herseye muhalafet kv

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
39
direk konuya giriyorum 5 bucuk yasindaki cocuguma oda yapmak istedim daha odasinda biseyi yok. durumumuz normal iste. neyse kardesi de var ranza dusundum. kv esime yok buna oda mi olur daha ayri yerde yatamiyoki yilbasindan sonra hersey inecek fiyatlar simdi bu pahalilikta bence oda yapmayin. zaten herseye muhalafet olur. esimde 6 yasina giriyor artik alistircaz falan dedide surati asiliyo ona neyse. sizcede erken mi kizima oda icin. imreniyorum gelinine anne gibi olan kvlere. gecen gun 28 aylik cocugum icin bu bezi birakmayacakmi yok falanca cok erken ogretmis dedi. ben cocuklarima 1.5 yasina hepsine ogrettim 5 cocugu var hepsi 1.5 yasinda ogrenmiste... o falanca dedigi kisiyi aradim 3 yasina 3 ay kala birakmis. sonra bidaki gidisimde kv ye hani erken birakmisti dedim aa ben yanlis anlamisim o yasli babasi yatalak onu dedi dogru diyorne alakaysa kadin surekli isguzar. hic takdir etmez caktirmadan elestirir bende sinir oluyorum ya sinirr

Sinir olmaya gerek yok bildiğini oku o sinir olsun. Bazıları başkasının hayatına burnunu sokmayı çok sever. İnce ince hazır cevap olun.

Klasik kv bence siz umursamayın ve planlarınızı anlatmayın

Ayrı oda yapıp küçüğün de ablası ile yeni odada kalma heyecanı rüzgarında odasını ayırmaya bakın ..ama ranza konusunu bilemedim

daha küçükler, ranza tehlikeli olur mu? yavrulu yataklar var. büyük yatar nornal üstte. küçük çocuk da büyüyünce çekmece gibi açılan yavru yatakta yatar. gündüz de yer kaplamaz.

alın gitsin güzeeel bir oda yapın. yılbaşından sonra hiçbirşeyin de fiyatı düşmez. nasıl olacakmış o??

Ben pek abartı aykırı bir şey göremedim.

Kendince bir şey söyleyeyim, fikir beyan edeyim demiş. Hee boş konuşmuş orası ayrı.

5 buçuk yaşındaki çocuk ayrı yerde yatamıyorsa bence geç bile kalınmış oda için. Bir de kardeşi varmış, dördünüz birlikte mi yatıyorsunuz? Dinlemeyin istediğiniz gibi yapın ona da anlatmayın, kendi evinizdeki değişiklikler için başkalarını ikna etmek zorunda değilsiniz, açıklama yapmak bile gereksiz.

Erken mi? Geç bile kalınmış oda ayırmak için 5 yaşındaki çocuk hala sizinle aynı odada mı yatıyo. Kvyi dinleme Bildigini yap 18 aylık ogluma oda yaptım herkes çok küçük vs vs konuştu kimseyi dinlemedim kardeşi dogmadan önce o oda alınacak bu çocuk kendi odasında yatmaya alışacak dedim söyledigim zamanda aldım eşimin başının etini yedim hatta o biraz daha dursun acele etme diyordu onu da dinlemedim şimdi gayet güzel kendi odasında yatıyo ha oda yaparken biz ileriye dönük bir model seçtik çocuk mobilyası almadık genç odası aldık fiyatlar malum bir daha almakla ugraşmayalım dedik çok da memnun kaldım iyiki o zaman alıp ayırmışım odaları

Sen kendi bildiğini yap o sinir olsun hiç takmaya değmez yap istediğin gibi kızının odasını erken falan değil

beze konu gelince kıyaslama yapıyor. Oda ya konu gelince masraf diyor tipik kv bence ev yaşamınıza müdahale ettirmeyin eşiniz ile çözün herkes kendi evinden sorumlu

Oda yaparken kayinvalideye sormazsaniz konusamaz mesela??? Ben sirf yilbasindan sonra zam gelecek diye 3 aylik hamileyken butun mobilyasini aldim. 6-7 aylik hamileyken kv bisey almayin da ben de gelim beraber alalim falan diye konuştu kendi kendine, ben coktan aldım ki dedim. Niye hic haberimiz olmadi falan dedi. Oyle uygun gorduk aldik dedim Her planinizi soylerseniz tabi karisirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…