- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
Hep aynı muhabbet. Evliyim Hamileyim 9 aylık ama Hamileyim diye 2.80 yatmıyorum fink fink geziyorumçocuğunuz yok heralde bekarsınız çocuk olsun bi daha yazışalım
Cok abartıyorsunuz herseyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep aynı muhabbet. Evliyim Hamileyim 9 aylık ama Hamileyim diye 2.80 yatmıyorum fink fink geziyorumçocuğunuz yok heralde bekarsınız çocuk olsun bi daha yazışalım
ya kızlar çok sinirliyim mii üzgünüm mü şaşkınım mı desem bilemedim ben izmirde yaşıyorum kayınvaldemle uzak oturuyoruz bi 15 dk mesafe kadar (arabayla) yürüsen daha uzun ve evi çok yokuşlu bende ehliyetimi bu sene aldım bi kaç ay anca oldu acemiyim 4 aylık bebeğim var onu taşıycam arabada o yüzden anca markete filan giderken kullanıyorum arabayı her neyse konuyu anlatıyım kayınvaldem kolunu çatlattı sargılı şuan eşimle gittik hemen geçmiş olsuna neyse sonra aradan 2 gün geçti benim annemde çok fena midesini üşütmüş baya bi kötüydü annem bebekle çıkamadığımı bildiği için kendi geldi görüştük kayınvaldemede gidemiyordum ama hergün arıyodum anne nası oldun diye 1 hafta filan oldu 2 gündr bakmıyo tele geride dönmüyo eşime dedim böyle böyle diye oda allah allah dedi annesini aramış oda ben nisa ya kırgınım bi gelmedi demiş eşimde bana söyledi dedim pes yaa gittik ya dedim oda sonra gitmemişsin ona kırılmış insan bi taksiye atlar gelir demiş bende bebekle sanki bi yere çıktığım var gitsem zaten kendi anneme geçmiş olsuna giderdim dedim eşimde ben sadece dediğini söylüyorum bil dedi bende ne yapsam yaranamıyorumm dedim eşimde çok belli etmesede bozuk gitti ve ben şuan sinirden çıldırıyorum bebeğin ek mamaları başladı ve gerçekten 1 saat bi yere gitsem tüm düzenim bozuluyor ayrıca kv min niyetinide biliyorum görümcem gitti hergün yardıma kızı yoruldu tabi gelene gidene ben gitmedim yardıma asıl olay o ama 4 aylık bi bebeğim olduğunu unutuyolar biraz uzun oldu kusura bakmayın ne yapmalıyım
ya kızlar çok sinirliyim mii üzgünüm mü şaşkınım mı desem bilemedim ben izmirde yaşıyorum kayınvaldemle uzak oturuyoruz bi 15 dk mesafe kadar (arabayla) yürüsen daha uzun ve evi çok yokuşlu bende ehliyetimi bu sene aldım bi kaç ay anca oldu acemiyim 4 aylık bebeğim var onu taşıycam arabada o yüzden anca markete filan giderken kullanıyorum arabayı her neyse konuyu anlatıyım kayınvaldem kolunu çatlattı sargılı şuan eşimle gittik hemen geçmiş olsuna neyse sonra aradan 2 gün geçti benim annemde çok fena midesini üşütmüş baya bi kötüydü annem bebekle çıkamadığımı bildiği için kendi geldi görüştük kayınvaldemede gidemiyordum ama hergün arıyodum anne nası oldun diye 1 hafta filan oldu 2 gündr bakmıyo tele geride dönmüyo eşime dedim böyle böyle diye oda allah allah dedi annesini aramış oda ben nisa ya kırgınım bi gelmedi demiş eşimde bana söyledi dedim pes yaa gittik ya dedim oda sonra gitmemişsin ona kırılmış insan bi taksiye atlar gelir demiş bende bebekle sanki bi yere çıktığım var gitsem zaten kendi anneme geçmiş olsuna giderdim dedim eşimde ben sadece dediğini söylüyorum bil dedi bende ne yapsam yaranamıyorumm dedim eşimde çok belli etmesede bozuk gitti ve ben şuan sinirden çıldırıyorum bebeğin ek mamaları başladı ve gerçekten 1 saat bi yere gitsem tüm düzenim bozuluyor ayrıca kv min niyetinide biliyorum görümcem gitti hergün yardıma kızı yoruldu tabi gelene gidene ben gitmedim yardıma asıl olay o ama 4 aylık bi bebeğim olduğunu unutuyolar biraz uzun oldu kusura bakmayın ne yapmalıyım
Bu daha da ayıp. Midesini usuten ile kolu çatlayani nasıl bir tutarsınız?tabi bu arada taşınıyorum ve ev toparladığımı yazmayı unutmuşum 1 dk durmuyorum bi taraftan bebek diyorum gitsem önce kendi anneme giderdim
cnm eşim restaurant işletmecisi gece 2 den aşşa gelmiyor erken gelse akşam hadi gidelim derim zaten ki eşimde en son benimle birlkte gitti kendi oğlu gitmiyorEşinize de aferim, annesi öyle kırıldım falan diyince susmuş mu? Yada gelip neden size söylüyor, annesine söylesin sizi arayıp size söylesin. Laf taşır gibi olmuş, ben dediğini söylüyorum bil ne demek ya, sizinde ne zor durumda olduğunuzu söylesin madem öyle... Ayrıca eşiniz her akşam geldiğinde beraber gidin madem kayınvalideniz kırılıyor, oğluna kırılmamışta size mi kırılıyor. Hiç takmayın bence...
malesef hemen yüzlerine yansıyorbunların hepsi aynı hemen oğluna şikayet gelin beni aramıyor aynısı banada yapılırdı sanki kaynanaylada evleniyoruz sonuçta yanında eşi var bence yüz verme heh,he deyip kafaya takma ben çok takıp günlerce morelim bozuk gezerdim değmez onları asla memnun edemezsin sadece eşinle tartışırsın
cnm taşınıyorum bi kek kalıbı bile yok ortada kolide herşeybence şimdi hazırlanın sevdiği bir yiyecekte alın(pasta falan gibi) direk gidin. "anne kusura bakma, biliyosun çok oyalıyor çocuk beni ben sizin gibi deneyimli değilim bu konularda, çocukla gelip birde başını ağrıtmak istemedim" gibi bişeyler söyleyin.. beğenmediğiniz cümlenin yerine uygun bişey söyleyin. Gönül almak iyidir. Kırgın olan taraf her zaman haklıdır unutmayın ..haklı olmasada haklıdır)
Evet işte kendi oğluna kırılmıyorda geline kırılıyor, bence kayınvalideniz kırılacak yer arıyor. Hem geçmiş olsuna gitmişsiniz, sırf hasta diye mecburiyetten gitmenize gerek yok ki, canım istiyor gitmem arkadaş... Eşinize söyleseydiniz, bana laf taşıma annen kırıldıysa arayıp söyleyebilir diye.cnm eşim restaurant işletmecisi gece 2 den aşşa gelmiyor erken gelse akşam hadi gidelim derim zaten ki eşimde en son benimle birlkte gitti kendi oğlu gitmiyor
ama gerçekten öyle annem kaç gündür hastanede basit bi mide üşütmesi diil ona kim gitti geçmiş olsunaArkadaşım yanlış anlama biz de büyütüyoruz çocuk. Ama arkadaşlar haklılar. Biz herşeyi bebeğe göre ayarladıkça gitmek zorunda olduğumuz yerlerdeok problem çıkarıyorlar. Bunu sadece kayınvaliden için değil genele olarak söylüyorum. O zaman markete bile gitmemen lazım. Git gel diyene kadar zaten bir saat geçiyor. Bir de keşke kendi anneni karıştırmasaydın eşin buna bozulmuş olabilir
dedim cnm beni arayıp niye söylemiyor dedim kırılmış işte diyor pess dedim yaaEvet işte kendi oğluna kırılmıyorda geline kırılıyor, bence kayınvalideniz kırılacak yer arıyor. Hem geçmiş olsuna gitmişsiniz, sırf hasta diye mecburiyetten gitmenize gerek yok ki, canım istiyor gitmem arkadaş... Eşinize söyleseydiniz, bana laf taşıma annen kırıldıysa arayıp söyleyebilir diye.
dedim cnm beni arayıp niye söylemiyor dedim kırılmış işte diyor pess dedim yaa
gerçekten hiç gelmiyo içimden bu 1 diil 2 diil çünkü ve hep alttan alan benim sıkıldım yani zor durumdayım taşınıyorum bebeğim var tek başımayım gece 2 ye kadarŞimdi gidip gönül alsanız, ilerde yine alttan alan siz olacaksınız. Eğer eşinizle aranız açılacaksa telefon edip gönlünü alın. Aramak içinizden gelmiyorsa hiçbirşey olmamış gibi davranın, beraber olduğunuzda konusu açılırsa açık açık dersiniz eşime kırıldım demişsiniz bana söyleseniz daha yakın hissederdim sizi ve neden gelemediğimi açıklardım diyin.
söylemez sana piskolojik baskı uyguluyor sen eşinden korkup onu sürekli arayasın diye eşinle arana giriyor merak etme o ne yaptığını çok iyi biliyor onların hayat deneyimi fazla sende saf yeni evlisin yadedim cnm beni arayıp niye söylemiyor dedim kırılmış işte diyor pess dedim yaa