- 10 Ekim 2014
- 32.907
- 148.390
- 798
Nasıl isterseniz öyle bitirin arkadaşlığı, valla bizim arkadaşlık da kötü bitti çünkü bir süre sonra eş, eşya, çocuk kıyaslaması derken insana bıkkınlık geliyor, ne kıyaslamayı severim ne kimsenin eşyasında evinde malında mülkünde gözüm vardır ne de hasetlikten hoşlanırım, böyle şeylerin çoluğa çocuğa yansıtılmasından da hoşlanmam, biz onunla limoniydik artık arkadaşlığımız can çekişiyordu, kızı kızımı görünce oynamak istemiş, çocuğu bir çekişi vardı hayır onunla oynamayacaksın diye, çocuk nasıl ağlıyor yavrum anne ben x'le oynayacağım diye, o sondu zaten, 3 yaşındaki çocukları bile kendi fikirleriyle zehirleyenlerin arkadaşlığından kimseye fayda olmuyor.
Arkadaşınızı bizden iyi tanıyorsunuz, içinize sinmiyorsa devam etmeyin bitsin daha iyi.
Sinmedi ya artik, hani anılar manılar , cocuklugumuz, ergenligimiz gece yatak sohbetlerimiz filan duygusala bağladim bu gece zaten regl donemimdeyim duygu durumum dalgalandi ama yok yani iyi niyetli degil gibi geliyor yani mesafe koymaya kararliyim. Susarak koyacaktim ama konusacagim kotu bitecekse oyle bitsin.
Demek ki kavga ettik deseniz ,boşanmanız için size avukat falan tutmaya çalışırdı
Kafe olayına kadar normal bir tepki olarak görmüştüm, ama değil maalesef
Arkadaşınız sorunlu
Dediğiniz gibi tekrar bir araya geldiğinizde eşinizden konu açın ve tepkisini bekleyin
Yine aynı şeyi yaparsa o vakit ne diyecekseniz söyleyin
İncelediği yerden kopsun
Evet kavga hiç anlatmadim anlatsam daha bi keyiflenirmiş, demedigini birakmazmiş. Ben de konusmaya karar verdim