar ediyorum,inanmayabilirsiniz.ama her konusunu da bu sekilde gelip baltalayamazsiniz konu sahibinin
Aynen D vitaminD vitamini demir :)
Biri vitamin diğeri mineraldi diğim mi?
Karıştırıyorum hep
İnanmıyorsanız yorum yapmazsınız hikaye uydurmuyorum fikir alıyorum sizi ilgilendirmez buYorum yaptığım ilk konusu bu orta da çıkar ilişkisi de yok.
evet ısrarla söylüyorum eğer psikolojik bir rahatsızlığı varsa gidip tedavi olur sanal alem de oturup da arap sevgilim var hostesim hastayım diye hikayeler uydurmasının ne tür bir faydası var kendisine.? Ve ben ısrarla söyledikçe kendisi onu kıskandığı mı dahi ortaya atmış bulunmak daevet psikoloji sinin iyi olmadığı aşikar zaten.
Konuları hikaye mi gercek mi bilemem o artık konu sahibinin bilecegi birşey.ama su an sağlığı yönündenn baya endişeli geldi bana ve bu kadar üzerine gelinmesinden rahatsiz oldum.çünkü soz konusu sağlığı,ozel hayati değil. Iyi forumlarYorum yaptığım ilk konusu bu orta da çıkar ilişkisi de yok.
evet ısrarla söylüyorum eğer psikolojik bir rahatsızlığı varsa gidip tedavi olur sanal alem de oturup da arap sevgilim var hostesim hastayım diye hikayeler uydurmasının ne tür bir faydası var kendisine.? Ve ben ısrarla söyledikçe kendisi onu kıskandığı mı dahi ortaya atmış bulunmak daevet psikoloji sinin iyi olmadığı aşikar zaten.
Yorum yaptığım ilk konusu bu orta da çıkar ilişkisi de yok.
Simdiki konuyla , hostes olmasinin ve arap sevgilisi olmasinin ne alakasi var? O konu ayri bu konu ayriİnanmıyorsanız yorum yapmazsınız hikaye uydurmuyorum fikir alıyorum sizi ilgilendirmez bu
Konuları hikaye mi gercek mi bilemem o artık konu sahibinin bilecegi birşey.ama su an sağlığı yönündenn baya endişeli geldi bana ve bu kadar üzerine gelinmesinden rahatsiz oldum.çünkü soz konusu sağlığı,ozel hayati değil. Iyi forumlar
Evet cok fazla gidiliyor hemde.fake olabilir konulari utopikte olabilir inanmayadabilirler ama sürekli dillendirmek bir insanin üstüne bu kadar gitmek ne kadar doğru ki?hatta biri bdv ye fotoğrafını bile getirmisti izinsiz konu sahibinin.surekli açık aramaya çalışan uyeler var.valla aynısı bana yapılsa,izinsiz benim fotomu birii gelip paylassa hemen ertesi günü savcilikta alırdım soluğu.işin peşini de birakmazdim kolay kolay.yine konu sahibi birşey yapmadi.savunmasi da,konu sahibinin daha once bir konuda fotosunu paylasmis olduğuydu.ne munasebet değil mi ama? Suan sağlığı konusunda endiseli olmasina üzülmesine ragmen ayni sey devam ediyor.bakalim nereye kadar devam edecekCok üstüne gidiliyor konu sahibinin.
Diger konularinda kinlenenler var malesef
Simdiki konuyla , hostes olmasinin ve arap sevgilisi olmasinin ne alakasi var? O konu ayri bu konu ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?