Senin kv gibi benimki de hep ağlar ama ne ağlamak. Hastanelik olur ağlamaktan. 2-3 hafta düzelemez. Tamamen acıtasyon yapıyorlar. Hiç inanmıyorum gerçekten ağlamalarına. benim kp öleli çok olmuş. kv düğünümde hiç birşeyle ilgilenmedi ,kendi tarafından yapılan altınları almış hiç haberim yok tabi benim. eşimde görünce şoka girdi. Düğünden sonra kv evine indirdiler bizi önce yemek yenildi vs sonra biz evimize gittik. Buraya kadar herşey normal, ben hala farkında değilim altınların ayrıldığını. Evden çıkarken benim tarafımdan yapılan altınlarımı bileziklerimi vermek istemedi. Neymiş onda duracakmış. Kabul etmedim eşime alacaksın onları dedim. Zorla verdi tabi kendi tarafından yapılanları ayırarak. Sonra bitmeyen 2 haftalık ağlama krizine girdi. el öpmeye gittik ağlaya ağlaya hastanelik oldu beni görünce. Balayına gittik her sabah 7 de arıyor bağırıyor çağırıyor ağlıyor. Kendi yetmiyor komşuları arıyor. Anneniz çok kötü hep ağlıyor diye. Hakkımı helal etmiyorum o yüzden. Hala da ağlar en ufak bir şeye eşim başlar canım, bitanecik annem vs vs. Oğulları evlendikten sonra kıymete biniyor bunların nedense. Kızı ve damadı bunu saymaz, ilgilenmezler. Ama yine ben ve oğlu kötüdür her konuda azarlar oğluna laf sokar 1 ay küser ağlama krizlerine girer. Kızı ve damadına da her daim gülümser, ilgilenir. Damadı için '' gökte Allah yerde o benim için'' der oğlunun yanında. Bunu duyduğun an o zmn hastanelere yattığında bi gün olsun damadınla kızın ilgilensin seninle dedim dayanamadım. Sonra yine 2 haftalık ağlama krizine tutuldu. Bıktım ağlamasından, küsmesinden, surat asmasından....