Sagliklisiniz, iyi bir esiniz var ailelerlede durum iyi? belliki hersey cok düzeninde gidiyor degerini anlamiyorsunuz
bu yüzden..
valla al benden de okadarBu aralar cok mutsuzum, sinirliyim ufacik olumsuzluga karsi cok sinirleniyorum.
Cok basit bir olumsuzluk beni hayata karşı nefretle dolduruyor.
Sabahlari mutsuz uyaniyorum, ztn hep gerginim.
Sevdiklerime cok satasmiyorum, ama yabanci birine mutlaka tepki veriyorum.
Bosvermek, hosgormek su an benim icin imkansiz
Yasadigim sehirde psikolojik destek almam mumkun degil, yakin bir sehir icinde karar almak icin gec kaldim ancak bayram sonrasi baslayabilirim.
Bu arada bana tavsiyeleriniz olabilirmi?
Kendimi daha iyi hissetmemi saglayacak biseyler olmali.
Bu kdr kin dolu nefret dolu olmak
istemiyorum
Benim icin ipler ne zmn koptu bilmiyorum, hangi olaydi neydi?
7 ay once evlendim, cok iyi bir esim var ve oda cok uzuluyor.
Dugun surecinde bsy yasamadik, ailesi ile bir sorunum yok.
Tamamen simariklik sanirim, lutfen beni kendime getirecek bsyler soyleyin
Vitamin eksikligi olabilir. Bir uzmana danissaniz?
Bence bunlar depresyon belirtisi. Kendimden biliyorum.
Eger farkli sosyal aktivitelere katilma imkanin varsa degerlendir bence. Alisveris yap kuafore falan git. Destek alana kadar kafani dagitmis olursun.
Bir de sevdigin arkadaslarinla falan gorus bu aralar iyi gelir inanki
Bence şımarıklık değil geçmişte yaşadığın bir şeyler seni böyle tahammülsüz yapan.
Yaşamayan kesinlikle 'evet şımarıksın' 'prenses sendromu yaşıyorsun' der. Ama ben bunun birikim ve zamanında verilmeyen tepkilerden, bastırılmış duygulardan kaynaklandığını düşünüyorum. Bir nevi psikolojimizin sessiz çığlığı.
Bir profesyonele danışmakta fayda var. Burada yeterince anlaşılacağını sanmıyorum.
Anlattıklarınız depresyon belirtileri...Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Artık birçok yerde psikiyatri uzmanı mevcut, yardım almanızı öneriririmBu aralar cok mutsuzum, sinirliyim ufacik olumsuzluga karsi cok sinirleniyorum.
Yasadigim sehirde psikolojik destek almam mumkun degil, yakin bir sehir icinde karar almak icin gec kaldim ancak bayram sonrasi baslayabilirim.
istemiyorum
Anlattıklarınız depresyon belirtileri...Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Artık birçok yerde psikiyatri uzmanı mevcut, yardım almanızı öneriririm
Bende kimseyi istemiyorum suan. Nefes alsalar batiyor bana. Bunu yaptigimda bana is konusunda cok yardimi dokunan, herzaman meslegimde yanimda olan abim gibi gordugum insan. Esniyor mesela sesli. O kadar huzursuz oluyorumki basim agriyor. Sonra utaniyorum yaptigimdan. Ama boyle zor ugrasacak bir mesgalem hedefim oldugunda hersey gulluk gulistanlik .
Ne zamandir boylesiniz?
Bana de ki. 'Mine kulakliklarla beraber aksama kadar yuru.' Hiç itiraze etmem o sekil. Sadece bu iyi geliyor bana.Evet vardir mutlaka ama ben oncelkle terapi almak istiyorum bu sehirde icime sinen dr bulacagimi dusunmuyorum
Tam olarak yasadigim bu
Bilmiyorum sanirim 1- 2 aydir zirvere cikti
Bana de ki. 'Mine kulakliklarla beraber aksama kadar yuru.' Hiç itiraze etmem o sekil. Sadece bu iyi geliyor bana.
Bazen farkinda olmadan yasadigimiz kucuk kucuk seylwrin birikip çığ gibi buyumesi gibi bi durum bebce yasadiginiz seyBu aralar cok mutsuzum, sinirliyim ufacik olumsuzluga karsi cok sinirleniyorum.
istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?