Herseye aglayan kv

Koca adam tek basına size gelip ne yapacakmıs
Benimkiler gelmıyorlar o yuzden sanslıyım :))
Evt yanlız değilsin
Bizimki de her geldiğinde sinirlerimi zıplatır gider
Ben de cok sustum çare olmadı
Snr susmadım hatalarını soyledım yüzlerine
Her gelidğinde aglıyorsun anne kıymetli oğlum diye ama biz senden hiçbi yardım destek göremedik maddi manevi dedim
Daha neler dedim ama kadın cok yuzsuz
Şimdi baska bi taktik uyguluyorum ne dese onaylıyorum diyaloga girmıyorum kafa sallıyorum
Bir de benimki sabah bi uyanır yatana kadar kesinlikle ara vermeden konusur
Hep konusacak birseyi vardır kafam kaldırmıyor

Siz de mesafeli olun habire gelmesinler ama eşinize cok da belli etmeyin sonucta ailesi şimdi yanınızda olabilir ama birgün konusan sikayet eden hep sen olabilirsin eşinin gözündde
Ayni ya bunlar ayni fabrikadan ckma hatali uretim herhalde :KK53:konusurlarda konusurlar tuketirler beynimide huzurumuda inan oyle bi dereceye geldim ki eltime laf soktular eltim benden dahada soguk mesafeli bir tiptir dayanamadim ben cevap verdim. Susup kaliyorlar lafi yiyince ama sonra tekrar devam. Ben boyle birsey gormedim hic ne ailemde ne çevremde daha anlatmadigim cook sey var malesef esim hic birsey soyleyemiyor görüyor olan biteni haklisin meleksin sen kimse cekmezdi diyor. Zaten bunlari soylemese coktan defolup gitmistim:KK20:

Aynen bizim hesap yeni evlenmisiz onca sorun var.onlarla cebellesirken bide uste bunlar geldiler.zirt pirt en son kisi gecirmeye gelmisler belli.biyerden bi patlak verdi bi kacgun sonra kavga kiyamet herkes duzeldi ben daha aradan o kadar zaman gecti biz hala o olayin etkisinde.bi gun evliligim biterse sirf gecmiste yasadigim bu olay yuzunden bitcek.
Benim de 3 ay sonra gelmislerdi.
Ne b.k aramaya geliyolarsa örümcek beyinli diyorumda istemeden örümceğe de hakaret ediyorum. Eşime artik "biz aileyiz"i empoze ettim oda artık tahammulumun olmadiginin farkinda. Insana en cok koyanda esinle problem yaşamıyorsun bunlar sorun oluyor.

Ayni ya bunlar ayni fabrikadan ckma hatali uretim herhalde :KK53:konusurlarda konusurlar tuketirler beynimide huzurumuda inan oyle bi dereceye geldim ki eltime laf soktular eltim benden dahada soguk mesafeli bir tiptir dayanamadim ben cevap verdim. Susup kaliyorlar lafi yiyince ama sonra tekrar devam. Ben boyle birsey gormedim hic ne ailemde ne çevremde daha anlatmadigim cook sey var malesef esim hic birsey soyleyemiyor görüyor olan biteni haklisin meleksin sen kimse cekmezdi diyor. Zaten bunlari soylemese coktan defolup gitmistim:KK20:
Benim eşim de sen haklısın der
Evliliğimizi. İlk zamanları cok çatıştılar ama şimdi düzeldi araları
Benim kv mesela beni hiç kötülemez hep olumlu bahseder eşime karsı benden
Ama eşim de politik olduklarını biliyor
Ev almaya niyetlendik erken dediler hep
Cocuk yapalım dedik erken dediler
Ben 36 yasındayım
Adam bana iyice bağlansın bagı artsın istemıyorlar ama bunları hep tatlı dille soylerler
Annecim daha gezin tozun yasınız kucuk derler
Gecen sene bir sene daha bekleyin biz de destek olurız daha ii bi ev alınır dediler
Eşim inandı ailesine bir bucuk sene gecti hala bize ev için destek olacaklar:)))
Bence cok durma üstünde gül geç yoksa hasta olursun
Ben ilk zamanlar cok zorlandım artık alıstım tabi senede 3-4 kere görmenin de etkisi var sanırm

Ne b.k aramaya geliyolarsa örümcek beyinli diyorumda istemeden örümceğe de hakaret ediyorum. Eşime artik "biz aileyiz"i empoze ettim oda artık tahammulumun olmadiginin farkinda. Insana en cok koyanda esinle problem yaşamıyorsun bunlar sorun oluyor.
Evet öyle oluyor ama insanlar değilmezler
Olan size olur malsf

Ne b.k aramaya geliyolarsa örümcek beyinli diyorumda istemeden örümceğe de hakaret ediyorum. Eşime artik "biz aileyiz"i empoze ettim oda artık tahammulumun olmadiginin farkinda
Esin aile kurdugunun varkinda ne guzel.
bastan bi yara alinca bidaha duzelmiyo iste.
En ufak biseyde onune geliyo boyle boyle olduydu diye.bulundugumuz sehirde kactane evladin var.gel bikac gun misafir ol.aradan biraz zaman gecsin gel ne kadar kaliyosan kal.cocuk dogurmami istemiyodu tembihleye tembihleye bi hal oluyodu.
Demekki ariza cikarmakmis niyeti.

Benim eşim de sen haklısın der
Evliliğimizi. İlk zamanları cok çatıştılar ama şimdi düzeldi araları
Benim kv mesela beni hiç kötülemez hep olumlu bahseder eşime karsı benden
Ama eşim de politik olduklarını biliyor
Ev almaya niyetlendik erken dediler hep
Cocuk yapalım dedik erken dediler
Ben 36 yasındayım
Adam bana iyice bağlansın bagı artsın istemıyorlar ama bunları hep tatlı dille soylerler
Annecim daha gezin tozun yasınız kucuk derler
Gecen sene bir sene daha bekleyin biz de destek olurız daha ii bi ev alınır dediler
Eşim inandı ailesine bir bucuk sene gecti hala bize ev için destek olacaklar:)))
Bence cok durma üstünde gül geç yoksa hasta olursun
Ben ilk zamanlar cok zorlandım artık alıstım tabi senede 3-4 kere görmenin de etkisi var sanırm
Hey allahım bir de ona karisirlarsa artik yasli masli demem kapi disari kovarim herhalde. Aman siz bunlari dinlemeyin bunlarin aklima uyan evsiz barksiz olur çıkar. Neden boyle yapiyorlar acaba onuda cozemedim henuz :) kiskanclik duygusu kisiliklerini ele gecirmis resmen hepsinin

Esin aile kurdugunun varkinda ne guzel.
bastan bi yara alinca bidaha duzelmiyo iste.
En ufak biseyde onune geliyo boyle boyle olduydu diye.bulundugumuz sehirde kactane evladin var.gel bikac gun misafir ol.aradan biraz zaman gecsin gel ne kadar kaliyosan kal.cocuk dogurmami istemiyodu tembihleye tembihleye bi hal oluyodu.
Demekki ariza cikarmakmis niyeti.
Farkinda cunku ben az sinir krizleri gecirmedim benim boyle konulara gelemeyen bir insan olduğumu da biliyor. Aramam sormam yeter, hatir sormaya ariyorum oda zor bela her aradigimda laf dalasi dedim oda bir gun olsun ara demez. Ama onlarin surekli aramiyosun baskisini yenemiyorum bir türlü :/ sizde cocuk istiyorsaniz yapin onlara neymiş hadsizler yahu bana boyle birsey henuz soylemediler soylerlerse artik beni kimse tutamaz:KK11:

Hey allahım bir de ona karisirlarsa artik yasli masli demem kapi disari kovarim herhalde. Aman siz bunlari dinlemeyin bunlarin aklima uyan evsiz barksiz olur çıkar. Neden boyle yapiyorlar acaba onuda cozemedim henuz :) kiskanclik duygusu kisiliklerini ele gecirmis resmen hepsinin
Daha da bana bağlansınstemıyorlar iste
Eşimin daha evvel 6 yıl ilişkisi olmus
Nişandan dönmüşler
O kıza da boyle davranmslar eşimle sevgili iken konusurduk anlatırdı

Benim yanımda baska bir kadın istemıyor annem diyor
Bizde birde abla var küçük anne:)
Kocama mesaj atar watsaptan
Bi resim yolla da içimiz rahatlasın der
Eşim de selfi ceker yollar
Ohhhhhh annemle rahatladık şimdi iyisin ya der abla:))))))

Kalbimizin yarısı orda der ablası
Seni cok seviyorum kardeşim beniiiiim diye mesaj yazar sonuna elli tane kalp koyar
Bastan bana cok komık gelirdi
Bu kadın 43 yasında iki cocuk annesi
Ama artık bu dacma mesajlar kesildi sanırım ayrılmayacagımızı anladılar sonunda:)))

Daha da bana bağlansınstemıyorlar iste
Eşimin daha evvel 6 yıl ilişkisi olmus
Nişandan dönmüşler
O kıza da boyle davranmslar eşimle sevgili iken konusurduk anlatırdı

Benim yanımda baska bir kadın istemıyor annem diyor
Bizde birde abla var küçük anne:)
Kocama mesaj atar watsaptan
Bi resim yolla da içimiz rahatlasın der
Eşim de selfi ceker yollar
Ohhhhhh annemle rahatladık şimdi iyisin ya der abla:))))))

Kalbimizin yarısı orda der ablası
Seni cok seviyorum kardeşim beniiiiim diye mesaj yazar sonuna elli tane kalp koyar
Bastan bana cok komık gelirdi
Bu kadın 43 yasında iki cocuk annesi
Ama artık bu dacma mesajlar kesildi sanırım ayrılmayacagımızı anladılar sonunda:)))
Bende erkek kardesimi cok severim surekli ararım kalbim derim ama bu msjlar sonradan kesildiyse niyetleri belliymis :) seni hazmedememis onlar. Benimkilerin derdi ne acaba o kdr pisliklerine katlandim ama nankör insanla başa çıkmak cook zorr.. cocuk yapmayada korkuyorum aslında gelir onu bahane eder de yerleşirler diye simdiden esime bunu soylemeye basladim nasil psikolojimi bozdularsa artık.

Bende erkek kardesimi cok severim surekli ararım kalbim derim ama bu msjlar sonradan kesildiyse niyetleri belliymis :) seni hazmedememis onlar. Benimkilerin derdi ne acaba o kdr pisliklerine katlandim ama nankör insanla başa çıkmak cook zorr.. cocuk yapmayada korkuyorum aslında gelir onu bahane eder de yerleşirler diye simdiden esime bunu soylemeye basladim nasil psikolojimi bozdularsa artık.
Bastan ölüp bttiler bana eşimin evlilğe kadar gideceğini düşünemediler sanırım
:)

Ili

Kıskançliktan fesatliktan kalpleri kararmis artık. Allahtan seninkiler ara diye istar etmiyor samimiyetsizce
Yok ilk zamanlar ben arardım hep
Anne baba nasılsınız die
Onlar eşimi bile aramadılar
Biz aylarca aradık ama onlar asla aramadı bizi bu bir sene falan sürdü
Snr eşim annesi ile cok ciddi kavga etti
Bu benım kararım eşimle mutluyum falan dedi
Bana bu yuzden tavır alamazsınız dedi eşim onlara
Kv ağladı yok annecim biz sana tavır almadık
Çalısıyorsunuz diye aramadık vs dediler
Eşim inanmadı tabi
Snr bunlar o tartısmadan snr b..kunu cıkarır sekilde eşimi aradılar
Beni de eşimi de
Ama ben sanimiyetsizliklerini gördüğüm için onlari geri aramadım hiç
Bi zamanlar arayın diye yalvardık resmen
Şimdi oğullarını kaybetmemek için beni fr mecbur aradılar

Artık düzen kuruldı
Özel günler haric ne ben ararım ne de onlar:)

Yok ilk zamanlar ben arardım hep
Anne baba nasılsınız die
Onlar eşimi bile aramadılar
Biz aylarca aradık ama onlar asla aramadı bizi bu bir sene falan sürdü
Snr eşim annesi ile cok ciddi kavga etti
Bu benım kararım eşimle mutluyum falan dedi
Bana bu yuzden tavır alamazsınız dedi eşim onlara
Kv ağladı yok annecim biz sana tavır almadık
Çalısıyorsunuz diye aramadık vs dediler
Eşim inanmadı tabi
Snr bunlar o tartısmadan snr b..kunu cıkarır sekilde eşimi aradılar
Beni de eşimi de
Ama ben sanimiyetsizliklerini gördüğüm için onlari geri aramadım hiç
Bi zamanlar arayın diye yalvardık resmen
Şimdi oğullarını kaybetmemek için beni fr mecbur aradılar

Artık düzen kuruldı
Özel günler haric ne ben ararım ne de onlar:)
Ennn güzeli aradigimizda huzur verseler her gun ararim gocunmamda huzur vermiyolar ki

Farkinda cunku ben az sinir krizleri gecirmedim benim boyle konulara gelemeyen bir insan olduğumu da biliyor. Aramam sormam yeter, hatir sormaya ariyorum oda zor bela her aradigimda laf dalasi dedim oda bir gun olsun ara demez. Ama onlarin surekli aramiyosun baskisini yenemiyorum bir türlü :/ sizde cocuk istiyorsaniz yapin onlara neymiş hadsizler yahu bana boyle birsey henuz soylemediler soylerlerse artik beni kimse tutamaz:KK11:
Ben zaten diyorum kaybediyosam sakinligimden sabrimdan.en iyi yaptigim sey baktimki olmuyor sessizce cekip gitmek.

Arkadaslar oncelikle yeni evliyim oyle cok sey yaşadım ki inanin artik yeeeteeer! noktasina geldim. sıkıntıdan döktü her yanım. Evliligimin daha ilk gunlerinde kv kple birlikte kalmak zorunda birakildim. Dugunume evime asla katkilari olmadı biz debelendik herseyimizi yalniz basimiza yaptik sadece uzaktan aradilar oda çok nadir. Bize hic bisi danismadilar daha 1 haftalik evliydik ve gelip emri vaki yapıp 2 ay kaldilar bunu telefonla birine soylerlerken duydum bizede kimse bisi demedi. Kv kp sürekli laf sokar herseye karisirlardi. Diger cocuklari gezer eglenir biz kahirlarini cekerdik yine kotu biz olurduk. Esimle disari çıkıp gezemezdik yüzlerini döker "biz gidelim o zaman sıkıldıniz bizden" bilmem ne derlerdi markete beraber gitmek bile lukstu babasi hemen pesimize takilir gelirdi asla yalniz kalamazdik. Evimdeki duzene mi karismadilar balayini kac gun gecirecegimize mi. Ve bunlar cikip evlerine gittiginde bir tesekkur bile etmediler babasi hala laf sokmaya devam ediyordu. yani burda anlatsam inanin sigmayacak. Esim ilk zamanlar saka yapiyolar hayatim modundaydi bakti ben artik sinirlerime hakim olamayacak konuma geldim etraftanda bir kac soz duyunca oda ailesini uyardi bir guzel. Simdi konu ise su o kdr sey yaptılar ki ben inanılmaz soğudum bunlardan yuzlerini gormek degil seslerini duymaya tahammulum kalmadi. Gecen beni aradı bu kv azina geleni saydirdi beni neden aramiyosun özledik bilmem ne bende sinirlendim cocuk gibi azarladi cikisiverdim zaten evlendigimizden beri surekli birlikteyiz ailemden cok sizleri gördüm diye aglamaya başladı gozyaslari zaten hazirdir aninda akitiverir istediginde. Bende orali olmadim normalde alismis aglayinca milleti kopek etmeye ben orali olmayinca bu sustu kaldi. inanin 6 aylik evliysem 4 ayi bunlarla gecti yahu bir de annesinin kiskancliklari beni yedi bitirdi eşime dokunamiyordum hic hemen birseyler soylerdi bir kac lafi yiyince benden ve esimden bu huyundan vazgecti adam evlendikten sonra kiymete bindi onceleri senede 1 gorurlermis simdi 2 ay oldu daha goruseli ozledik mozledik. Biktim ben ne yapayim bilmiyorum aramak sormak istemiyorum sanki cok iyi insanlarmis gibi birde aramami bekliyolar her aradigimda bir laf sokma ne yapayım ben bu durumun ustesinden gelemedim :KK34::KK51:

esinizin ailesi ile gorusmek, konusmak mecburiyetinde degilsiniz ancak her zaman saygi duymak zorundasiniz.
aradiklarinda saygiyla yanitlarinizi verin; bayramdan seyrana da siz arayin.
kendinizi yemeyin, stabil kalin.

esinizin ailesi ile gorusmek, konusmak mecburiyetinde degilsiniz ancak her zaman saygi duymak zorundasiniz.
aradiklarinda saygiyla yanitlarinizi verin; bayramdan seyrana da siz arayin.
kendinizi yemeyin, stabil kalin.
Onceleri cizgimi hic bozmadım ama baktim ki iyi niyetim suistimal ediliyor bana saygi duyuldugu kadar saygi duymaya başladım. Diger türlü gercekten psikolojime zarar. Aramak hic istemiyorum bilmiyorum ne yapıcam gecen kandilde istemeye istemeye aradım kendime saygimi yitiriyorum boyle oluncada. Neyse tesekkur ederm yorum icin

Arkadaslar oncelikle yeni evliyim oyle cok sey yaşadım ki inanin artik yeeeteeer! noktasina geldim. sıkıntıdan döktü her yanım. Evliligimin daha ilk gunlerinde kv kple birlikte kalmak zorunda birakildim. Dugunume evime asla katkilari olmadı biz debelendik herseyimizi yalniz basimiza yaptik sadece uzaktan aradilar oda çok nadir. Bize hic bisi danismadilar daha 1 haftalik evliydik ve gelip emri vaki yapıp 2 ay kaldilar bunu telefonla birine soylerlerken duydum bizede kimse bisi demedi. Kv kp sürekli laf sokar herseye karisirlardi. Diger cocuklari gezer eglenir biz kahirlarini cekerdik yine kotu biz olurduk. Esimle disari çıkıp gezemezdik yüzlerini döker "biz gidelim o zaman sıkıldıniz bizden" bilmem ne derlerdi markete beraber gitmek bile lukstu babasi hemen pesimize takilir gelirdi asla yalniz kalamazdik. Evimdeki duzene mi karismadilar balayini kac gun gecirecegimize mi. Ve bunlar cikip evlerine gittiginde bir tesekkur bile etmediler babasi hala laf sokmaya devam ediyordu. yani burda anlatsam inanin sigmayacak. Esim ilk zamanlar saka yapiyolar hayatim modundaydi bakti ben artik sinirlerime hakim olamayacak konuma geldim etraftanda bir kac soz duyunca oda ailesini uyardi bir guzel. Simdi konu ise su o kdr sey yaptılar ki ben inanılmaz soğudum bunlardan yuzlerini gormek degil seslerini duymaya tahammulum kalmadi. Gecen beni aradı bu kv azina geleni saydirdi beni neden aramiyosun özledik bilmem ne bende sinirlendim cocuk gibi azarladi cikisiverdim zaten evlendigimizden beri surekli birlikteyiz ailemden cok sizleri gördüm diye aglamaya başladı gozyaslari zaten hazirdir aninda akitiverir istediginde. Bende orali olmadim normalde alismis aglayinca milleti kopek etmeye ben orali olmayinca bu sustu kaldi. inanin 6 aylik evliysem 4 ayi bunlarla gecti yahu bir de annesinin kiskancliklari beni yedi bitirdi eşime dokunamiyordum hic hemen birseyler soylerdi bir kac lafi yiyince benden ve esimden bu huyundan vazgecti adam evlendikten sonra kiymete bindi onceleri senede 1 gorurlermis simdi 2 ay oldu daha goruseli ozledik mozledik. Biktim ben ne yapayim bilmiyorum aramak sormak istemiyorum sanki cok iyi insanlarmis gibi birde aramami bekliyolar her aradigimda bir laf sokma ne yapayım ben bu durumun ustesinden gelemedim :KK34::KK51:
benimki kadar olamaz 10 sene olucak nerysede o kadar sahtekarkı aglayıp 1 sanıye somra gülerek anlatır olmıcak seylere aglar kendince o aglayınca herkez ona tamam senin dedigin olsun demis buda alısmıs suratsız kadın

benimki kadar olamaz 10 sene olucak nerysede o kadar sahtekarkı aglayıp 1 sanıye somra gülerek anlatır olmıcak seylere aglar kendince o aglayınca herkez ona tamam senin dedigin olsun demis buda alısmıs suratsız kadın
Inan seninki kadar vardir :) kadin balayina neden 3 gun gitmiyosunuz burda kalin diye agladi yahu sok oldum surekli birlikteyiz zaten hani dugunden sonra insanlar basbasa kalir ya ondan gidiyruz dedm. Herseyi aglayarak yaptirmis insanlarin duygularini emmis sömürmüs zaten esinede surekli bagirir disardan gorseniz suskun bisi dersiniz ama esine saydirdigi laflar benim bile zoruma giden cinsten. Disi sizi ici bizi anlayacaginiz :)

Kusura bakmayında sizde herseye susup duzelmesini beklemiceksiniz. Bilmiyorum esinizden mi korkuyorsunuz ama dugunde bile destegi olmamis insanlari aylarca ne diye cekiyorsunuz ki

Back
X