Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

ben ameliyat olalı henüz 25 gün oldu. şişliklerim geçmemiş olmasına rağmen çok memnunum :) iyiki de olmuşum diyorum =))

kesinlikle pisman degilim:) arkadasin dedigi gibi insan oglu kusur bulur surekli bende diyorum acaba dahami kaldirsaydi falan diye ama cokkkkta memnunum eskisine kiyasla superr:)

yaa bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum 1 yıldır kafamın içinde uykularım kaçtı ama bu siteye yeni üye oldum ve fotoğraf görebilmek için belli bir mesaj limiti doldurmam gerekmiş.üzgünüm:(

kesinlikle pişman değilim artık aynalara bakmayı seviyorum fotoğraf çekinmeyi seviyorum kendimi seviyorum daha ne ister ki bir insan! darısı isteyen herkesin başına :)) ha keşke dediğim bir şey var! o da keşke 28 yaşına kadar o koca burunla gezmeseydim daha önce bu ameliyatı olmakta korktuğum için çok pişmanımmmm :9:

pişmanım. istediğim doktora ameliyat olamadım bir takım faktörler yüzünden. bütün faktörleri aşıp geçip yine istediğim doktora ameliyat olmalıydım. bu yüzden çok pişmanım.

bende iyi ki yaptırmışım. bir çok kişi eskisiyle arasında fark göremiyor. ama bugün eski fotolarıma baktım hemen gözüme çarpıyor beni çok rahatsız ediyormuş onu anladım.

3. sene oldu olalı hiçççç pişman değilimmm allaha şükürr hiçbir sorunda yaşamadım nazar değmesin:)

Back
X