Herşeyi abartan arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl isterseniz öyle bitirin arkadaşlığı, valla bizim arkadaşlık da kötü bitti çünkü bir süre sonra eş, eşya, çocuk kıyaslaması derken insana bıkkınlık geliyor, ne kıyaslamayı severim ne kimsenin eşyasında evinde malında mülkünde gözüm vardır ne de hasetlikten hoşlanırım, böyle şeylerin çoluğa çocuğa yansıtılmasından da hoşlanmam, biz onunla limoniydik artık arkadaşlığımız can çekişiyordu, kızı kızımı görünce oynamak istemiş, çocuğu bir çekişi vardı hayır onunla oynamayacaksın diye, çocuk nasıl ağlıyor yavrum anne ben x'le oynayacağım diye, o sondu zaten, 3 yaşındaki çocukları bile kendi fikirleriyle zehirleyenlerin arkadaşlığından kimseye fayda olmuyor.

Arkadaşınızı bizden iyi tanıyorsunuz, içinize sinmiyorsa devam etmeyin bitsin daha iyi.

Sinmedi ya artik, hani anılar manılar , cocuklugumuz, ergenligimiz gece yatak sohbetlerimiz filan duygusala bağladim bu gece zaten regl donemimdeyim duygu durumum dalgalandi ama yok yani iyi niyetli degil gibi geliyor yani mesafe koymaya kararliyim. Susarak koyacaktim ama konusacagim kotu bitecekse oyle bitsin.

Demek ki kavga ettik deseniz ,boşanmanız için size avukat falan tutmaya çalışırdı :KK45:

Kafe olayına kadar normal bir tepki olarak görmüştüm, ama değil maalesef
Arkadaşınız sorunlu
Dediğiniz gibi tekrar bir araya geldiğinizde eşinizden konu açın ve tepkisini bekleyin
Yine aynı şeyi yaparsa o vakit ne diyecekseniz söyleyin
İncelediği yerden kopsun

Evet kavga hiç anlatmadim anlatsam daha bi keyiflenirmiş, demedigini birakmazmiş. Ben de konusmaya karar verdim

Benim de bir arkadaşım var. Kimden ufacık yakinsam öyle bir saydirmaya başlıyor ki, en sonunda yakındığım kişiyi savunmak zorunda hissediyorum 'yok aslında, o kadar da değil. O da bana kırıldı zaten' falan diye :))
Sevgilimin bir ilgisiz haline sinir olup anlatsam hemen 'sen onun g.tünü kaldirmissin!!' diye başlar :)) zaten çok pis nazarı değdiği için ben anlatmıyorum artık ona ilişkilerimi. Başka şeylerden konuşuyoruz. İş, iş arkadaşlari,aile,ortak arkadaslar...
Siz de konuşmayın :)
Ayrıca arkadaşınız ağır derecede buldumcuk olmuş. Benim çevremde de çok buldumcuk var malesef,genelde evleneli iki-üç yıl olmadan eski hallerine geliyorlar. Merak etmeyin

İnan bikac aylik evli olsa anlayacagim yeni evliyken yaptigi mal mal hareketleri hoş gordum ama yeni evli degil artik. Hatta şuan bile istedigi kadar gosteriş yapsin sacmalik yapsin yine bisey demezdim de benim eşimle kiyasa girmesi sıktı artik, kotu niyetli geliyor.

Sinmedi ya artik, hani anılar manılar , cocuklugumuz, ergenligimiz gece yatak sohbetlerimiz filan duygusala bağladim bu gece zaten regl donemimdeyim duygu durumum dalgalandi ama yok yani iyi niyetli degil gibi geliyor yani mesafe koymaya kararliyim. Susarak koyacaktim ama konusacagim kotu bitecekse oyle bitsin.
Tam namıma layık yazacağım zalimce:)) ama ben artık herkese vicdan yapamıyorum, o yüzden siz de eğer arkadaşınızdan en ufak bir iyi niyet bile sezmiyorsanız hiç vicdan yapmayın, geçmiş, anılar, çocukluğumuz demeyin, inanın insan en büyük dost kazığını değer verip sıkı sıkı sarıldığı kişilerden yiyor.

Çok kazık yemiş biri olarak söylüyorum, eğer kötülük akrabadan arkadaştan geliyorsa vicdan merhamet falan tatile çıkıyor sizde.

Tam namıma layık yazacağım zalimce:)) ama ben artık herkese vicdan yapamıyorum, o yüzden siz de eğer arkadaşınızdan en ufak bir iyi niyet bile sezmiyorsanız hiç vicdan yapmayın, geçmiş, anılar, çocukluğumuz demeyin, inanın insan en büyük dost kazığını değer verip sıkı sıkı sarıldığı kişilerden yiyor.

Çok kazık yemiş biri olarak söylüyorum, eğer kötülük akrabadan arkadaştan geliyorsa vicdan merhamet falan tatile çıkıyor sizde.

Yani insanlar degişir, o da degişmiş ve artik bu haliyle benim arkadaşim değil nasilsa. Vicdan yapmamak lazim doğru.

Benim ex öküz de etsiz doymuyorum ben derdi. İlla ki etin direkt kendisi yads içinde etin baskın oldugu bır yemek illa ki olmalıydı. Şimdi otluyordur umarım :kahve: :KK70:

Valla kimse kızmasın ama bu koca hastalığı bi bizim ülkenin kadınlarında var bu kadar yoğun koca koca koca fenalık geldi artık ne oluyo anlamıyorum ki ben ? bir erkek yüzünden o kadar yılların arkadaşlığını nasıl bu hale getirir bir kadın yazık cidden çok yazık

Öyle kötü niyetli, sizi sevmeyen biri olsaydı yıllarınız beraber geçmezdi. Yaş kaç bilmiyorum ama ben eski dostlarımın yerine kimseyi koyamıyorum, yenilerde arkadaş edinemez oldum. Kocalardan bahsetmeden görüşün derim

Evlenince böyle yapmaya başladıysa kendi evliliğinde hoşuna gitmeyen sizin evliliğinizde imrendiği bir şey vardır.
Siz eşinizden hiç bahsetmeseniz de sonuçta bir şekilde hayatınıza dahil oluyor ve görüyor eşinizle nasıl olduğunuzu,
Ve bence arkadaşlığa kıskançlık bulaştı mi bir daha iflah olmuyor.
Bugün konu eş olur, yarın başka bir şey olur ama o çekişmeyi artık hep hissedeceksiniz.

sanırım eşiyle arasında sıkıntı var ben buradan onu hissettim. siz sadece bu konuda kurban olmuş gibisiniz

bence arkadasinizin bir derdi var, saracak yer ariyor,
malum kocalari elestirmek cok populer o da oradan enerjisini atiyor gibi.

ben reglken onume gelene bir tekme modunda oluyorum ornegin.

bence bir kez bozmalisiniz,
hani tamam sinirini atacak yer ariyor, atsin da ama neden sizin esinizi gomsun ki bu ugurda, cok istiyorsa kendi esini buyursun gomsun.

ama arkadasliginizi bitirmeyin bence, surekli boyle bir huyu yokmus cunku.

Size tavsiyem sizi uzen insanlara tahammul gostermeyin direk cikarin hayatinizdan.aile degil arkadas sonucta surekli hayatinizda kalacak diye bi kural yok.ben 25 yasimdan sonra aklimi basima aldim ve beni uzen ne kadar insan varsa tek tek cikardim hayatimdan.

Öyle kötü niyetli, sizi sevmeyen biri olsaydı yıllarınız beraber geçmezdi. Yaş kaç bilmiyorum ama ben eski dostlarımın yerine kimseyi koyamıyorum, yenilerde arkadaş edinemez oldum. Kocalardan bahsetmeden görüşün derim

Kocalar yokmuş gibi davranamayiz ki devamli eşli olarakta gorusuyoruz bazen.
Gunluk hayatin icinde arada bir de olsa geciyor, insan eşim şunu ister bile derken 2662635 kere dusunecekse nasil sohbet olacak?

Evlenince böyle yapmaya başladıysa kendi evliliğinde hoşuna gitmeyen sizin evliliğinizde imrendiği bir şey vardır.
Siz eşinizden hiç bahsetmeseniz de sonuçta bir şekilde hayatınıza dahil oluyor ve görüyor eşinizle nasıl olduğunuzu,
Ve bence arkadaşlığa kıskançlık bulaştı mi bir daha iflah olmuyor.
Bugün konu eş olur, yarın başka bir şey olur ama o çekişmeyi artık hep hissedeceksiniz.
İşte bu kiskançligin araya girdigini hissetmem beni soguttu zamanla, kardeşim gibi gorurken bana boyle sinsilik yapinca kendimi mal gibi hissetmeye basladim.

bence arkadasinizin bir derdi var, saracak yer ariyor,
malum kocalari elestirmek cok populer o da oradan enerjisini atiyor gibi.

ben reglken onume gelene bir tekme modunda oluyorum ornegin.

bence bir kez bozmalisiniz,
hani tamam sinirini atacak yer ariyor, atsin da ama neden sizin esinizi gomsun ki bu ugurda, cok istiyorsa kendi esini buyursun gomsun.

ama arkadasliginizi bitirmeyin bence, surekli boyle bir huyu yokmus cunku.

Kaç senedir derdi var ki? Derdi varsa anlatsin. Kendisi yeni evliyken de sacma sacma hareketler yapiyordu zaten kalabalik grupca otururken kocasina sarilip biz sarilarak oturuyoruz siz sarilmiyorsunuz gibi sacma sapan kiyas yapiyordu. Yeni evlidir diyip gecmistim. Arada bir de olsa midemi bulandirdi artik hoş göre göre...

İyi geceler direkt soruna gececegim.
Biz bu arkadaşimla cocukluktan beri tanırız birbirimizi cooook yakindik, esimi de az bucuk tanır.
Herneyse sorun şu ki eşimle ilgili söylediğim herşeyi abartmaya basladi. Bir tane örnek vereyim anlamaniz için.

Mevzu yemekten acildi ve ben de dedim ki "Eşim, yemekte şu olmazsa aç hisseder, o şey mutlaka olmali, hep yemek ister" gibi birsey soyledim ve bu başladi yemezse yemesin onun istedigi mi olacakmiş, yemeyecekmişte aç dursun Allah Allah ben eşime ne koysam yer dedi sert şekilde. Şaştim kaldim, ne alaka yani...

Benim eşim oyle yemekte şu yok bu yok diye olay cikaran, kizan, yemek seçen biri değil. Evde yemek olmamasini bile dert etmez, disardan yerdik pandemi oncesi. Yeri geldi kotu olmuş diye benim yiyemedigim yemekleri bile yerdi sirf ben yaptim diye. Yani bahsettigim durum tercihen istemesiydi adamin bisey yaptigi yok.

Ama bu arkadasim herşeye boyle abarti abarti tepkiler vermeye başladi. Ben ornekteki gibi en ufak birsey diyince hemen benim eşim sanki asiri kotuymuş kendisinin ki super koca, melek gibi konuşmaya başliyor. Eşimle aralarinda bir sorun yok. Kendisi bekarken boyle degildi ne zaman evlendi boyle yapmaya başladi ara sira.

İlk yaptiginda onemsemedim ama artik gorusmemeyi dusunmeye basladim. Butun guzel cocukluk anılarimiz, ergenligimiz birlikte gecti, o kadar guzel hatiralar var ki...
Sirf bu sacmaligi yuzunden bir dost kaybediyorum sanirim. 😟 İnsan niye durudk yere boyle yaoar?
Kendi eşiyle mutsuzdur ve sizin mutluluğunuzu görüp sizin de kendisi gibi mutsuz olmanızı istiyordur. Mutsuzluğunu böyle kamufle etmeye çalışıyor

siz arkadaşınızdan çok önce mi evlendiniz ? acaba o bekarken sizin onun yanındaki hareketlerinizi nispet gibi algılayıp şimdi acısını mı çıkarıyor ?
çok saçma ama var böyleleri

siz arkadaşınızdan çok önce mi evlendiniz ? acaba o bekarken sizin onun yanındaki hareketlerinizi nispet gibi algılayıp şimdi acısını mı çıkarıyor ?
çok saçma ama var böyleleri

Evet ondan önce evlendim ama onu kiskandirmak icin bisey yapmadim ya da onun yaninda cilve yapip eşimin tepesine cikip öpme, sarilma gibi hareketler hiç yapmadim. 🙄 Toplu ortamlarda eşim en fazla elimi tutar sarilirsa bir anlik sarilir öper oyle birbirimizin üstünde durmayiz devamli.

Aksine kendisi her zaman insanlarin arasinda eşine yapisir yanindan kaciracaklar gibi, ben yapmiyorum diye "biz daha asigiz" kiyaslamasi yapmisligi var.

Evet ondan önce evlendim ama onu kiskandirmak icin bisey yapmadim ya da onun yaninda cilve yapip eşimin tepesine cikip öpme, sarilma gibi hareketler hiç yapmadim. 🙄 Toplu ortamlarda eşim en fazla elimi tutar sarilirsa bir anlik sarilir öper oyle birbirimizin üstünde durmayiz devamli.

Aksine kendisi her zaman insanlarin arasinda eşine yapisir yanindan kaciracaklar gibi, ben yapmiyorum diye "biz daha asigiz" kiyaslamasi yapmisligi var.

kendini bu şekilde ilişkisi/evliliği ile göz önüne çıkaran, değerini böyle tanımlayan insanlar var malesef. demek ki arkadaşınız da böyle bir karakter.

Cunku kendi esiyle problemleri var hem de ciddi problemleri ve yansitma yoluyla senin esinden cikariyor hincini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X