- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
yok ya kociş bunu yapan hayat ona vay ki ki vay vay kasıtlı yapsa ölldürürüm onu yapısı böyleymiş iyi hoşta gülmeninde yeri zamanı olur dimiKasıtlı mı yapıyor yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya kociş bunu yapan hayat ona vay ki ki vay vay kasıtlı yapsa ölldürürüm onu yapısı böyleymiş iyi hoşta gülmeninde yeri zamanı olur dimiKasıtlı mı yapıyor yani
al bak işte bi tek bana mı normal gelmiyo diyodumDavranış bozukluğu. İnsan başkası üzgüncen gülmek bir yana üzülür. Ben de bir erkek tanıyorum böyle. Cenazede bile bulur bir şey gülecek.
Evet en herşeyn yeri var en başlarda sempatk geliyodu hoşlanıyodm bu gülümsemelere ama soğudm gitgideyok ya kociş bunu yapan hayat ona vay ki ki vay vay kasıtlı yapsa ölldürürüm onu yapısı böyleymiş iyi hoşta gülmeninde yeri zamanı olur dimi
gelde soğuma insanla dalga geçiyolar sankiEvet en herşeyn yeri var en başlarda sempatk geliyodu hoşlanıyodm bu gülümsemelere ama soğudm gitgide
Herkes farklı yapıda çözmek cok zorBenim aklıma komik bir anı geldiğinde kim ne der diye düşünmeyip basıyorum kahkahayı.Sinirliyken sinirden gülerim veya utandığımda... Karşı taraf beni hiç ilgilendirmez. Deli miyim neyim???![]()
bak bu dediğn doğru işte eşim herşeye gülen tip bu safar ben kendimden şüphe ettim acaba ben miçok karamsarım diye ama alakaı yok bende yeri geldiğde gülüncek şeylere gülerim anladım ki kociş işin dozunu kaçırıyo onu tanıdıkçaHerkes farklı yapıda çözmek cok zor
Hastalksa tedavisi olmalı bence daha farklı bişey yani bu duyguları ifade edememe olabilirHastalıksa açıklasınlar kusura bakma benim durumum böyle diye. Ya da cenazeye falan gelmesinler. Dikkat çekmek için yapıyor pek çoğu.
Hayatımda böyle tek bir kişi gördüm oda yetti, başta sevimli geliyordu, hani her daim pozitif vs diye kendimi olumluyodum, ama ne zamanki annem hastaneye yattı is değişti, hatuna diyorum ki annem hastanede onkolojiye aldılar 3 haftadır burdayız kanserden şüpheleniyolar, karşı taraf hahahahahaaaaa yoktur bişey yeaaa diyo,yüzüne kapattığım gibi daha da görüşmedim, ha şükür sonuçta birsey çıkmadı ama böyle mi denir, korkma arkadaşım tedbir amaçlıdır belki, yüreğini ferah tut falan denir yani
Gülmek güzel tabiki ama burda bahsetttğm negatflkle pozitiflkle ilgili değil görmek ve yaşamak lazm bu kişileriBende herşeye gülerim cokta çabuk ağlarımgülmek güzel bende somurtkan negatif insanları sevmem
aynı şey değil ama bahsettiğmiz canımBende herşeye gülerim cokta çabuk ağlarımgülmek güzel bende somurtkan negatif insanları sevmem
Ben konuyla alakalı olarak yorum yapmadim zatenaynı şey değil ama bahsettiğmiz canım