• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeye kırılan kayınvaldem :(

ya kızlar çok sinirliyim mii üzgünüm mü şaşkınım mı desem bilemedim ben izmirde yaşıyorum kayınvaldemle uzak oturuyoruz bi 15 dk mesafe kadar (arabayla) yürüsen daha uzun ve evi çok yokuşlu bende ehliyetimi bu sene aldım bi kaç ay anca oldu acemiyim 4 aylık bebeğim var onu taşıycam arabada o yüzden anca markete filan giderken kullanıyorum arabayı her neyse konuyu anlatıyım kayınvaldem kolunu çatlattı sargılı şuan eşimle gittik hemen geçmiş olsuna neyse sonra aradan 2 gün geçti benim annemde çok fena midesini üşütmüş baya bi kötüydü annem bebekle çıkamadığımı bildiği için kendi geldi görüştük kayınvaldemede gidemiyordum ama hergün arıyodum anne nası oldun diye 1 hafta filan oldu 2 gündr bakmıyo tele geride dönmüyo eşime dedim böyle böyle diye oda allah allah dedi annesini aramış oda ben nisa ya kırgınım bi gelmedi demiş eşimde bana söyledi dedim pes yaa gittik ya dedim oda sonra gitmemişsin ona kırılmış insan bi taksiye atlar gelir demiş bende bebekle sanki bi yere çıktığım var gitsem zaten kendi anneme geçmiş olsuna giderdim dedim eşimde ben sadece dediğini söylüyorum bil dedi bende ne yapsam yaranamıyorumm dedim eşimde çok belli etmesede bozuk gitti ve ben şuan sinirden çıldırıyorum bebeğin ek mamaları başladı ve gerçekten 1 saat bi yere gitsem tüm düzenim bozuluyor ayrıca kv min niyetinide biliyorum görümcem gitti hergün yardıma kızı yoruldu tabi gelene gidene ben gitmedim yardıma asıl olay o ama 4 aylık bi bebeğim olduğunu unutuyolar biraz uzun oldu kusura bakmayın ne yapmalıyım
Ev çok yakınmış.Bence bebeğini alıp arabanla gidebilirsin.Böylece arabayla da pratik yapmış olursun.Böyle böyle acemiliğini de atlatmış olursun.Sonuçta kolu çatlak.İhtiyacı var.Hem torununu görmüş olur,hem de senin yardımın dokunur.Hem annen sana gelebilecek kadar iyi.Hastadır ama ağır hasta değil.Ama kadının kolu çatlak.O çatlağın ağrısı çok fena olur.Birşey yapamamak,tuvalet ihtiyacını bile karşılayamamak.Araban altında,15 dk lık yol.Günde 1 saatini ayırsan ne olur ki.Bazı şeyler için hem kendinizi hem karşı tarafı üzmeye değmez.Yaşlı insan.Yarın da senin bir ihtiyacın olur.Allah seni zorda bırakmaz.İyilik iyidir her zaman

Ev çok yakınmış.Bence bebeğini alıp arabanla gidebilirsin.Böylece arabayla da pratik yapmış olursun.Böyle böyle acemiliğini de atlatmış olursun.Sonuçta kolu çatlak.İhtiyacı var.Hem torununu görmüş olur,hem de senin yardımın dokunur.Hem annen sana gelebilecek kadar iyi.Hastadır ama ağır hasta değil.Ama kadının kolu çatlak.O çatlağın ağrısı çok fena olur.Birşey yapamamak,tuvalet ihtiyacını bile karşılayamamak.Araban altında,15 dk lık yol.Günde 1 saatini ayırsan ne olur ki.Bazı şeyler için hem kendinizi hem karşı tarafı üzmeye değmez.Yaşlı insan.Yarın da senin bir ihtiyacın olur.Allah seni zorda bırakmaz.İyilik iyidir her zaman
oğluna hanımın şikayet eden kaynana iyiliği hak etmiyor

ya aslında ortada çok sıkıntılı bir durum yok.
öncelikle aramak ta ilginizin göstergesi ama işte istemiş yanında, belki torununu da istemiştir görmek ya da gelen misafirlere gelinini, torununu göstermek, çok kötü bir niyet yok bunda.
ikincisi arabanızla olmasa da madem sitem de etmiş, bebişinizi alın atlayın bir taksiye. 15 dakikalık yol çok yakın bir mesafe.
üçüncüsü annenizin mide üşütmesi ile kv nizin kol çatlatması çok ta kıyaslanmayabilir.
dördüncüsü anneye nazınız geçer, kv ye geçmez. kv ye gerekirse daha ince davranmak gerekir.
beşincisi hiiiiç uzatmayın, eşiniz olmadan gidin sitem ederse de söyleyin durumunuzu
altıncısı sadece bu olay için demiyorum ama bebekle gezin yani akşama kadar sokakları arşınlayın demiyorum amaöyle eve kapanmakla olmaz ki 1 şaşar, 2 şaşar o da uyum sağlar sonra. eğer hep böyle davranırsanız ilerde daha çok zorluk yaşarsınız.

Oğluna senin karın kötü, şu bu dememiş.Kırıldığın gelmediğini söylemiş.Bazı şeyleri böyle abartırsak hayatı kendimize işkence haline getirmiş oluruz.İnsanız.Karşımızdaki de yaşlı,ihtiyacı olan biri.Çok büyütülecek bir olay yok.

Gören de çok uzak 1 saatlik mesafe sanır arabayla 15 dk imiş kaç ay olmuş ehliyet alalı herhalde araba sürmeyi biliyorsunuz ki veriyorlar o ehliyeti madem bir yere gidemeyecektiniz neden araba aldınız? Ek gıdaya başlamış olabilir ama arabayla gittikten sonra yaparsın mamasını biberona gidersin ne var bunda hem 4 aylık bebek sütte emer yeter zaten tüm gün beslemiyorsunuz ya 2 saatte bir ancak yer. Süre süre alışacaksınız sonuçta. Ha eşinizin dediği gibi taksiye de atlayıp gidebilirsiniz annenize ya da kaynananıza 15 dk mesafe ne tutacak hiç mi kimseye gitmiyorsunuz. Anneniz sadece midesini üşütmüş ama o kolunu atlatmış torununu da özlemiş olabilir. Tabii eşinize şikayet etmesi hoş olmamış. Arayıp konuşun anlatın derdinizi.

Senin tlf larını açmıyor oğluna da sana kırgın old söylüyor ii niyetli biri olsaydı sana kırgın öld söylerdi art niyetli biri gibi geldi bana

eşinle birlikte uğramanız gerekirdi ..
bebeğiniz olabilir ama bu eşinizin annesi ve rahatsız ..
küçüklük yapmanız lazım ..
annelerinize geçmiş olsun ..
cnm eşim çok yoğun çalışyo gün içinde mümkün diil iste pazar günü gitmştik en son eşim gece 2 de geliyor

Kadinin kolu catlamis 10 dklik mesafede, tabii ki gecmis olsuna gitmemen ayip. Mide usutmeyle ayni sey mi yani kol catlamasi yani? Ayrica millet 4 aylik bebeklerle yurt disi tatiline gidiyor sen 10 dk mesafedeki eve gidemiyosun, ilginc

Gören de çok uzak 1 saatlik mesafe sanır arabayla 15 dk imiş kaç ay olmuş ehliyet alalı herhalde araba sürmeyi biliyorsunuz ki veriyorlar o ehliyeti madem bir yere gidemeyecektiniz neden araba aldınız? Ek gıdaya başlamış olabilir ama arabayla gittikten sonra yaparsın mamasını biberona gidersin ne var bunda hem 4 aylık bebek sütte emer yeter zaten tüm gün beslemiyorsunuz ya 2 saatte bir ancak yer. Süre süre alışacaksınız sonuçta. Ha eşinizin dediği gibi taksiye de atlayıp gidebilirsiniz annenize ya da kaynananıza 15 dk mesafe ne tutacak hiç mi kimseye gitmiyorsunuz. Anneniz sadece midesini üşütmüş ama o kolunu atlatmış torununu da özlemiş olabilir. Tabii eşinize şikayet etmesi hoş olmamış. Arayıp konuşun anlatın derdinizi.
cnm evinin olduğu yol çok tehlikeli bi tarafı uçurum çift yön asla acemiyken o yola gitmem

Kadinin kolu catlamis 10 dklik mesafede, tabii ki gecmis olsuna gitmemen ayip. Mide usutmeyle ayni sey mi yani kol catlamasi yani? Ayrica millet 4 aylik bebeklerle yurt disi tatiline gidiyor sen 10 dk mesafedeki eve gidemiyosun, ilginc
pazar günü gittik hiç gitmedim gibi konuşmayın lütfen

Niye gitmedin ki? Bebek pusetlik aya gelmiş,arabaya binip gidecektin alt tarafı..

yol uçurumlu o yola asla gitmem yani ben sürmem ki pazar günü gittk zaten geçmş olsuna
ya tamam da iş işten geçince gitsen nolur,bebeği bebek arabasına bindirip gitseydin,hatta ben yemek bile götürmen gerekir diye düşünüyorum.

Back
X