kan pıhtılaşmam var oksapar kullandım hep ama yine de oldu kimyasal 3 gebeliğim genetikli tüp bebek düşünüyoruz bir de bağışıklık sistemi baskılayıcı tedavisi olmalı diyorum
Evet o tedaviyi duymuştum inşallah tez vakitte hamile kalırız Rabbim sağlıkla nasip etsin

Merhabalar benimde evliliğimde 11. Yıl 35. Yaşındayım. 2019da 2 aylık düşük. Geçen sene temmuz ayında 5 aylık düşük yaşadım. Rahimde plasenta parçası kalmış. Sonrası hsg çektirsim hocamız ameliyata aldı. Daha sonra üst üste enfeksiyon yaşadım. Rahimde yapışıklık oluşmuş. Hocamız histeroskopi ile jel uygulaması yaptı. Adetimde baiz azalmalar oldu ama oldum. En son hsg çektirdim ve hocamız çok güzel olduğunu söyledi. Ama ben bu ayki reglimde sadece küçük bir leke gördüm adet olamadım. Çok stresliyim. Sizi okuyunca umut oldunuz. Sormak istedim sizce ne yapmalıyım.

Vignette haifa burada okumuştum rahim duvarını kalınlaştırma başarısını. "yurtdısı sitelerinde gördüğüm viegra+ estrofem karışımı fitili denedim" diyor, bir bakın sizde. İlk konu açan kişinin yazdığı yazıda...

Aglayarak okudum herşeyim zordur benim kısmı kırılma noktam oldu öyle dokunduki aynı cümleyi bugün doktor görüşmesinden sonra ağlayarak kurdum ve panik atak geçirdim nefesim kesildi berbat bir günün ardından şu mesajı okumak sizin adınıza çok mutlu oldum erken menopoz teşhisi ile adetten kesildim 1,5 senedir doğal adet görmüyorum ilaçlarla oluyorum 2 yıllık evliyim bir düşük oldu iki bebeklere gebeydim ve bir kaza sonucu bebeklerimi kaybettim ve bunalıma girdim çünkü 6 aylıktı ardından adetim kesildi stresten sandık doktora gittim bir yıkım daha menopoza girmişim o stresle vücut kapatmış kendini ve hala amh 0.01 fsh göklerde ama bir mucize oldu ilk defa bu ay bir folükül göründü hemen tüp bebek yapmak istedim bugünde rahim duvarım 1 mm çıktı ve bir hafta önce büyüyen o muazzam yumurtam bugün çatlamış 2 küçük folükül daha var ama büyür mü büyümesmi kaliteli mi olur olmazdı tamamen bir muamma dünyam yine yeniden başıma yıkıldı birde insülin direncim açken 29 çıktı zayıfım asla şeker krizlerim olmaz bu habere şok geçirdim şimdi tüp bebek merkezinde tedavi yaptırmak niyetim ama nasıl nereden başlayacaklar bilmiyorum ümidim de yok çünkü ilk menopoz tanıdı aldığımda tüp bebek denedim defalarca yumurta toplamak için iğneler prpler aklınıza ne gelirse uzun uzun yazmak istemiyorum öyle yorulmuştum ki şimdi yine nasıl yapacağım bilmiyorum ve bir evladım olsun çok istiyorum yaşım 30

Canm benim beni düşünüp etiketlemişsin çok duygulandım rabbim güzel kalbine göre versin dilerim

Ah cnm benimmm.Sen de çok zor şeyler yaşamışsın.O imkansızlığın içinde bir ümide tutunmak ne zor bilirim.Ben hep tutundum o küçücük umuda ve hep dua ettim.Hep inandım..koskoca 10 yıl çabalamadığım bir an olmadı.Sana şunu söyleyim bu kdr stres ve üzüntğ hormonlarına,rahmine iyi gelmez.Ben de strese girdiğim her dönem değerlerim altüst oldu.Öncelikle sakin kalmalısın,İnanmalısın .Heryerden bir kilit vardı bedenimde ve hepsi bir anda tek tek açıldı.İmkansız denilen herşey gerçekleşti.Allah ol derse oluyor.Gücünün yettiği yere kdr vazgeçme.dilerim ki tez zamanda kavuşursun yavruna dualarım anne olmaya çabalayan herkes için.

Allah razı olsun inşallah umudumu kaybetmiyorum son defa deneyeceğim yurt dışında yaşıyorum çok maliyetli tüm birikiminizi bunun için harcadık son defa deneyeceğim artık gerisi Allah’a kalmış çünkü madden ve manen artık gücüm kalmadı

Ben de son defa denediğimde kavultum bebeklerime.Benm de maddi manevi gücüm tükenmişti.Dilerim rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Canm benim beni düşünüp etiketlemişsin çok duygulandım rabbim güzel kalbine göre versin dilerim
Kuzuuum tabiki seni ve buradakı tüm yol arkadaşlarımı düşünüyorum hep, sizi takip ediyorum nasıl oldunuz diye. Psikolojik iyi değilim diye yazmıyorum ama sizi okuyorum hep. Umarım hepinizin sevindirici haberlerini duyarım en kısa zamanda

Canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…