Koca kıyaslaması çok komik oluyor.
Herkesin huyu suyu farklı.
Artık bir muhabbet de edemez olduk insanlarla.
Sızde acıkca konulun.Benım kocam bole bır adammdegıl deyın.Bence arkadasınızla oturup kocalarınızı konuşmayın.Sırf bu yuzden zaten konuşmak ıstemıosanız bence bu arkadaslık olmamış.Uzgunum
Öylesine yaptığım sohbetleri o kadar farklı yerlere çektiler ki susmayı tercih ediyorum artık.Cidden agzimdan cikacagina pişman etti beni. Oyle her dakika koca anlatan biri de degilim.
Her halta "en iyi koca benim" diye baglamaya calisiyor.
Eşinizi onun yanında çok eleştirdiyseniz ya da bütün kavgalarınızı anlattıysanız eşinize artık ister istemez sinir oluyordur sizi üzdüğü için. Böyle bir durum yoksa da mutsuzdur mutsuzluğunu size yansıtıyordur. Başka da bir şey gelmedi aklıma
Elbet ki herkes gibi konuşuyorlardir . Hergun kocalarini konuştuklarını nerden çıkarttınız ki yada konuşmaları kötü mü ? Gündemimizi takip ediyoruz hepimizin ağzındaKocalardan bahsetmeden gününüz geçemiyor mu acaba? Hani bi de öyle deneseniz. Dünya, eğitim, sağlık, siyaset, küreselleşme, din, felsefe, hayat, alışveriş, toplum, iş, aş vs konuşacak çok konu var.
Mesafe koy. Niye hersey vic vic paylasiliyor hic sevmiyorum içimin almadığı insanlara içimi evimi açmayı. Insanlar değişir. Değişti belki belki kıskanıyor belki sorunları var. Bilemezsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?