Herşeyden iğreniyorum :(

Derfinia

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
491
614
103
32
Merhaba hanımlar. 6 haftalık hamileyim. yaklaşık 10 gündür her şeyden midem bulanıyor. Yemek yapamıyorum. Her şey kokuyor sanki. :mad: Bir de uyku... Deli gibi uyumak istiyorum. Hiç uyanmak istemiyorum. Bunlar normal midir arkadaşlar? Tavsiyeleriniz var mı? Özellikle mide bulantısı için :KK43:

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. 6 haftalık hamileyim. yaklaşık 10 gündür her şeyden midem bulanıyor. Eşim tertemiz ve bakımlı bir adam. Ondan bile midem bulanıyor artık. O kadar çok sevdiğim parfümünün kokusundan bile iğrenmeye başladım. Yemek yapamıyorum. Her şey kokuyor sanki. :mad: Bir de uyku... Deli gibi uyumak istiyorum. Hiç uyanmak istemiyorum. Eşimle yakınlaşma konusunda da soğukluk yaşıyorum. Bunlar normal midir arkadaşlar? Tavsiyeleriniz var mı? Özellikle mide bulantısı için :KK43:
Gayet normal kimileri ictigi sudan bile tiksniyo orn.gorumcem

Merhaba hanımlar. 6 haftalık hamileyim. yaklaşık 10 gündür her şeyden midem bulanıyor. Eşim tertemiz ve bakımlı bir adam. Ondan bile midem bulanıyor artık. O kadar çok sevdiğim parfümünün kokusundan bile iğrenmeye başladım. Yemek yapamıyorum. Her şey kokuyor sanki. :mad: Bir de uyku... Deli gibi uyumak istiyorum. Hiç uyanmak istemiyorum. Eşimle yakınlaşma konusunda da soğukluk yaşıyorum. Bunlar normal midir arkadaşlar? Tavsiyeleriniz var mı? Özellikle mide bulantısı için :KK43:
13 haftadan sonra gececek canim benimde oyleydi.normaldir korkma

Back
X