Herkese hayırlı pazarlar bu tarz düşünce yapısında olan biriyle evlenmiş kişiler lütfen yazabilir mı özellikle onlardan rica ediyorum

. Sevgilim ile evlilik ve evliliğin sorumlulukları hakkında konuşuyorduk bugün herşeyi benden bekleme ben yapamam sana yardım edemem diye bir cevap verdi haliyle sinirlerim aşırı derecede bozuldu hizmetçi ariyorsan başka kapıya senin köLen olamam

bütün sorumluluğu bn sırtlayamam evlenmemin ne manası var ki dedim . Kastettiğim sorumluluk ise eşlerin birbirine ev işlerinde ufak tefek yardim etmesi birbirimizden destek almayacaksak kadın her yükü çekecekse neden evleneyim . Kafamın içinde çok farklı bir kişi oluştu böyle bir davranış karşısında

hem çalışıp hemde her işi bir yardim almadan yapmam zor ... büyük şeyleri zaten isteyecek aaa x git şunu sil burayi temizle diye birşey değil lütfen yanlış anlaşılmasın . Ufak tefek şeyler. Böyle diyen biriyle evlenip duzelen oldu mu ? Bu düşünceyi yıkanlar eminimki var bana yardımcı olur musunuz . Benim gibi düşünmeyenlerde vardır sizlere de.saygi duyuyorum . Fikirlerinizi bekliyorum ❤