ayy hepsinede bayıldım canım çokk hoşlar
:97:
hepsi harikaaaa Agız taadı ile kullanman duasıyla
Bardaklarınn çokk güzellll nereden aldın öğrenebilir myimm :)) ÇEyizin çok şıkk güle güle kullanmak nasip etsin güzel Allah'ım
Canım çeyizin çok güzelll
güzel günlerde kullanmak nasip olur inşaAllah
inan bende senin gibiyim aldıgım her bir parçamı özenle ve aşkla alıyorum
çatal bıçak takımımız aynı
sarevin nevresim takımından bende istiyorum tam senin o aldıgından
çok şık tercihler özellikle sarev nevresimlerin benimde alacaklar listemdekilerden çoğu şeyi almışsın canım güzel günlerde kullanmanı diliyorum hoş tercihler.
kahvaltı takımın çok güzelmiş ii günlerde kullan inş maşallah
güle güle kullanın misafir yemek takımı ve çbk takımı çok asil
takip edicez süphen olmasn, hayallern hep artsınn
TeşekkürlerHepsi çok güzel güle güle kullan..
güle güle kullan...
çok güzeller hepsi..
bardaklarına bayıldım
Rabbim kullanmayı nasıp etsın canım herseyın cok guzel askla ve huzurla kullanman dıleğıyle
Eki Görüntüle 296869
günlük yemek takımın çok güzel.güle güle kullan. nerden ve ne kadara aldığını söylermisin lütfen?
Bu ne güzel bir dilek :) Teşekkür ederim, umarım gerçekleşen hayallerimiz olur aynı zamanda... Beğenmenize sevindim, sade şeyleri seviyorum, daha asil ve şık duruyor bence. Hem birçok şekilde düzenleyip konbinleme şansın oluyor, hem de modası geçmiyor aradan 20-30 yıl bile geçse...
güle güle kullan canım..başlığı çok sevdim :)
saol cnm benm inş dileklerimiz gerçekleşirrr zamanı gelnce, benmde aklmda bi yemek takımı var ve eğer onu bu kdr almayı planlamasam kesnlkle dümdüz beyaz bi yemek takımı alırdm ne kdr sadelk o kdr şıklık derm herzmanseninde aynen öle olmus çok doğru bi seçim bence çok şık sofralar kur bunlarla
Aldıkların çok güzelmiş canım günlük yemek takımına bayıldım. Misafir yemek takımımı ben de karacanın beyaz altın modelini aldım modası hiçbir zaman geçmez diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?