Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende hep gülerm ne yalan söylıyım hatta bu kız cok guleryuzlu falan derler hep,otururken falan guluyo demıssın mesela bende telefondan bı mesaj okurken yada bıseye bakarken gulumsuyorum kendı kendıme oda oyle bısey mı acaba
bu bendede oluyor 1 senedir.elimde olmayan bir şey duygu durum bozukluğu sanırım çok kötü bişey engel olmak istiyorum ama yapamıyorum ,
kendi aile içinde oluyo sadece ciddi bişey anlattıklarında tutamıyorum kendimi ,çok sinir oluyorum kendime çok rahatsızım bu durumdan tedavisi varmıdır acaba bunun
Çok ağır stres,sıkıntı altında kalmış psikolojik rahatsızlığı olan insanlar bu şekilde kendini kamufle eder ayrıca kendilerini frenleyemezler[/Q
Evet stres ,mutszluk ,bastrlmş duygular vs var sanırm sıkıntılı bi geçmişi var çünki tek çözüm böyle kabullebmek sanırm