Herşeyden bıktım

Şu an ütopya da uçuyor kendisi hostes hanım kızımız
Arkadaşım konuya inanmayabilirsin belki amenna da,cok uzatmadin mi hostes hostes uçuyor gidiyor atıyor falan senden baska kimse bu kadar tekrar edip durmadi :) anladik inanmiyorsun temcit pilavı gibi devamli aynı sey.birazdan sende uçacak gibisin bu gidişle aman diyim:))

Kızlar kızlar benim 6 çıktı hap verdi doktor siz böyle yazdıkça korktum çok mu vahim durum

Merak etme canım uçmam ben
Hanım kızımızı kıskanıyor musum ya ondan hep bu yorumlar

Görüşlerim yorumlarım sizi 'nden bu kadar gerdi acaba.?
Yalana pek tahammül edemiyorum sağolsun kızımız da ısrar la sürdürüyor en son ortaya akdeniz anemisi hastalığını attı.
ben ısrarla böyle devam etmesini anlamaya çalışıyorum çünkü kendisi her konuda uçuş uçuş konular açıyor sağolsun

Merhaba, siz anlıyorsunuz sanırım gebelikte illa ilaç kullanmamız mı gerekiyor? Demir(serum) değerim 92 bu arada. Pekmez içsem işe yaramaz mı?
Yarar hatta organik bulursanız daha faydalı
İlaç kullanımı içinde doktorunuza danışın isterseniz
Hamile olduğunuz için yanlış yönlendirmek istemem

Merhaba, siz anlıyorsunuz sanırım gebelikte illa ilaç kullanmamız mı gerekiyor? Demir(serum) değerim 92 bu arada. Pekmez içsem işe yaramaz mı?

Bende hamileyim demir eksikliği anemi var damarlar da incelik felan pekmez sabahları aç karınla iç birde varsa kuru vişne komposto yapıp içebilir sin bunun yanında çay peynir süt bunlar da yol acar demir hapları kabızlık yapıyor ki zaten gebelik de var olan en büyük dert kabızlık.

Yarar hatta organik bulursanız daha faydalı
İlaç kullanımı içinde doktorunuza danışın isterseniz
Hamile olduğunuz için yanlış yönlendirmek istemem
Değerlerime bakmadan ilaç yazdı. Ve ben ertesi gün hemen sağlık ocağından değerlerime baktırdım. Aile hekimim gebe olmama rağmen değerlerimin çok iyi olduğunu söyledi. Ben en iyisi pekmez bulayım kullanayım.
Doktoruma da salı günü söylerim. Çünkü hap kullanamıyorum maalesef tamamen psikolojik :/
Teşekkürler.

Bizdede genetik kardeşime geçen kış kan verildi falan onkolojiye bile sevk edildi çok şükür tahliller temiz çıktı ama hala kansızlık var hem bende hem kardeşlerim de rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…