Hayır yaptırmadım.2 embriyom vardı 2ab ve 3ab hücre sayıları fazla değildi riske etmek istemedim .Zaten son denememdi gözümü karartıp transfer oldum direk.
Benim embriyolar hep 5bb 4ab oluyor doktor orta kalite tutmaz diyor yani illa bu doğan bebekler hep 5aa mı diye bende merak ediyorum. Bende 6 defa opu oldum ama hiç bir sonuç yok

Maşallah nazar değmesin. Güle güle büyütün yavrularınızı. Sabretmiş, azmetmiş emek vermişsiniz...Allah yüzünüze gülmüş... Darısı isteyen herkesin başına

Benim embriyolar hep 5bb 4ab oluyor doktor orta kalite tutmaz diyor yani illa bu doğan bebekler hep 5aa mı diye bende merak ediyorum. Bende 6 defa opu oldum ama hiç bir sonuç yok
embriyolarınız gayet kaliteli neden tutmaz diyor şaka mı?Benm ilk kaybettiğim bebeğim 4ab idi.Arkadaşım 4bc ile kızını doğurdu.Başka bir sorun vardır ama doktorunuz bulamadıgı için embriyolara laf etmiş

Maşallah nazar değmesin. Güle güle büyütün yavrularınızı. Sabretmiş, azmetmiş emek vermişsiniz...Allah yüzünüze gülmüş... Darısı isteyen herkesin başına
Teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin.Sizede hayırlı doğumlar görmek nasip olsun sağlıcakla kavuşun

Sabrınıza,disiplininize hayran kaldım.Çok sevindim.Darisi her isteyenin başına.Umarım bizim de olur.Ben de bir sorun bulamıyorlar 4 kez transfer oldum ama rahme tutunamıyor embriyolar.ne yapacagimi sasırdım

Sabrınıza,disiplininize hayran kaldım.Çok sevindim.Darisi her isteyenin başına.Umarım bizim de olur.Ben de bir sorun bulamıyorlar 4 kez transfer oldum ama rahme tutunamıyor embriyolar.ne yapacagimi sasırdım
Aynı bende öyleyim

Maşallah Maşallah. Allah yavrularını nazarlardan korusun. Sağlıklı güzel bir ömürleri olsun inşallah. Sanada çok çok geçmiş olsun. Okurken nasıl dayandın dedim içimden. Onun + psikolojik tarafını düşünemiyorum bile. Kaderinde varsa geçte olsa boş koymuyormuş demi. Bende zamanında çok kayıp yaşadım. Artık gerçekten ümidi kesmişken Rabbim nasip etti.

TeşekkürlerMücadelem çok zordu ama içimdeki o ümit bana güç verdi.Allah ta karşılığını verdi.Ne zaman yorulduk ve pes edecek olduk ozaman geldiler demek.size de güzel bir doğum dilerim,sağlıkla alın kucağınıza

Amin inşallah

neden tutunamıyor birşey söyledi mi doktorunuz. benim ilk tüp bebek sürecim, ilk opu dan iki orta kalite embriyom var 6.gün, genetik test bekliyoruz. İkinci opu başladım, havuz yapıyoruz rezerv düşüklüğü olduğu için.

Merhabalar ben Bi buçuk senedir evliyim mart ayında hsg çekildi sağ tüpüm tıkalı rahimde şekil bozukluğu wardi we ufak kistler ve miyomlar doktorum histeroskopi we laparoskopi olmamı söyledi mayıs 5 de ameliyat oldum en son regl tarihim 26 Nisan hala regl olmadım doktorum bunun normal olduğunu soyluyo ama başka Bi doktor hiç normal olmadığını söyledi ameliyattan sonra oluşan siwiyi atamadım enfeksiyon kaptım ve hala ağrılarım dewam edip enfeksiyonum sürekli yeniliyo sebebi nedir Bi evladım olsun çok istiyorum ameliyatın bize umut olacağını düşünürken sanki hersey daha kötü oldu gibi hissediyorum

Merhabalar ben Bi buçuk senedir evliyim mart ayında hsg çekildi sağ tüpüm tıkalı rahimde şekil bozukluğu wardi we ufak kistler ve miyomlar doktorum histeroskopi we laparoskopi olmamı söyledi mayıs 5 de ameliyat oldum en son regl tarihim 26 Nisan hala regl olmadım doktorum bunun normal olduğunu soyluyo ama başka Bi doktor hiç normal olmadığını söyledi ameliyattan sonra oluşan siwiyi atamadım enfeksiyon kaptım ve hala ağrılarım dewam edip enfeksiyonum sürekli yeniliyo sebebi nedir Bi evladım olsun çok istiyorum ameliyatın bize umut olacağını düşünürken sanki hersey daha kötü oldu gibi hissediyorum

Çok geçmiş olsun.Geçirdiğiniz ameliyatın zorluğu ve başarısına göre regl olma süresi değilebilir.Sıvı ve enfeksiyon olması iyi değil maalesef.sıvıyı vücut bir süre sonra atar ama enfeksiyonun tekrarlaması rahim duvarınıza zarar verir.İyi bir tedavi görmeniz lazım.Ben kürtajdan enfeksyon kaptıgımda ilaç+iğne vermişti doktor(eğitim araştırmada) ve geçmişti.Sadece bir kutu ilaçla düzelmedi maalesef.Başka doktora görünün.Düzgün bir tedavi ile iyileşirsiniz.Sonrasında tekrar hsg çekilip rahim içi durumunuza baktırırsınız.Regliniz de zamanla düzelir inşalh.

Son kontrolde siwiyi attığmi söyledi doğum kontrol hapı kullandım ameliyattan sonra iki ay qlairista bitince Bi hafta bekleyip Bi adet söktürücü hormon düzenleyici ilaç önerdi bugün alıp başlamam lazımdı ama almadım doktor hormonlara bağlı regl değişiklik gösterebilir dedi ama 2 buçuk ay çok fazla Bi süreç deil mi sizcede

Doktorunu değiltir bence.Bu embriyolara tutmaz diyen birinin doktorluğu tartışır.Arkadaşım 4bc ile kızını doğurdu.Bnm embriyolarıma ebryolag güzel demişti.İkiside kucağımda şükür.

Rabbim neyler neyler se güzel eyler
Sagliklica büyütün bebislerinzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…