- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki art niyet var neden seni oğluna şikayet ediyor vedaha öncede ilgi istemiş epey seni istediği gibi biçimlendirme derdine girmiş egoist kaynana o nasıl çalıyorsa sen öyle oynayacaksın olur kaynanaSenin 1 defada olsa uğramaman yanlış arabayla 15 dakikaymış 1 saat oturur kalkardın ama kayınvalidenin yaptığı daha da yanlış sana teli açmıyor oğluna şikayet ediyor dolduruyor insan ister istemez bunda art niyet arar.
oğlunu kullanarak sözünü dinletme çabasındatabiki art niyet var neden seni oğluna şikayet ediyor vedaha öncede ilgi istemiş epey seni istediği gibi biçimlendirme derdine girmiş egoist kaynana o nasıl çalıyorsa sen öyle oynayacaksın olur kaynana
aynen iyi niyet yok bilesinhemen harekete geç bunun sonu gelmez sürekli eşinle arana girer kaynanan kötü biri hiç msum değil bilesin seni kandırır ama beni kandıramaz yıllarca buna benzer şeyler yaşadığım için çözüme ulaştıroğlunu kullanarak sözünü dinletme çabasında
evet konu sahibi saygısını koruyarak mesafeli davranmalı eşide annesinin gazına gelmemeliaynen iyi niyet yok bilesinhemen harekete geç bunun sonu gelmez sürekli eşinle arana girer kaynanan kötü biri hiç msum değil bilesin seni kandırır ama beni kandıramaz yıllarca buna benzer şeyler yaşadığım için çözüme ulaştır
valla hiçç tepkisiz kalmayı düşünüyorum çok haklısınsöylemez sana piskolojik baskı uyguluyor sen eşinden korkup onu sürekli arayasın diye eşinle arana giriyor merak etme o ne yaptığını çok iyi biliyor onların hayat deneyimi fazla sende saf yeni evlisin ya
aynen işte kızdığım nokta bu ergen gibi hareketlertelefonları açmayıp, oğluna şikayet etmek de nedir ya!
aramak da bir ilgi göstergesi değil midir arkadaşlar?
yetmiyorsa açar telefonu söylersin kendisine, kırıldım sana diye
ben böyle oyunlara gelemiyorum, alttan alın demicem..
ya kızlar çok sinirliyim mii üzgünüm mü şaşkınım mı desem bilemedim ben izmirde yaşıyorum kayınvaldemle uzak oturuyoruz bi 15 dk mesafe kadar (arabayla) yürüsen daha uzun ve evi çok yokuşlu bende ehliyetimi bu sene aldım bi kaç ay anca oldu acemiyim 4 aylık bebeğim var onu taşıycam arabada o yüzden anca markete filan giderken kullanıyorum arabayı her neyse konuyu anlatıyım kayınvaldem kolunu çatlattı sargılı şuan eşimle gittik hemen geçmiş olsuna neyse sonra aradan 2 gün geçti benim annemde çok fena midesini üşütmüş baya bi kötüydü annem bebekle çıkamadığımı bildiği için kendi geldi görüştük kayınvaldemede gidemiyordum ama hergün arıyodum anne nası oldun diye 1 hafta filan oldu 2 gündr bakmıyo tele geride dönmüyo eşime dedim böyle böyle diye oda allah allah dedi annesini aramış oda ben nisa ya kırgınım bi gelmedi demiş eşimde bana söyledi dedim pes yaa gittik ya dedim oda sonra gitmemişsin ona kırılmış insan bi taksiye atlar gelir demiş bende bebekle sanki bi yere çıktığım var gitsem zaten kendi anneme geçmiş olsuna giderdim dedim eşimde ben sadece dediğini söylüyorum bil dedi bende ne yapsam yaranamıyorumm dedim eşimde çok belli etmesede bozuk gitti ve ben şuan sinirden çıldırıyorum bebeğin ek mamaları başladı ve gerçekten 1 saat bi yere gitsem tüm düzenim bozuluyor ayrıca kv min niyetinide biliyorum görümcem gitti hergün yardıma kızı yoruldu tabi gelene gidene ben gitmedim yardıma asıl olay o ama 4 aylık bi bebeğim olduğunu unutuyolar biraz uzun oldu kusura bakmayın ne yapmalıyım
cnm inan zor durumdayım bi taraftan bebek bi taraftan taşınma yardım eden 1 insan yok eş desen gece 2 de gelio 12 ye kadar uyuyo gidiyor tüm işler bana bakıyor bide onca iş arasında nası gideyimgitsen iyi olurdu ama eşine şikayet ettikten sonra
benim gideceğim varsa da gitmem.
hoş bir davranış değil.şimdi gitsen her seferinde
oğluna şikayet edecek seni,hoş bir davranışmış gibi.
arayıp varsa sıkıntın beni arayıp söyleyebilirdin,gördüğün halde
telefonlarımı açmamanda benim canımı sıktı diyebilirsin ya da sende eşinle haber gönder.
BUNLARI KAYNANA BİLMİYOR MU BİLİYOR AMA İŞİNE GELMİYOR SANA DAHA ANLAYIŞLI DAVRANA BİLİRDİ GİTMİŞBİRDE SENİ ŞİKAYET ETMİŞ ANLAYIŞSIZ EGOİSTcnm inan zor durumdayım bi taraftan bebek bi taraftan taşınma yardım eden 1 insan yok eş desen gece 2 de gelio 12 ye kadar uyuyo gidiyor tüm işler bana bakıyor bide onca iş arasında nası gideyim