- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alaka hastalık yaa pazar günü ordaydık 2. si taşınıyorum ve yardım eden 1 allahın kulu yok ve az günüm kaldı bebeğim dışarda uyumaz kaka yapmaz gazı olur devamlı ağlar emmez yemez yani 15 dk bile gitsem burnumdan gelirDemek 4 aylık bebeğiyle kayınvalidesine gidenler kötü anne.
Bir de "herkes anne olamaz"a bağlamışsınız tam olmuş.
Kimler iyi anne mesela,bebeğini 6 ay dışarı çıkarmayan veya kayınvalidesine götürmeyenler mi ?
Bebeğin Allah korusun bir rahatsızlığı mı var,ben mi kaçırdım ?
aynen cnm uğraşmıycam çocuk gibi telefon açmamalar filan soğuttu yaniBence takma kendi bilir kafan daha rahat kalır.. hic sinirlenmede kafanı da yorma kendi kendine kusen kendi kendine barisir..
aynen eksikte yazmadım ama anlam veremiyorum yorumlara aynı şeyi yaşasalar ne yaparlar acabagörüyorum ki bazıları okuduğunu anlamaktan aciz yazık. konu sahibi yazmış zaten görümce hergün gidiyormuş misafirlere hizmet ediyormuş yoruluyormuş kadın kızına kıyamıyor gelin gelsin de hizmet etsin derdinde yoksa ilgi falan istediği yok yani hizmetçi arıyor kendine ayrıca çok iyi niyetli olsa oğluna değil direkt gelinine söylerdi kırıldığını bir de aklınca şikayet ediyor. ve evet bütün bunları bilerek gidiyorsanız çocuğunuzu bir kenara bırakıp hizmetçilik yaparım diyorsanız sizinki annelik değil saldım çayıra mevlam kayıra tarzıdır. bütün bunları yazdım ama okuyabilecek mi bazı zihniyetler diyelim okudular peki anlayabilecekler mi?
ne alaka hastalık yaa pazar günü ordaydık 2. si taşınıyorum ve yardım eden 1 allahın kulu yok ve az günüm kaldı bebeğim dışarda uyumaz kaka yapmaz gazı olur devamlı ağlar emmez yemez yani 15 dk bile gitsem burnumdan gelir
görüyorum ki bazıları okuduğunu anlamaktan aciz yazık. konu sahibi yazmış zaten görümce hergün gidiyormuş misafirlere hizmet ediyormuş yoruluyormuş kadın kızına kıyamıyor gelin gelsin de hizmet etsin derdinde yoksa ilgi falan istediği yok yani hizmetçi arıyor kendine ayrıca çok iyi niyetli olsa oğluna değil direkt gelinine söylerdi kırıldığını bir de aklınca şikayet ediyor. ve evet bütün bunları bilerek gidiyorsanız çocuğunuzu bir kenara bırakıp hizmetçilik yaparım diyorsanız sizinki annelik değil saldım çayıra mevlam kayıra tarzıdır. bütün bunları yazdım ama okuyabilecek mi bazı zihniyetler diyelim okudular peki anlayabilecekler mi?
yazık yazık yazık demek ki bencil kv ler sizin ki gibi zihniyetlerden çıkıyor . okuduğunuzu anlamakta problem yaşıyorsunuz ben ziyarete git diyenlere anne değilsiniz demedim ''çocuk önemli değil ,çocuk sana uyum sağlasın ,sen gez toz'' ( zaten oraya gezip tozmaya değil kvnin ego tatminine gitmesi gerekiyordu) diyenlere söylemiştim. sizin yazdıklarınızı da okumadım çünkü eminim gayet saçma sapan ve gereksizdirler (bunu alıntıladınız diye okudum ) siz anne değilsiniz ya da anneliğinizden emin değilsiniz sanırım eğer öyleyse en fenasıBöyle "bazıları" filan diye ortaya laf atmakla olmuyor.
Hiç lafı çevirmeyin,bebeğini alıp ziyarete git diyenlerin anneliklerine hakaret ettiniz,hala da devam ediyorsunuz.
Kimse konu sahibine bebeği boşver,git hizmetçilik yap demedi.Çevir kazı yanmasın diye konuyu saptırıyorsunuz.
ya kızlar çok sinirliyim mii üzgünüm mü şaşkınım mı desem bilemedim ben izmirde yaşıyorum kayınvaldemle uzak oturuyoruz bi 15 dk mesafe kadar (arabayla) yürüsen daha uzun ve evi çok yokuşlu bende ehliyetimi bu sene aldım bi kaç ay anca oldu acemiyim 4 aylık bebeğim var onu taşıycam arabada o yüzden anca markete filan giderken kullanıyorum arabayı her neyse konuyu anlatıyım kayınvaldem kolunu çatlattı sargılı şuan eşimle gittik hemen geçmiş olsuna neyse sonra aradan 2 gün geçti benim annemde çok fena midesini üşütmüş baya bi kötüydü annem bebekle çıkamadığımı bildiği için kendi geldi görüştük kayınvaldemede gidemiyordum ama hergün arıyodum anne nası oldun diye 1 hafta filan oldu 2 gündr bakmıyo tele geride dönmüyo eşime dedim böyle böyle diye oda allah allah dedi annesini aramış oda ben nisa ya kırgınım bi gelmedi demiş eşimde bana söyledi dedim pes yaa gittik ya dedim oda sonra gitmemişsin ona kırılmış insan bi taksiye atlar gelir demiş bende bebekle sanki bi yere çıktığım var gitsem zaten kendi anneme geçmiş olsuna giderdim dedim eşimde ben sadece dediğini söylüyorum bil dedi bende ne yapsam yaranamıyorumm dedim eşimde çok belli etmesede bozuk gitti ve ben şuan sinirden çıldırıyorum bebeğin ek mamaları başladı ve gerçekten 1 saat bi yere gitsem tüm düzenim bozuluyor ayrıca kv min niyetinide biliyorum görümcem gitti hergün yardıma kızı yoruldu tabi gelene gidene ben gitmedim yardıma asıl olay o ama 4 aylık bi bebeğim olduğunu unutuyolar biraz uzun oldu kusura bakmayın ne yapmalıyım
yazık yazık yazık demek ki bencil kv ler sizin ki gibi zihniyetlerden çıkıyor . okuduğunuzu anlamakta problem yaşıyorsunuz ben ziyarete git diyenlere anne değilsiniz demedim ''çocuk önemli değil ,çocuk sana uyum sağlasın ,sen gez toz'' ( zaten oraya gezip tozmaya değil kvnin ego tatminine gitmesi gerekiyordu) diyenlere söylemiştim. sizin yazdıklarınızı da okumadım çünkü eminim gayet saçma sapan ve gereksizdirler (bunu alıntıladınız diye okudum ) siz anne değilsiniz ya da anneliğinizden emin değilsiniz sanırım eğer öyleyse en fenası
Bu konuda size sonuna kadar katiliyorum. Biri 4 yasinda biri 7 aylik 2 cocugum var ve kendimi hayatta kesinlille koparmadim. Hayatlarini saati saatine cocuga gore ayarliyorlar sonra cocuk sosyal ortama girince afalliyor.Hep aynı muhabbet. Evliyim Hamileyim 9 aylık ama Hamileyim diye 2.80 yatmıyorum fink fink geziyorum
Cok abartıyorsunuz herseyi
bir tanıdığın kızı erken evlendi,üstüne de arka arkaya 2 çocuğu oldu.kız 21 22 yaşındayken kaynanası ağır bir hastalığa yakalandı,yavrum evde çocukları uyurken yemekleri yaptı,sabah ikisini de arabaya koyup yemekleri de alıp kaynanaya gidip onunla ilgilendi.görümce de fırsat buldukça geldi.bu konuları okudukça ben bizim ailenin kızlarını daha çok sevmeye,daha çok gurur duymaya başladım.utanmadan kaynanayla ilgilenenlerin anneliğinin sorgulanması ne mantıkdır çözemiyorumSen kayınvalideni sevmiyorsun hatta düşmansın diye herkes öyle olmak zorunda değil.
Sana yazık sen de kayınvalide olunca onun da anne olduğunu belki idrak edersin.
Annen hasta olsa yardıma gitmiyor musun ? Gitmiyorsun anlaşılan.Aman gitme,bebeğine yazık günah maazallah.
Ben senin yaşın kadar anneyim canım.2 günlük anne olup "bir ben anneyim" sanan buldumcuk tayfasından değilim.
Nasıl ? Güzel mi ? Şimdi anladığın dilden yazabildim umarım.
hiç gitmedinmi rahatsızlanınca bir defa bile olsa gitmeliydin..hiç gitmrmrk olmaz eşinin annesi..zaten öyle oluyor bi yere gidince burnumdan geliyor emzirme uytmayla uğraşıyorum ve tüm düzenim gidiyo
benim rahmetli kayınvalide çarşıda oturuyordu münübüsle 15 dakika sık sık giderdim..aynı evde oturmuyorlarki kayınvalideye mesafe koyacak bir durum yok..kızı gibi iilgilense ne olurki..bir tanıdığın kızı erken evlendi,üstüne de arka arkaya 2 çocuğu oldu.kız 21 22 yaşındayken kaynanası ağır bir hastalığa yakalandı,yavrum evde çocukları uyurken yemekleri yaptı,sabah ikisini de arabaya koyup yemekleri de alıp kaynanaya gidip onunla ilgilendi.görümce de fırsat buldukça geldi.bu konuları okudukça ben bizim ailenin kızlarını daha çok sevmeye,daha çok gurur duymaya başladım.utanmadan kaynanayla ilgilenenlerin anneliğinin sorgulanması ne mantıkdır çözemiyorum![]()
neden şaşkınsınki eşinin annesi bebeğinle sabahtan gidip yapılacak işlerini yapabilirsin kolu çatlamış..yıkanmasını falan yapabiliyormu acaba..aynen ya bunu dese daha iyi ifade edicem kendimi çok şaşkınım ya