Herşeye rağmen vazgeçmeyen bızım kızlar ...

heşeye rağmen vazgeçmedim ve 7.tedaviyide yarıladım yarın opum var kızlar dua edin benim için heyecan bundan sonra başlıyor kaç yumurta var kaç tane döllendi bölünüyorlarmı transfer ne zaman..........vekilim ALLAH hakkımızda hayırlı olanı nasib etsin sonu ne olursa olsun sabrını her zaman versin inşallah

rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberlerinide alırız

tatlım daha önce gebelik oluştumu acaba bilgi verirmisin bende 7.denemem için hazırlanıyorum 4 gebeliğim oldu düşükle sonuçladı
senin tedavi sürecin nasıldı bu güne kadar?

canım arkadaşım inşl bu sefer her şey yolunda gidecek hiç merak etme . senin için dua ediyorum . Kendim için ettiğim bütün dularımda varsın . Senden inşl güzel habeler bekliyorum . Güçlü ve inançlı ol yaradana sığın gerisi gelecek

teşekkür ederim.malesef canım hiç gebelik oluşmadı sıkıntımızda bu herşey yolunda gidiyor ama sonuç alamıyoruz.senide takip ediyorum çok güçlüsün canım rabbim yardımcın olsun.tedavilerim boyunca rahim filmi histeroskopi pıhtılaşma testi ımsı blast transfer uygulandı.en son bağışıklık testlerinde pıhtılaşma orta pozitif çıktı coraspin içtim şimdiye kadar bundan sonrada kan sulandırıcı kullanıcam.

canım benim allah senden razı olsun.dualara sığındım her an dilimde dualar bademide yiyorum hergün 1 avuç

hayatım lenfosit aşı ve yapay rahim uygulamasanı görüştünmü hiç doktorunla

yapay rahim uygulamasında toplanan yumurtalar senden alınan sıcının içinde hiçbir kimyasal olmadan kendi vücüt sıvının içinde döllendiriliyor ve transfer edildikten sonra rahme yabancılık çekmiyor tutunmaya yardımcı bi yöntem doktorunla görüş istersen bu konuyu

Canım rabbim bu sefer meleklerine kavuştursun sağlıkla inşallah...biz 4.yü denemeye korkarken 7.tedavi ......Allah sabır versin güç versin dualarımdasınnnn...inşallah bu sefer olucakk.....olucak diyerek transfere gir tatlım nekadar pozitif ve rahat olursan bebişlerinde sana o kadar kolay tutunurlar inşallah...hayırlı ve güzel haberlerini beklicemmmm...

yapay rahim dediğin co kltür değilmi onu kendi dr.da dahil olmak üzere 2-3 dr.görüştüm senin için gerekli değil dendi lenfosit aşısınıda konuşmadım bakalım kan sulandırıcı kullandım inşallah sebep olur canım ya

inşallah canım bu son denemen olurda bebeklerine kavuşursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

amin inşallah canım sanada tez zamanda nasib etsin açıkçası bu denemede çok daha rahattım rabbim nasib ettiyse olacak ben elimden geleni yaptım takdir Onun diyorum.inşallah güzel haberlerimi veririm desteğiniz için çok teşekkürler

kızlar geldim hastaneden 20 tane yumoşum toplanmış bakalım yarın durumları hakkıda bilgi verilecek dualarınız için allah razı olsun

kızlar gedim hastaneden 20 tane yumoşum toplandı dualrınız için allah razı olsun hepinizden

amin canım bende tüm kalbimle senin için diliyorum birlikte bebişlerimizi konuşalım inşallah
amin canım ianşallah .............
kızlar geldim hastaneden 20 tane yumoşum toplanmış bakalım yarın durumları hakkıda bilgi verilecek dualarınız için allah razı olsun

ooo maşşallah baya toplanmış şimdi güzel güzel döllensinler bakalım gelsin sonrada annelerine bebişlerin tüm dualarım seninle hakkında hayırlısı olsun cnm..

canım bugün hast.beklerken senin gibi aşı olup ikizleri olmuş bir çift vardı televiyonda inşallah senin de güzel olacak

canım bugün hast.beklerken senin gibi aşı olup ikizleri olmuş bir çift vardı televiyonda inşallah senin de güzel olacak

ayyy canım ya bende izledim içim ürperdi benim aşımda seval hanımın hastanesinde yapılıyor inşallah bende kavuşurum bebeklerime

eşim başlarda işe yaramıcak kaptırma kendini diyordu şimdi oda fikir değiştirdi artık olumlu konuşuyor :))))

inanmak lazım canım ya inanç çok önemli biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim yardımcımız olsun bundan sonra

kızlar hastaneden güzel haberlerim bugün için geldi 20 yumoştan 12si olgunmuş ve 12side döllenmiş inşallah firesiz gideriz.ama çok zor geçti opu sonrası bütün gece hiç uyumadık eşimle kanamam oldu idrara çıkamadım geceleyin lavaboda fenalaştım kontrole gittik rahim içi temiz gözüküyormuş idrar yolu enf.karşı ilaç aldırdı dr.şu anda çok iyi hissetmiyorum kendimi inşallah iyileşirimde rahat geçer transferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…