Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

bende pisman olmaktan cok korkuyorum bunun olabilme ihtimali var ne yazikki

ama hiçbir doktordan pişman olmayacagının da garantısı yok, buradan fotograflara bak, ınternetten arastır doktorları, yüzyüze göruş belırledıgın birkaç doktorla, hangisi içine sinerse ona ol, başka yolu yok...

Kesinlikle pisman degilim çok sevinçliyim.. Yeni burnum ile cok daha ozguvenli ve cok daha begeniyorum kendimi. Doktorum Emre Ilhandi..

tecrübesizliğime gittim diyebilirim. 1 hafta'da ameliyata karar verdim, dr. araştırmadım.google'da ilk çıkan dr'a gittim:) 22 ay oldu. burnum her geçen gün sola yatıyor. ki zaten ters V deformitesi var sağ taraftan kıkırdak alınmamış. nasıl bir burun yaptı ise kendisi.bazılarımız gerçekten şanssız oluyor.1 yıl sonra problemi farkedip gittim.diyalog şu şekilde idi.

ben: dr.hanım burnumda deformite var.çok kötü ne yapabiliriz?

dr: aaa, ne sorunu fıstık gibi burnun var zaten seni çok sevmiştim daha bi özendim.

ben: ama bakın çöktü.bir kaç dr'a sordum. ters v dediler

dr: aa öyle mi dediler mesleki rekabet işte.

ben: ama revizyon lazım çöktü işte.ben memnun değilim.

dr: bak bakalım aynaya fıstık gibisin hadi görüşürüz.

ben: aaama aama aa...

:((

Ben de kemik eğriliği ve etler yüzünden yoğun nefes problemleri yaşıyordum olmuşken hepsi bi arada çıktı.Olalı beş hafta oldu ama burnumun ucunun üstü çukur çünkü üst kısmı kemiğin olduğu yer tümsek doktorum daha çok erken ödem oluşmuş gçecek diyo ama tabi aynaya baktıkça sinir olmuyo değilim.umarım geçer.

Keske sizin gibi olabilseydimmmmm yaaaaa :( cok psimanimmmmm cooooooooooooooooooooookkkkkkk ve bu burunla yasamak cok zor cok tuhaf bir burunn oldu yani

Bazen eski burnumu özlemiyor değilim.. Alışamadım hala ben gerçi çok değiştrmedi doktor ama çok memnun kalmadım daha kalkık istediğimden sanırm benim yüzümde çok kalkık bi burnu kaldırmaz ama ne bilim işte. Burnuma birşey çarpsa darmadağın olcakmış gibi hissediyorum hep ameliyat yüzünden:31:

Keske sizin gibi olabilseydimmmmm yaaaaa :( cok psimanimmmmm cooooooooooooooooooooookkkkkkk ve bu burunla yasamak cok zor cok tuhaf bir burunn oldu yani

kime yaptırdın acaba burun ameliyatını? ben yaptırmak istiyorum. ama aynı senin gibi pişman olmaktan da korkuyorum. aranızda yusuf can'a burun estetiği yaptıran var mı acaba?

çok pişmanım keşke olmasaydım diyorum. ameliyattan sonra hergün ağlamaktan göz altlarım çöktü,eskiden liseli sanarlardı,artık genç kadın olmuşsun diyolar.

keşke kbbci yerine estetikçiye olsaydım diyorum.

evet kbbciler kesinlikle burnun şeklini beceremiyor ya. bir ikisi dışında şeklini iyi veren kbbci pek yok.

Back
X