Kanda Demir değeri 2 imiş2 ne demek ki? Siz ne anladınız? Kan değerim 2 diye birşey olmaz. Hemoglobini mi kastediyor acaba?
Haaaaaa şu arkadaş,ok tatlım daha çok uçmuş bu konuda da:)hatirlayamadim birden....iyi uçuşlar tatlım...Arkadaş hostes MİS
Haaaaaa şu arkadaş,ok tatlım daha çok uçmuş bu konuda da:)hatirlayamadim birden....iyi uçuşlar tatlım...
Evet hgb diyor. Ama Demir değeriymiş2 ne demek ki? Siz ne anladınız? Kan değerim 2 diye birşey olmaz. Hemoglobini mi kastediyor acaba?
Arkadaşım konuya inanmayabilirsin belki amenna da,cok uzatmadin mi hostes hostes uçuyor gidiyor atıyor falan senden baska kimse bu kadar tekrar edip durmadi :) anladik inanmiyorsun temcit pilavı gibi devamli aynı sey.birazdan sende uçacak gibisin bu gidişle aman diyim:))Şu an ütopya da uçuyor kendisi hostes hanım kızımız
Arkadaşım konuya inanmayabilirsin belki amenna da,cok uzatmadin mi hostes hostes uçuyor gidiyor atıyor falan senden baska kimse bu kadar tekrar edip durmadi :) anladik inanmiyorsun temcit pilavı gibi devamli aynı sey.birazdan sende uçacak gibisin bu gidişle aman diyim:))
Hayır değil .. Doktor hap verdiyse sadece çok kötü değildirKızlar kızlar benim 6 çıktı hap verdi doktor siz böyle yazdıkça korktum çok mu vahim durum
Sabahları 1 kaşık pekmez iç canım hemen toparlarsınKızlar kızlar benim 6 çıktı hap verdi doktor siz böyle yazdıkça korktum çok mu vahim durum
BencedeMerak etme canım uçmam ben
Hanım kızımızı kıskanıyor musum ya ondan hep bu yorumlar
Tahinle karıştırıp iki kaşık yesem olur mu hemşiremSabahları 1 kaşık pekmez iç canım hemen toparlarsın
Arkadaşım konuya inanmayabilirsin belki amenna da,cok uzatmadin mi hostes hostes uçuyor gidiyor atıyor falan senden baska kimse bu kadar tekrar edip durmadi :) anladik inanmiyorsun temcit pilavı gibi devamli aynı sey.birazdan sende uçacak gibisin bu gidişle aman diyim:))
Yok kuzum o löp löp yağ yaparTahinle karıştırıp iki kaşık yesem olur mu hemşirem
Merhaba, siz anlıyorsunuz sanırım gebelikte illa ilaç kullanmamız mı gerekiyor? Demir(serum) değerim 92 bu arada. Pekmez içsem işe yaramaz mı?Sabahları 1 kaşık pekmez iç canım hemen toparlarsın
Yarar hatta organik bulursanız daha faydalıMerhaba, siz anlıyorsunuz sanırım gebelikte illa ilaç kullanmamız mı gerekiyor? Demir(serum) değerim 92 bu arada. Pekmez içsem işe yaramaz mı?
TutmadıYok kuzum o löp löp yağ yapar
Sen sek pekmez iç
Merhaba, siz anlıyorsunuz sanırım gebelikte illa ilaç kullanmamız mı gerekiyor? Demir(serum) değerim 92 bu arada. Pekmez içsem işe yaramaz mı?
Değerlerime bakmadan ilaç yazdı. Ve ben ertesi gün hemen sağlık ocağından değerlerime baktırdım. Aile hekimim gebe olmama rağmen değerlerimin çok iyi olduğunu söyledi. Ben en iyisi pekmez bulayım kullanayım.Yarar hatta organik bulursanız daha faydalı
İlaç kullanımı içinde doktorunuza danışın isterseniz
Hamile olduğunuz için yanlış yönlendirmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?