evet kbbciler kesinlikle burnun şeklini beceremiyor ya. bir ikisi dışında şeklini iyi veren kbbci pek yok.
selam kızlar.. Bende burun estetiği olmak istiyorum ve bu forumdaki yazıları baya takip ediorm:) bazı arkadşlarmz çok pişman olduklarnı filan söylemiş bende ameliyattan sonra pişman olmaktan cekiniyorum acıkcası yani bu konuda korkagımm:gitme:
Sorum estetik olan arkadaşlara: Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??
1 aralık 2010 tarihinde burun estetiği oldum. zor zamanlar yaşadım zor zamanlar yaşadım ameliyat zonrası bütün yüzüm morarmıştı tam 1 ayda morarıklar iyileşti. 6 ay sonunda şişliği indi. anlık bi cesaretle 2 gün içinde estetik olmaya karar vermiştim. şimdi hiç pişman değilim.kendime öz güvenim geldi yalnız bir uyarım var ameliyattan önce mutlaka herkesin anestezi ilacına alerjisi olup olmadığını test ettirsin benden sonra ameliyat olan bi kız anestezi ilacı yüzünden uyanamadı ve hayatını kaybetti.
ameliyat olalı 15 gün oldu şu an çok memnunum ileriki günlerde de bi sıkıntım olmaz umarım
kime ameliyat oldunuz?
eskisinden hallice ama hayal ettiğimin ötesinde.
keşke başka doktora olsaydım...
hayal ettiğimin ötesinde yanlış bir tamlama olmuş :) sanki hayal ettiğimden daha güzel bir anlam. yok hayal ettiğimden çok uzak diyecektim :)
:) biz anladık sen merak etme. ben de burun ameliyatından sonra ne yaparsam yapayım yüzüm hep çok kaba,sert ifadeli geliyor. makyaj yapmayı bile sevmiyorum,çünkü daha çirkin buluyorum o zaman kendimi.
ameliyat olalı 15 gün oldu şu an çok memnunum ileriki günlerde de bi sıkıntım olmaz umarım
kesinlikle daha önce olsaydım diyenlerdenim,darısı isteyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?