Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

evet kbbciler kesinlikle burnun şeklini beceremiyor ya. bir ikisi dışında şeklini iyi veren kbbci pek yok.

hayır öle değil durum.. bi çok kulak buruncu mükkemmel sonuçlar çıkarıyo.. ben çokk çokk memnun kaldım.. yüzüme yakışanı yaptı doktorum.. hem sağlıkta açısındanda bilgili oldukları için mesela ben ameliyattan ilk çıktığım andan itibaren nefes alabiliyorum.. bbuna tamponlarım olduu ssüreler ve çıkarıldığı andan itiberenki sürelerde dahil.. darısıı herkesin başınaa diyorum..

benim eski burnum çok kötüydü bana göre yani yamuk karga burun adeta bu hali de mükemmel değil ama çok iyi ona göre..onun için memnunum dedim yoksa kalkıklığı falan olmadı yani..bende kbb ce olsaydım keşke diyorum çünkü burnu daha iyi tanıyo..estetikçi daha iyi yapar sanıyordum bende ama hayır onların ilgi alanı fazla olduğu için yapamayabiliyor ama kbb daah güvenli tabi iyisini bulmak lazım

Ben İzmir'de Cemil Tugay'a oldum ameliyat.Kalkıklığı ve ya kavisini yetersiz bulsam da iyi ki olmuşum.Henüz erken umarım değişir.Aslında değişmese bile olur gerçekten çok doğal oldu beğenmediğim yerleri düzeldi.Artık nefes alabiliyorum.Şişliğim ve morluğum o kadar az oldu ki arkadaşlarım çok şaşırdı. Hatta morluk hiç olmadı sadece dudağımın üstünde oldu küçücük o da ameliyat sırasında takılan hortum yüzündendi bence ve belli bile olmuyordu.Acı veya ağrı hiç olmadı hatta içmem gereken ağrı kesicilerimi bile içmedim çoğu zaman. 1 hafta sonra alçı çıktı, şişlikler çabuk insin diye bant takıldı.2 gün sabredebildim.Çıkarıp okula gittim Şiş olduğunu sadece ben hissediyordum dışarıdan belli bile olmuyordu.Doktorum o kadar anlayışlı ve kibar bir doktor ki hiç bir korkum olmadı en ufak bir şeyi sordum hemen cevapladı. Önceki burnumun şekli kötü olduğu için insan ameliyat sonrası kalkık ve kavisli bir burun bekliyor tek hayal kırıklığım bu oldu ama artık önemsemiyorum.Öncekine göre çok iyi kesinlikle.Ameliyat sıkıntılarını hiç çekmedim diyebilirim 1 hafta tatil yapmışım gibi:D Henüz 1 ay oldu şişlikleri inince daha kavisli bir burun olur diye umut ediyorum olmasa da olur böyle de çok güzel :D Doktorunuzu çok iyi araştırın ve burnunuzda neleri beğenmediğinizin yanında nasıl bir burun istediğinizi de uzun uzun anlatın. Umarım herkes istediği buruna kavuşur:D

selam kızlar.. Bende burun estetiği olmak istiyorum ve bu forumdaki yazıları baya takip ediorm:) bazı arkadşlarmz çok pişman olduklarnı filan söylemiş bende ameliyattan sonra pişman olmaktan cekiniyorum acıkcası yani bu konuda korkagımm:gitme:

Sorum estetik olan arkadaşlara: Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

belkide ameliyat olmuşsundur ama :) kesinlikle iyiki olmuşum doktorunu iyi seçmen lazım,ben aylarca araştırdım samsunda dr.halit urgan ı bulduım kesinlikle pişman değilim ameliyat olduğumda belli olmuyor gayette doğal duruyor olmayı düşünüyorsan dr runu iyi araştır derim.

1 aralık 2010 tarihinde burun estetiği oldum. zor zamanlar yaşadım zor zamanlar yaşadım ameliyat zonrası bütün yüzüm morarmıştı tam 1 ayda morarıklar iyileşti. 6 ay sonunda şişliği indi. anlık bi cesaretle 2 gün içinde estetik olmaya karar vermiştim. şimdi hiç pişman değilim.kendime öz güvenim geldi yalnız bir uyarım var ameliyattan önce mutlaka herkesin anestezi ilacına alerjisi olup olmadığını test ettirsin benden sonra ameliyat olan bi kız anestezi ilacı yüzünden uyanamadı ve hayatını kaybetti.

1 aralık 2010 tarihinde burun estetiği oldum. zor zamanlar yaşadım zor zamanlar yaşadım ameliyat zonrası bütün yüzüm morarmıştı tam 1 ayda morarıklar iyileşti. 6 ay sonunda şişliği indi. anlık bi cesaretle 2 gün içinde estetik olmaya karar vermiştim. şimdi hiç pişman değilim.kendime öz güvenim geldi yalnız bir uyarım var ameliyattan önce mutlaka herkesin anestezi ilacına alerjisi olup olmadığını test ettirsin benden sonra ameliyat olan bi kız anestezi ilacı yüzünden uyanamadı ve hayatını kaybetti.

memnun olmana sevındım canım ama çlen arkadas ıcınce cok uzuldum ama kızın bunu soylemesınden ote doktorunun yapması gerekırdı bunu..
sonucta kız bılıncsız olabılır yada anestezıye alerjıssı olcagı aklının ucundan gecmeyebılır ama doktorun bunu dusunmesı lazımmdı..
ben bı ılac kullanıyodum ve anestezı ozellıkle sordu.kortizon kullandınmı hiç bu bızım ıcın cok onemlı ve amelıyat oncesı odama gelıp benle konustu ve sorular sordu.
plastık cerrahım ayrı ılgılendı anestezı ayrı ılgılendı..normal olanıda bu zaten..kıza gercekten cok uzuldum ya..allah rahmet eylesın.

17 gun oldu ameliyat olali,acikcasi memnun oldugumu soyleyemem:( bnm burnum cok kotuydu,karsidan bakildiginda hem yamuktu hem kemer vardi,kemik kirildi vs. zor bir ameliyat olmus.beklentim cok yuksek degildi yamuklugu ve kemeri gitsin yeter diodum ama suan yuzum oyle bi olduki goren taniyamio:s gulemiorum,ust dislerimi hala goremiorum,cok kotu hissediorum keske olmasaydim..

ben çok pişmanıım,1 kere burun estetiği 2 kez de burun ucundan estetik oldum,keşke olmasaydım,son ameliyatımdan 12 gün geçti şişlik falan da kalmadı ama kemikle kıkırdağın birleştiği yerde hafif bi çukurluk var,sağ kanat daha aşağıda duruyor bu sebeptende eğri görünüyor,uzun duruyor,çok üzgünüm açıkçası,yani biri hamuru almış eline yoğurmuş bırakmış gibi,düzeleceğine dair hiç umudum yok ama yine de umarım ödemdir şişliktir düzelir diyorum

hayal ettiğimin ötesinde yanlış bir tamlama olmuş :) sanki hayal ettiğimden daha güzel bir anlam. yok hayal ettiğimden çok uzak diyecektim :)

:) biz anladık sen merak etme. ben de burun ameliyatından sonra ne yaparsam yapayım yüzüm hep çok kaba,sert ifadeli geliyor. makyaj yapmayı bile sevmiyorum,çünkü daha çirkin buluyorum o zaman kendimi.

:) biz anladık sen merak etme. ben de burun ameliyatından sonra ne yaparsam yapayım yüzüm hep çok kaba,sert ifadeli geliyor. makyaj yapmayı bile sevmiyorum,çünkü daha çirkin buluyorum o zaman kendimi.

senin anladığından eminim. Biliyorsun revizyon topicleri bu aralar bizden sorulur hale geldi. En çok biz volta atıyoruz bu semalarda. biz birbirimizi bilmeyeceğiz de kim bilecek :)

Back
X