"Herşeyden Biraz, Hayâllerden Çok" Adlı Çeyiz Sergim :)

Güle güle kullanırız o zaman inşallah canım.

güle güle kullan her eşyanı. çok güzeller... zevkli olduğun her halinden belli.
benim de yemek takımı seçimim bu olacak sanırım. inşallah param yeter de alabilirim.
çeyiz olayına daldıkça kredi kartı ekstrem artıyor ters orantı:)

Aldıklarını iyi günlerde kullan canım,bende sarev nevresim takımını çok beğendim ve misafir yemek takımın çok şık

Markafoni'ye bakmıyodum bi tek şimdi ona da baakarım artıkk Çok beğendim çokkk

Teşekkür ederim Sorma epey masraflı oluyor çeyiz işi, ama aynı zamanda çok da zevkli bir iş Bu yemek takımını almazsan da yine sade bir takım almanı tavsiye ederim.

Aldıklarını iyi günlerde kullan canım,bende sarev nevresim takımını çok beğendim ve misafir yemek takımın çok şık

Teşekkürler, istediğim gibi olanları bulunca almadan bırakmıyorum

bardak setin çok hoş güle güle kullan hepsini.

Ben de çok severek aldım, teşekkür ederim :)

Markafoni'ye bakmıyodum bi tek şimdi ona da baakarım artıkk Çok beğendim çokkk

Belki denk gelir yine takipte olmanda fayda var :) Geçenlerde evim.net'te de görmüştüm. Alışveriş sitelerinde Gürallar'ın kampanyasını görürsen dal hemen içeri

çeyiz bölümüne yazamadığım için buraya yazıyorum peynir ve meyve şekillendirme aparatını ve fincan kenarı kurabiye kalıplarını nerden aldığını öğrenebilirmiyim cnm :)

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin cnm..

şu istanbul new york paris bardakarını ikeadanmı aldın cnm? ne kadara aldın öğrenebilirmiyim?

Son düzenleme:
Her şey ne kadar güzel, güzel günlerde kullan inşallah :) Takipteyim devamını bekliyorum

cok güzel bi baslangic olmus, devami gelince kknin en iyi ceyizlerinden biri olacaga benziyor
cok begendim aldiklarini, mutlu günlerde kullan insallah

çeyiz bölümüne yazamadığım için buraya yazıyorum peynir ve meyve şekillendirme aparatını ve fincan kenarı kurabiye kalıplarını nerden aldığını öğrenebilirmiyim cnm :)

Şekillendirme aparatları Fackelman'ın ürünü canım, markafoniden aldım ben. Bulamazsan eğer Fackelman kampanyası geliyor hep markofoniye arada, takipte olursan mutlaka denk gelirsin

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin cnm..

şu istanbul new york paris bardakarını ikeadanmı aldın cnm? ne kadara aldın öğrenebilirmiyim?

Amin, çok teşekkür ederim. Yok canım İkea değil, o bardakları da Markafoni Gürallar kampanyasından aldım. Yani Gürallar'a ait 3'lü set olarak 5.90'dı fiyatı ben 2 set aldım.

Her şey ne kadar güzel, güzel günlerde kullan inşallah :) Takipteyim devamını bekliyorum

Çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun :) Devamı geliyor...

cok güzel bi baslangic olmus, devami gelince kknin en iyi ceyizlerinden biri olacaga benziyor
cok begendim aldiklarini, mutlu günlerde kullan insallah

Çok teşekkürler... Bu cümleler sayesinde biraz şımarıcam sanırım Beğenmenize çok sevindim, yine beklerim

Midi Çelik Tencere Setim --------------Sahan Setim ----------------------Standlı Bıçak Setim ----------- Meyve Bıçağı Setim

Kepçe Setlerim

------------------------------------- Dönen Standlı Çelik Baharat Setim ---- Çelik Kepçe-Spatula-Dondurma Kaşığı

Bıçak Bileyici ------------------ Hamur Kesici

Cam Erzak Kavanozları ve Kahvaltılık Kapaklı Kaseler

Nescafe Fincan Takımı --------------------- Türk Kahvesi Fincan Takımı -------- Kulplu Çay Bardağı Takımı

Çin İşi-Japon İşi Servis Ürünlerim :) ------- Kuzu-İnek Kupalarım

Salata ve Meyve Servis Kase Setlerim --- Küçük Kahvaltı Kaselerim

Ahşap Ürünler

Zebra Desenli Battaniyem

Son düzenleme:
hepsi ve yeni cicişlerinde çok güsel maşallah canım,aşk dolu günlerde kullan inşallah
Çin İşi-Japon İşi Servis Ürünlerine :) ve Kuzu-İnek Kupalarına bayıldııım

hepsi ve yeni cicişlerinde çok güsel maşallah canım,aşk dolu günlerde kullan inşallah
Çin İşi-Japon İşi Servis Ürünlerine :) ve Kuzu-İnek Kupalarına bayıldııım

Teşekkür ederim, evet evet aman maşallah diyelim Çok sevimliler ama, ben de bayılıyorum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…