Herşeyden bıktım

Ben konu sahibini tanımıyorum,konularına da cok vakıf degilim.inanmayabilirsiniz elbet ama yorum yapmak zorunda da değilsiniz.inanmiyorsaniz yorum yapmayın bu kadar basit.belki gercekten psikolojik rahatsızlığı var.ısrarla söylüyor size psikolojim iyi degil diye.ve siz de israrla uzerine gidiyorsunuz.tamam anladim herkes anladi inanmiyorsunuz da bunu devamli tekrar edip polemik yaratmaya calismanizin mantığını anlayamadim.ne yani amaç?neyin hırsı bu böyle tanımadığınız birine karşı.insanların ozel hayatlarını bilemezsiniz.israrla dalga geçip durmaniz evet beni rahatsiz etti.tekrar ediyorum,inanmayabilirsiniz.ama her konusunu da bu sekilde gelip baltalayamazsiniz konu sahibinin

Evet en iyisi pekmez teşekkürler. Kabızlık yapıyorsa asla içemem çünkü zaten bağırsak sorunum var mahvolurum :/ bunu doktoruma diyeceğim.

Yorum yaptığım ilk konusu bu orta da çıkar ilişkisi de yok.
evet ısrarla söylüyorum eğer psikolojik bir rahatsızlığı varsa gidip tedavi olur sanal alem de oturup da arap sevgilim var hostesim hastayım diye hikayeler uydurmasının ne tür bir faydası var kendisine.? Ve ben ısrarla söyledikçe kendisi onu kıskandığı mı dahi ortaya atmış bulunmak da evet psikoloji sinin iyi olmadığı aşikar zaten.

Cok üstüne gidiliyor konu sahibinin.
Diger konularinda kinlenenler var malesef

İnanmıyorsanız yorum yapmazsınız hikaye uydurmuyorum fikir alıyorum sizi ilgilendirmez bu

Konuları hikaye mi gercek mi bilemem o artık konu sahibinin bilecegi birşey.ama su an sağlığı yönündenn baya endişeli geldi bana ve bu kadar üzerine gelinmesinden rahatsiz oldum.çünkü soz konusu sağlığı,ozel hayati değil. Iyi forumlar

Yalnız Arap sevgilisi olan histerik'ti konu sahibi değil. Üyeleri karıştırdınız sanırım.

Mesajı düzenliyorum konu sahibinin de sevgilisi Arap'mış pardon ben yanlış anladım.

Benim 3. değerlerim kötü ilaç şurup içtim fayda etmedi. Yükselse bile azcık geri hemen düşüyordu. Beni gastronolijiye yönlendirdi bi dr. Fayda etmeme sebebi endoskopi olmuştum helikobakteri dedi. Bu bakteri yüzünden emilim olmuyormuş. Şimdi bu bakteri için ilaç kullandım Sonic için haftaya gideceğim.

Kimseyi kırmayı istemem ama sunuda anlamıyorum bir insan 'nden sürekli herşeyi abartarak anlatır 'nden sürekli hayal kurar bende anemi hastasiyim ilk yorumlar da görmüşsünüz dur ısrarla böyle birseyin olmayacağını söyledim kendisi bana karnım da ki evladım in inşallah bana benzemeyeciğini söylüyor böyle bir hadsiz lik yapılınca bende kendi mı tutamam.

Cok üstüne gidiliyor konu sahibinin.
Diger konularinda kinlenenler var malesef
Evet cok fazla gidiliyor hemde.fake olabilir konulari utopikte olabilir inanmayadabilirler ama sürekli dillendirmek bir insanin üstüne bu kadar gitmek ne kadar doğru ki?hatta biri bdv ye fotoğrafını bile getirmisti izinsiz konu sahibinin.surekli açık aramaya çalışan uyeler var.valla aynısı bana yapılsa,izinsiz benim fotomu birii gelip paylassa hemen ertesi günü savcilikta alırdım soluğu.işin peşini de birakmazdim kolay kolay.yine konu sahibi birşey yapmadi.savunmasi da,konu sahibinin daha once bir konuda fotosunu paylasmis olduğuydu.ne munasebet değil mi ama? Suan sağlığı konusunda endiseli olmasina üzülmesine ragmen ayni sey devam ediyor.bakalim nereye kadar devam edecek

Simdiki konuyla , hostes olmasinin ve arap sevgilisi olmasinin ne alakasi var? O konu ayri bu konu ayri

Demek istediğim kendisi her konuda hikayeler kurup da geliyor evet psikolojik hastalığı olabilir ki bence bunun da bilincinde o zaman destek alsın gelip de burada hayal alemi yaşamasın

aydınlatabildim mı acaba sizi.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…