Herşeye rağmen vazgeçmeyen bızım kızlar ...

Slm fıstıklar nasılsınız geç oldu ama bayramınız kutlu olsun bende durup durup mesaj yazıyorum :) kendi derdimle uğraşmaktan bazen kafam duruyo herşeyi sıfırlıyorum evet kesin net ameliyat oluyorum hemde öyle laparoskopi filan değil açık ameliyat malesef çok pahalı bi fiyat çıktı kendi memleketimde olma kararı aldık doktorumda anlayışlı allahtan kadın doğum cerrahi işlemlerde iyi olan bir doktor arıyoruz kendi doktorumunda önerileri var tabi yarından itibaren onlarla görüşüp ameliyat gününü kararlaştırıcaz of 7.anestezim ve bu sefer hiç korkmayan ben korkuyorum işe yararmı aceba yoksa tehlikeli görünmüyordu minik basit bi rahim içi miyomu ama yumurtalıklarımda oldum olası hep vardı hepsini bir temizleyelim diyorlar off of

Canım merhaba , sen iyi olda hafta da bir gel tatlım :)
canım ya acık ameliyat zor olmaz mı , kapalı olsa daha iyi değil mi acaba . bilmiyorum ama acıkda biraz toparlanman zaman alır diye düşünüyorum tatlım tabi doktorlar daha iyisini bilir .
offffffffffff . ama canım ya miyomdan kurtulursan sonrasında tüp bebek daha iyi :) olur değil mi ?
Tatlım tam tarih ne zaman acaba . anesteziden korkma tatlım ben kaç kez aldığımı hatırlamıyorum bile hiç korkma girerken bol bol dua et .
Daisy senin için dua edeceğim güzel haberlerini de bekliyorum canım . hiçççççççççççççççç korkma bunca şeyin sonunda bebeğine kavuşacaksın onu düşün annesi :)
Rabbim sana acil şifa versin inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll .

ay inşallah canım sıra banada gelmiş olsun az kaldı tedavime heyecan başladı

canım sayılı gün çabuk geçer derler :)) inşl o sürecide birlikte aşacağız . güzel geçecek her şey . sen içini ferah tut sakın stres yapma rahat ol canım .

canım benim allah razı olsun ne güzel moral veriyorsun evet ameliyat kapalı olsa daha iyi olurdu ben bundan 9sene öncede kapalı ameliyat olmuştum yumurtalık kistinden dolayı yalnız 1aya kalmadı tekrar büyüdü ilki çok sancı yaptığı için alınmıştı bunda öyle bir sıkıntı olmayınca gözüm yemedi işin açığı.o kistlerde bu zamana kadar benimle geldiler üstüne bide rahim içi ve üstü miyomu eklendi bunun için açık ameliyat olcak doktorum eğer kapalı olursa hem çok uzun sürer hemde çok kan kaybedersin dedi zor bir süreç olcak dedi bunada katlanılıcak ne yapalım allah kaldıramayacağımız yükü vermezmis demekki buda benim kaldırabileceğim bir yük :/

hiç korkma bitanem . ameliyattan sonra bol bol dinlen ve düzenli beslen çabuk toparlarsın . eğer kökten çözüm olacaksa hepsini alsınlar bir daha gelmesin onlar :))
benim bir arakadaş da olmuştu 1 ayda toparladı kendini bence sen de bu azim varken daha çabuk toparlarsın ki rahim gerçekten kendini çok cabuk yeniliyormuş . hiç korkma bol bol dua et bende senin için hep dua edeceğim . arada gel durumdan haberdar et canım merakta koyma bizi . bunu da atlatınca gelsin bebişler :))
ondan sonra da tüp bebek için gün sayarız . birlikte bu süreci de aşarız sen hiç merak etme . bence sen bu miyomlardan kurtulacaksın ve bebeğinde sana gelecek bu sefer .
Allahım yanında ve yardımcın olsun ...

canım üzülme duyma onları rabbim kısmet edecek inşallah bizlerede sağlıklı bebişler rabbim ol diyecek inşallah

canım çok geçmiş olsun hiç korkma Allah yardımcın olsun inşallah çabuçak toparlanırsın dualarımız seninle

canım üzülme duyma onları rabbim kısmet edecek inşallah bizlerede sağlıklı bebişler rabbim ol diyecek inşallah

ah canım duymamaya çalışıyorum ama zaten bayram günü insanın yüreği buruk oluyor birde laf duyunca hiç tahammül edemiyorsun.

canım sayılı gün çabuk geçer derler :)) inşl o sürecide birlikte aşacağız . güzel geçecek her şey . sen içini ferah tut sakın stres yapma rahat ol canım .

desteğin için çok teşekkür ederim inşallah bi çırpıda bitecek tedavimde biliyorum burda yazdığım her duyguyu sizlerde hissediyorsunuz ve yürekten destek oluyorsunuz bu sefer rahat olucam nasibimde varsa zaten olacaktır

canım herkesin başladığı her tedaviye sanki kendim başlıyormuşum gibi oluyorum . kesinlikle rahat olacaksın . stres yapma sakın ama sakın . bir de tedaviye başladıktan sonra her gün bir avuç badem yiyeceksin . gerçekten çok faydası var badem ceviz fındık ama aksatmadan hergün .

allah razı olsun çok teşekkür ederim canım benim hep beraber hep daha iyiye gidelim inşallah bitsin bu kötü günler

amin canım ben inanıyorum ki herşey çok güzel olacak bizde kuzucuklarımızı konuşur hale geleceğiz bizden sonrakilere destek olacağız çünkü bu günler hiç unutulmayacak inanmak lazım dimi ama

amin canım ben inanıyorum ki herşey çok güzel olacak bizde kuzucuklarımızı konuşur hale geleceğiz bizden sonrakilere destek olacağız çünkü bu günler hiç unutulmayacak inanmak lazım dimi ama

kızlar sizler tedaviye başladığınızda Meryem suresini aramızda paylaşarak okuyabildiğimiz kadar okuyalım tedaviniz devam ederken de sıra ile hediye edelim bence . Yer gök dua üzerine eminim faydası olacaktır . ben elimden geldiği kadar okurum sizler için . herkes okuduğunu söyler sonra tedavileri devam eden kişilere toplanıp hediye ederiz .

sonuna kadar haklısın inşallah bizde o günleri göreceğiz ve başkalarına destek olacağız

sonuna kadar haklısın inşallah bizde o günleri göreceğiz ve başkalarına destek olacağız

inşallah canım bu işte sanırım en önemli şey moral ve bu durumu yaşamayanlar pek anlayamadığı için onlara göre fazla üzüyoruz kendimizi ama bir bebeğin eksikliği eşyanın olmaması paranın evinin arabanın olmaması gibi değilki rabbim önce sağlık sonrada bizlere sabır versin.birbirimize destek olup bunları aşacağız inşallah

canım nasılsın ameliyatına karar verildimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…