Yılbaşı sonrası fiyatlar hakkında bilgim yok ama 6 yaşa oda icin gec bile kalınmıs canım ne erkeni.Sen durumunuza ve keyfine göre ister yeni seneyi bekle ister simdi al.Ranza olarakta güzel düsünmüssün.sizcede erken mi kizima oda icin
Klasik kv bence siz umursamayın ve planlarınızı anlatmayındirek konuya giriyorum 5 bucuk yasindaki cocuguma oda yapmak istedim daha odasinda biseyi yok. durumumuz normal iste. neyse kardesi de var ranza dusundum. kv esime yok buna oda mi olur daha ayri yerde yatamiyoki yilbasindan sonra hersey inecek fiyatlar simdi bu pahalilikta bence oda yapmayin. zaten herseye muhalafet olur. esimde 6 yasina giriyor artik alistircaz falan dedide surati asiliyo ona neyse. sizcede erken mi kizima oda icin. imreniyorum gelinine anne gibi olan kvlere. gecen gun 28 aylik cocugum icin bu bezi birakmayacakmi yok falanca cok erken ogretmis dedi. ben cocuklarima 1.5 yasina hepsine ogrettim 5 cocugu var hepsi 1.5 yasinda ogrenmiste... o falanca dedigi kisiyi aradim 3 yasina 3 ay kala birakmis. sonra bidaki gidisimde kv ye hani erken birakmisti dedim aa ben yanlis anlamisim o yasli babasi yatalak onu dedi dogru diyorne alakaysakadin surekli isguzar. hic takdir etmez caktirmadan elestirir bende sinir oluyorum ya sinirr
Erken mi? Geç bile kalınmış oda ayırmak için 5 yaşındaki çocuk hala sizinle aynı odada mı yatıyo. Kvyi dinleme Bildigini yap 18 aylık ogluma oda yaptım herkes çok küçük vs vs konuştu kimseyi dinlemedim kardeşi dogmadan önce o oda alınacak bu çocuk kendi odasında yatmaya alışacak dedim söyledigim zamanda aldım eşimin başının etini yedim hatta o biraz daha dursun acele etme diyordu onu da dinlemedim şimdi gayet güzel kendi odasında yatıyo ha oda yaparken biz ileriye dönük bir model seçtik çocuk mobilyası almadık genç odası aldık fiyatlar malum bir daha almakla ugraşmayalım dedik çok da memnun kaldım iyiki o zaman alıp ayırmışım odalarıdirek konuya giriyorum 5 bucuk yasindaki cocuguma oda yapmak istedim daha odasinda biseyi yok. durumumuz normal iste. neyse kardesi de var ranza dusundum. kv esime yok buna oda mi olur daha ayri yerde yatamiyoki yilbasindan sonra hersey inecek fiyatlar simdi bu pahalilikta bence oda yapmayin. zaten herseye muhalafet olur. esimde 6 yasina giriyor artik alistircaz falan dedide surati asiliyo ona neyse. sizcede erken mi kizima oda icin. imreniyorum gelinine anne gibi olan kvlere. gecen gun 28 aylik cocugum icin bu bezi birakmayacakmi yok falanca cok erken ogretmis dedi. ben cocuklarima 1.5 yasina hepsine ogrettim 5 cocugu var hepsi 1.5 yasinda ogrenmiste... o falanca dedigi kisiyi aradim 3 yasina 3 ay kala birakmis. sonra bidaki gidisimde kv ye hani erken birakmisti dedim aa ben yanlis anlamisim o yasli babasi yatalak onu dedi dogru diyorne alakaysakadin surekli isguzar. hic takdir etmez caktirmadan elestirir bende sinir oluyorum ya sinirr
Sen kendi bildiğini yap o sinir olsun hiç takmaya değmez yap istediğin gibi kızının odasını erken falan değildirek konuya giriyorum 5 bucuk yasindaki cocuguma oda yapmak istedim daha odasinda biseyi yok. durumumuz normal iste. neyse kardesi de var ranza dusundum. kv esime yok buna oda mi olur daha ayri yerde yatamiyoki yilbasindan sonra hersey inecek fiyatlar simdi bu pahalilikta bence oda yapmayin. zaten herseye muhalafet olur. esimde 6 yasina giriyor artik alistircaz falan dedide surati asiliyo ona neyse. sizcede erken mi kizima oda icin. imreniyorum gelinine anne gibi olan kvlere. gecen gun 28 aylik cocugum icin bu bezi birakmayacakmi yok falanca cok erken ogretmis dedi. ben cocuklarima 1.5 yasina hepsine ogrettim 5 cocugu var hepsi 1.5 yasinda ogrenmiste... o falanca dedigi kisiyi aradim 3 yasina 3 ay kala birakmis. sonra bidaki gidisimde kv ye hani erken birakmisti dedim aa ben yanlis anlamisim o yasli babasi yatalak onu dedi dogru diyorne alakaysakadin surekli isguzar. hic takdir etmez caktirmadan elestirir bende sinir oluyorum ya sinirr
beze konu gelince kıyaslama yapıyor. Oda ya konu gelince masraf diyor tipik kv bence ev yaşamınıza müdahale ettirmeyin eşiniz ile çözün herkes kendi evinden sorumludirek konuya giriyorum 5 bucuk yasindaki cocuguma oda yapmak istedim daha odasinda biseyi yok. durumumuz normal iste. neyse kardesi de var ranza dusundum. kv esime yok buna oda mi olur daha ayri yerde yatamiyoki yilbasindan sonra hersey inecek fiyatlar simdi bu pahalilikta bence oda yapmayin. zaten herseye muhalafet olur. esimde 6 yasina giriyor artik alistircaz falan dedide surati asiliyo ona neyse. sizcede erken mi kizima oda icin. imreniyorum gelinine anne gibi olan kvlere. gecen gun 28 aylik cocugum icin bu bezi birakmayacakmi yok falanca cok erken ogretmis dedi. ben cocuklarima 1.5 yasina hepsine ogrettim 5 cocugu var hepsi 1.5 yasinda ogrenmiste... o falanca dedigi kisiyi aradim 3 yasina 3 ay kala birakmis. sonra bidaki gidisimde kv ye hani erken birakmisti dedim aa ben yanlis anlamisim o yasli babasi yatalak onu dedi dogru diyorne alakaysakadin surekli isguzar. hic takdir etmez caktirmadan elestirir bende sinir oluyorum ya sinirr
Usenmeyıp aradınız mı bıde?Cısı ne zman bıraktı dıye.falanca dedigi kisiyi aradim 3 yasina 3 ay kala birakmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?