Kimse yok mu asel perlanore kızlar kötüyüm ben
Kimse yok mu asel perlanore kızlar kötüyüm ben
canım nasılsın ameliyatına karar verildimi
Daisy canım Selam hoş geldin . Neden kötüsün canım ben senden güzel haberler bekliyordum(
hadi anlat canım bir sorun mu çıktı ?
ağladım ağlıycam( kendi memleketimde önerilen iki doktora gittim birisi çok karışık bir ameliyat açıp hiç müdahele edemeden kapatabilirim bu durumda sana niye tüp bebek yapılmış açıkçası seni başlarından salmışlar dedi
diğerine gittim zaten yıllar önce laparoskopimide yapan doktordu zaten oda bunlar çok küçük kanama yapmıyor hormon adet düzensizliği yapmıyor ağrı yapmıyor rahime baskı yapmıyor bu operasyondan sonra rahimde yapışıklık olacak büyük bir ihtimalle bide onun için operasyon gerekecek dedi yapmam ben bu ameliyatı anestezi aldığına yazık bi kere daha dene tüp bebek derim dedi ben gerekirse doktorunla konuşurum dedi şimdi de günüm geçti adet olmuyorum bi türlü test yaptırdım negatif ooof dayanamıyorum yemin ederim hayat beni daha ne kadar zorlayacak yoracak şimdi ameliyatı olmadan donmuşları transfer ettirsem tutmazsa ameliyat yine gündeme gelecek ameliyattan sonra bu sefer yapışıklık sıkıntısı başlayacak histereskopi yapılıcak ve sil baştan yeni bir tüp bebek için maddi kaynakları ayarlamamız gerekecek(((
güzel haberler vermek ....... Hayatım boyunca mümkün olmayan şey
ağladım ağlıycam( kendi memleketimde önerilen iki doktora gittim birisi çok karışık bir ameliyat açıp hiç müdahele edemeden kapatabilirim bu durumda sana niye tüp bebek yapılmış açıkçası seni başlarından salmışlar dedi
diğerine gittim zaten yıllar önce laparoskopimide yapan doktordu zaten oda bunlar çok küçük kanama yapmıyor hormon adet düzensizliği yapmıyor ağrı yapmıyor rahime baskı yapmıyor bu operasyondan sonra rahimde yapışıklık olacak büyük bir ihtimalle bide onun için operasyon gerekecek dedi yapmam ben bu ameliyatı anestezi aldığına yazık bi kere daha dene tüp bebek derim dedi ben gerekirse doktorunla konuşurum dedi şimdi de günüm geçti adet olmuyorum bi türlü test yaptırdım negatif ooof dayanamıyorum yemin ederim hayat beni daha ne kadar zorlayacak yoracak şimdi ameliyatı olmadan donmuşları transfer ettirsem tutmazsa ameliyat yine gündeme gelecek ameliyattan sonra bu sefer yapışıklık sıkıntısı başlayacak histereskopi yapılıcak ve sil baştan yeni bir tüp bebek için maddi kaynakları ayarlamamız gerekecek(((
Canım panik yapma stres yapma . senin kafan karışmış . gittiğin doktorların bana özelden isimlerini yazar mısn canım . bak yıllardır bir çok doktora gidiyoruz ve hepsi ayrı ayrı şeyler söylüyor kafa karıştırıyor . canım Rabbim dermansız dert vermesin bizlere . sen bunu aşacaksın lütfen sakin ol öncelikle .
başka bir şehirde doktora gitme şansın var mı ?
gittiğin doktorların hangi konuda uzmanlaştıkları çok önemli biliyorsun . ,
adetinin gecikmesi ile iglili olarak sana bir ilaç falan vermediler mi ? kendini çok kastın stresten gelmiyor canımönce sakinleşip sonra ne yapman gerektiğine karar verceksin ama bunları yaparken güçlü olacaksın . Senin bebiş accık zorlayacak seni annesi gelene kadar ama sonu güzel olacak inan bana . dua et tatlım bol bol dua et . ,için rahatlasın . eğer başka bir şehirde gitme şansın varsa sana doktor önerebilirim ? hemen pes etmiyoruz sen etmeyecektin bunların hepsi geçecek :2::2:
bizler neler yaşadık tatlım , sen de öyle . kolay değil . Rabbim kaldıramayacağı yükü vermez hiç bir kuluna . emin ol bugünler geçec ek ve biz senin bebeğin ile de neler neler konuşacağız . şimdi bu şekilde kendini üzüyorsun bak stresten adetin bile gelmiyor . başka bir doktora gideceksin . olmadı başka bir tane daha bulacaksın .
Daisyyyyyyyyy ahhhhh ben o hatayı yaptım aceleci davrandım . bundan 2 yıl önce meme deki kitleden olayı gittim hemen vakit kaybetmeden ilk bulduğum doktora ameliyat oldum . yanlış uygulanan bir tedavi . yanlış yapılan bir ameliyat ve benim meme ucum yok olmayacak . ve 6 ay sonra tekrarlayan hastalık . canım ikinci seferinde hiç olmadığım kadar deneyimli davrandım ve tam 5 hastane gezdim kimine göre yine ameliyattı kimine göre takip yeterliydi . en son gittiğim doktorumu dinledim ve ameliyat olmadım . kitle hala duruyor sınıra kadar büyümediği sürece lenf bezlerine kadar yayılmadığı sürece bir sorun teşkil etmiyor ama sürekli kontrollerime gidiyorum . eğer ben ikincisindede aynı hataya düşseydim o panikle hemen masaya yatsaydım belki şu anda daha kötü sonuçlar olacaktı .
şimdi sende sakin olup başka bir doktora gideceksin . olmadı mı başka bir doktor daha . ikna olana kadar cevap alana kadar devam edeceksin . ben inanıyorum ki korkulacak bir şey yok her şey yoluna girecek canım Allahım sana yollayacak bebeğini . biraz zor olacak biraz zaman alacak ama gelecek o ...
Özel mesaj atamıyorum kızlar henüz yazdığım mesajların 100ü geçmesi gerekiyormuş ama doktorlarımın hepsi prof. Takiplerimin çoğu üniversite hastanesinde yapıldı zaten tam bir sene önce yapılan tüp bebeğimdede bu sorun vardi ama yine alınmaya değmez diye düşündüler bu sefer doktor değiştirdim onlarda öyle dedi ama hiç bir sorun yokken negatif olunca pürüzleri yok etmek istiyorlar ama buda doktorları ikiye böldü hemen karar vermeyecek kadar tecrübeliyim artık şimdi ca-125 testi istendi eğer o yüksek çıkarsa ameliyat olucak olmazsa olmuycak geciken adetim içinse biraz daha bekleyelim dedi ne yapsam gerginligim geçmiyor lastik gibiyim
allahım bu guzel duyguyu bana ve bnm gbı yureekten ısteyen herekese tattır
caım neyin var?neden kötüsün?
ben temmuz topiğindenim.
8 eylül test tarihim.
dua ediyorum hep.
sen de ediyor musun?
rahatlatıyor..
canım böyle belirsizlikler psikolojimizi mahvetti.ama rabbim senin için hayırlı olanı biliyor.biliyorum çok zor ama herşey kısmet inşallah senin için hayırlısı ne ise o olsun bu testin sonucu hemen çıkacakmı belki hiç ameliyata gerek kalmaz senin için dua edicem sende benim için et olurmu bugün başladım tedaviye
canım senin göğsündeki kitle tedaviler sonucumu çıktı ya aslında bendede bir sertlik var ama ben ihmal ettim ve dr.gitmedim ara ara sertlik elime geliyor ve canımı acıtıyor ben hormon ilaçlarından olduğunu düşünüyorum ama
Özel mesaj atamıyorum kızlar henüz yazdığım mesajların 100ü geçmesi gerekiyormuş ama doktorlarımın hepsi prof. Takiplerimin çoğu üniversite hastanesinde yapıldı zaten tam bir sene önce yapılan tüp bebeğimdede bu sorun vardi ama yine alınmaya değmez diye düşündüler bu sefer doktor değiştirdim onlarda öyle dedi ama hiç bir sorun yokken negatif olunca pürüzleri yok etmek istiyorlar ama buda doktorları ikiye böldü hemen karar vermeyecek kadar tecrübeliyim artık şimdi ca-125 testi istendi eğer o yüksek çıkarsa ameliyat olucak olmazsa olmuycak geciken adetim içinse biraz daha bekleyelim dedi ne yapsam gerginligim geçmiyor lastik gibiyim
ÖYLEMİİ dua etmez olurmuyum hiç zaten dualarımdasınz kuzum çok sevindim senin adına sizinle konuşmak çok iyi geldi hadi biraz senden bahsedelim havamız değişsin doktorun merkezin neresi şuan kullandığın ilaçlar neler sorun neydi sizin iyice sorular soruyumda kendimden uzaklaşım biraz
hayır tatlım ilaçlar sadece beslemişti resmen göğsüm üçgen hale gelmişti kitlenin başlangıcı meme başından aşağıya kadar olduğu için göğüsümü içeri çekmişti son raddede ben farkettim . sonrasında zaten bebek tedavisi benim için çok uzaktı öncelikle bundan kurtulmam gerekiyordu . öylede yaptım ama pek iyi olmadğı için tekrarladı . şimdi takipteyim . tahlillerim falan 3 ayda bir sürekli yapılıyor . bakalım Rabbim inşl yardım edecek . sende sakın ihmal etme böyle bir şüphen varsa derhal doktora git canım bekleme sakın .
çok geçmiş olsun canım.inşallah takiplerin güzel geçer iyileşirsin allah yardımcın olsun
hayır tatlım ilaçlar sadece beslemişti resmen göğsüm üçgen hale gelmişti kitlenin başlangıcı meme başından aşağıya kadar olduğu için göğüsümü içeri çekmişti son raddede ben farkettim . sonrasında zaten bebek tedavisi benim için çok uzaktı öncelikle bundan kurtulmam gerekiyordu . öylede yaptım ama pek iyi olmadğı için tekrarladı . şimdi takipteyim . tahlillerim falan 3 ayda bir sürekli yapılıyor . bakalım Rabbim inşl yardım edecek . sende sakın ihmal etme böyle bir şüphen varsa derhal doktora git canım bekleme sakın .
çok geçmiş olsun canım.inşallah takiplerin güzel geçer iyileşirsin allah yardımcın olsun
aslında bu hastalıklar biraz ince hastalıklar canım bence . şimid mesela sadece bebeği düşünüyorum hiç o aklıma bile gelmiyor ve çok şükür her şey yolunda . Allahım kimseye dermansız dert vermesin . Ama dediğim gibi ben inanıyorum ki Daisy gerçekten bu rahatsızlığından kurutulacak ve bebeğine kavuşacak .
Sende öyle tabiki :)
aslında bu hastalıklar biraz ince hastalıklar canım bence . şimid mesela sadece bebeği düşünüyorum hiç o aklıma bile gelmiyor ve çok şükür her şey yolunda . Allahım kimseye dermansız dert vermesin . Ama dediğim gibi ben inanıyorum ki Daisy gerçekten bu rahatsızlığından kurutulacak ve bebeğine kavuşacak .
Sende öyle tabiki :)
inşallah aselcim inşallah bizimde bebeğimiz düşündüğümüz günler gelecek.rabbim ikinizede sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?