Herşeye gülmek!!

Hayatımda böyle tek bir kişi gördüm oda yetti, başta sevimli geliyordu, hani her daim pozitif vs diye kendimi olumluyodum, ama ne zamanki annem hastaneye yattı is değişti, hatuna diyorum ki annem hastanede onkolojiye aldılar 3 haftadır burdayız kanserden şüpheleniyolar, karşı taraf hahahahahaaaaa yoktur bişey yeaaa diyo,yüzüne kapattığım gibi daha da görüşmedim, ha şükür sonuçta birsey çıkmadı ama böyle mi denir, korkma arkadaşım tedbir amaçlıdır belki, yüreğini ferah tut falan denir yani

Hayatımda böyle tek bir kişi gördüm oda yetti, başta sevimli geliyordu, hani her daim pozitif vs diye kendimi olumluyodum, ama ne zamanki annem hastaneye yattı is değişti, hatuna diyorum ki annem hastanede onkolojiye aldılar 3 haftadır burdayız kanserden şüpheleniyolar, karşı taraf hahahahahaaaaa yoktur bişey yeaaa diyo,yüzüne kapattığım gibi daha da görüşmedim, ha şükür sonuçta birsey çıkmadı ama böyle mi denir, korkma arkadaşım tedbir amaçlıdır belki, yüreğini ferah tut falan denir yani[/QUOTE
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ in dedigi gibi hastalik bilmem ne hali yoksa gulmek iyidir. Aslinda hastalikta bile gulmek iyidir de kendin hasta olman gerek baskasininkine gulunmez.

Gulmeyince noluyor?

Hep gulelim bence.

Gulmek iyidir.
Bu normal bir gülme gibi gelmiyor bana ,anlamıyorum gerçekten

İnsan durduk yere yerli yersiz neden güler anlamakta zorlanıyorum
Böyle bir hastalık var ..Orta okulda bir arkadaş vardı mudur sopayla vururdu bu gulerdi,aynı sitedeki babası olduğu gün de güldü. .hastalık yani isimde var

Evet :KK45:
Benlik bi durum ciddiyeti yoksa gulerim :KK45:
Ama tabi vefat hastalık kaza vs hariç

Hayatımda böyle tek bir kişi gördüm oda yetti, başta sevimli geliyordu, hani her daim pozitif vs diye kendimi olumluyodum, ama ne zamanki annem hastaneye yattı is değişti, hatuna diyorum ki annem hastanede onkolojiye aldılar 3 haftadır burdayız kanserden şüpheleniyolar, karşı taraf hahahahahaaaaa yoktur bişey yeaaa diyo,yüzüne kapattığım gibi daha da görüşmedim, ha şükür sonuçta birsey çıkmadı ama böyle mi denir, korkma arkadaşım tedbir amaçlıdır belki, yüreğini ferah tut falan denir yani
ıyy bunun bi benzerini ben yaşadım sezaryenden çıkmışım acıdan ölüyorum benim polyannanın yüzünde gülücükler bi pür neşeler hayır yerimden kalkabilsem boğazına yapışcam o derece çıldırttı yani o durum

Benim de var boyle bitane ben dogum yapmisim bebegim yogun bakimda doktorlar hic umut vermiyor ve ikinci bebegim ben sezaryenliyim
O gelmis ben dogum yapinca soyle yapicam boyle yapicam diyip diyip gulmeler annemde daha yasi kucuk kizim bilmem ne (18 yas) dedim cocuk dogurmayi biliyo ama
Yani seni anliyirum öldursen az gelir boyle insanlari..

Back
X