Herşeye gülmek!!

Coooookk antipatik bi durum eminim karsidan ne kadar itici gorundugunu bilse yapmaz surekli bi 32 disi sergileyip gulen tipler cok sinir geliyor bana
Bende tam tersi hiiicc gulemem oda kotu yapimda yok yani boyle cok zorlasam bi tebessum anca cikar oyle hakir hakir gulme olmuyo icim gecmis
Evwt hiç gülmemek de ilginç,işte sorun herkesn kendmz gibi olmasını beklemekte sanırım

Hayatımda böyle tek bir kişi gördüm oda yetti, başta sevimli geliyordu, hani her daim pozitif vs diye kendimi olumluyodum, ama ne zamanki annem hastaneye yattı is değişti, hatuna diyorum ki annem hastanede onkolojiye aldılar 3 haftadır burdayız kanserden şüpheleniyolar, karşı taraf hahahahahaaaaa yoktur bişey yeaaa diyo,yüzüne kapattığım gibi daha da görüşmedim, ha şükür sonuçta birsey çıkmadı ama böyle mi denir, korkma arkadaşım tedbir amaçlıdır belki, yüreğini ferah tut falan denir yani
Geçmiş olsun annenize bende herşeye gulerim ama böyle asla değil bu tatz konulara yani
Mesela ben biri düşünce lafi karıştırıp dolayinca tutamam kendimi annemde olsa.:D

Geçmiş olsun annenize bende herşeye gulerim ama böyle asla değil bu tatz konulara yani
Mesela ben biri düşünce lafi karıştırıp dolayinca tutamam kendimi annemde olsa.:KK70:

Ha düşmeye ben de gülerim başta kendi düşmeme, gülecem diye işediğim oldu hatta

Gülümsemek iyidir hayata pozitif bakan insanlar her daim beni etkilemiştir, ama öyle ota,B.ka herşeye fütursuzca hatta nahoş kahkaha atan insanlardan hiç haz etmem o ne kardeşim birazda edep yahu...

Brn dr bu durumdan sikayetciyim. Asansorde falan tanimadik insan olsun hulesim gelir. Tutamam kendimi. Esimle tartissak o kizar ben gulerim. Gulmek iyidir de gulunmemesi gereken yerlerde zor oluyo valla.

inanılmaz sinir bozucu birşey bence yüksek sesle sürekli kahkaha atanlar. ilgi çekmeye çalışıyo diye düşünürüm hep. (bireysel fikrim)

Pozitif insanları bende severim ama fazlası çok itici duruyor.Ota b.kada gülünmez yani.İnsan yerini ve zamanını bilmeli.Başkası ağlarken gülmek ne demek? Ben en fazla biri düştüğünde kendimi tutamam gülerim,ama kendim düşüncede gülerim kendimi tutamıyorum o konuda.Ama diğerleri bence abartılı.

İnsan durduk yere yerli yersiz neden güler anlamakta zorlanıyorum
Bnde kucuken cok gulerdim.Ogretmen siniftan atardi o zaman daha cok gulerdim insanin elinde olan bisey deil belki de cok aci cekiyo ve gulerek yoketmeye calisiyo.Simdi ise gulmem sayilidir

Peki nasıl tepki alıyosnz insanlardan
Onlar da tebessum ediyo markettr bi teyzeyle goz goze geldim tebessum ettm. Dedi ki Allah razi olsun ne kadar gulec bi insansn herkes somurtkan. Ben de saol teyze cumlemizdrn dedim. Ama esim bana kizar yok yolda gulme , yuksek sesle konusma. Dikkat cekmeyelim v.s.

Ya benim de bazen saçma sapan şeylere gülesim gelir kendimi tutamadığım olur ama bazı insanların kişiliği öyle. Sürekli gülüyorlar ve bir süre sonra işkillenmeye rahatsız olmaya başlıyorsun. Haklısın.

Kursta bi arkadasim var kiz her seye gülüyor hem de öyle dolu dolu gülüyor ki biz de onun gülüşüne guleriz. Iyi ki var, geçen rahatsizdi bayildi ilk defa o gun gulemedi ve cok üzüldüm. Belki de guluslerinin arkasinda yatan bi sebep vardı. Acilarinizla dalga gecilmedikce birakin gulen insanlari, ihtiyacimiz var

alakasız yerlerde alakasız şekilde kahkahalar atan bir yakınım vardı. hayatımıza gireli 10 yıl gibi oldu. sonradan bir travma yaşadı ve bu travmayla birlikte şizofreni teşhisi kondu. yerli yersiz gülen insanlarda genel olarak psikolojik hastalıklara yatkınlık oluyor:KK43:

Bende oyleyim bilmiyorum yapi geregi hic bir seyi kafama takamiyorum akliniza gelen her olayda hastalik da dahil uzuluyorum evet ama gulup geçerim sinirlendigimde bile oek aklasilmaz guldugum icin boyle guzel bence uzulsen nolcak degismiyor durum en iyisi gulmek

Benim de ablam herseye guler. Birsey soylerim sacma sapan sen duysan gulmessin belki ama o guler :KK48: bu benim cok hosuma gidiyo cunku ben oyle kolay kolay gulemem. Benim gulmedigimi gorunce daha cok guluyo bi yerden sonra ben de gulmeye basliyorum. Bence hastalik olmadigi surece gayet eglenceli birsey.:KK48:

Back
X