Herşeyi berbat ettim...

Tamam ben karşıyım sevgiliyken birbirinin özel eşyalarının karıştırılmasına.
Ama sen gayet iyi niyetli olarak bir şey yapmışsın
Bir açıklamanda var.
Öyle çok büyütülecek bir mevzu değil.
Umarım karşınızdaki insanda sizin iyi niyetli olduğunuzu anlar

Ya kötü niyetli olsam inanınki resmimin arkasına o kadar güzel şeyler yazdımki, yazmazdım...gerçekten biz ilk yılımızda -ki özellikle o-cep tellerini karıştırırdık sonra doğru olmadığını ikimizde anladık ve bundan vazgeçtik vs... ama o büyütecek bu durumu ya hep birşeyleri büyütüyor, bense aman uzamasın diye uğraşırım...

biraz zaman geçince nişanlın da niyetinin cüzdanını karıştırmak olmadığını anlar canım,üzülme.yarın sabaha kadar üzerine gitme bence,sabah sakin kafayla seni dinleyince anlar iyiniyetli olduğunu

Zaten anlamadığımda o büyütücek aman aman kızılcak bir durum yok
Tamam kızar birdaha yapma lütfen der sen durumu anlatırsın budur yani burda biter.
Deveyi pire yapmanın anlamı ne anlamadım.
Şu saate kadar herhangi bir olumlu gelişme oldumu?

pireyi deve yapmakta onun üstüne yoktur ya huyu bu ali kıran başkesen dir arkadaşları arasındaki lakabı...benimde hala algılayamadığım neden bu kadar büyütüyor yakınsak eşim olacak yani yeri gelir cebimde param olmadığında demekki cüzdanını açıp para alamayacağım ben bilmiorum, aklıma pırlantanın bütün herşeyi yazıyor fln acaba o mu gizemli kalsın istiyordu anlamadımki...msj attım bi kaç kere işte sinirim bozuk konuşmayalım fln dedi, bende birşey yazmadım üstüne daha fazlada yorum yapmıcam üstüne gittikçe bu sefer dahada üste çıkmaya çalışıyor ama bu tavrına sinir olyorum bende birşey olduğunda böyle uzatıcamda uzatıcam ama ben yapamıyorumki ne yapıyo edio unutturuyo bana herşeyi:2:

bence bu kadar büyütmeye gerek yok nişanlınmış yakında evlenip kocan olucak tamam hoş birşey değil cüzdan karıştırmak ama sen kötü niyetli bi yaklaşımın yok nişanlın abartmasın bence:97::97::97::97::97:

tek düşünebildiğim hediyenin gizemli olmasını istemesiydi..çünkü o kimliğin üstünde bütün pırlanta bilgilleri yazıyordu ömür boyu garanti belgesiymiş vs. ama yani eğer bunun içinse cidden asıl o daha kötü birşey...
üstüne gitmeyeceğim bakalım kendisi msjıma cevap vermedi oyüzden bende susuyorum tatlım:26:

canım hiç bir kabahatin yokken neden alttan almaya çalışacaksınki bir kere adamın seni itaam etmeye çalıştığı şey çok çirkin sanki sen pırlantan kaç karat nekadar tutar bunların peşindeymişsinde kartı almışsın gibi davranmış.benimde nişanlım muhteşem bir sürprizle evlenme teklif ettiği tek taşımın sonrasında tüm kartları ve garantisini bana verdi sakla hayatım diye! bence sen trip yapmalısın sonderece iyi niyetle boşbulunarak yaptığın birşeyde geldiğiniz noktaya bak evlenincede böyle olacaksa bu lişkiyi tekrar gözden geçirmelisin bence alttan alıp böyle şımartma nişanlını.

bende bunu merak ediyordum aslında pırlantanın kimliğini bayanlar sizmi saklıyorsunuz diye işte ona anlam veremedim haklımı haksızmı diye...hatta geçen ekimde evlenme teklif etmişti, bunu düşünecek olsam ta o zamandan isterdim bana ver diye hiç aklımda bile yoktu..benim tek hatam ona sormadan onun cüzdanından alıp kendiminkine koymaktı bunun içinde özür diledim, nerden aldıysam elime o cüzdanı varya kendime kızıp duruyorum halbuki süpriz olsun istemiştim...ben sizin bu düşüncelerinizi ona nasıl aksedebilirim, ne yarapımda anlar oda abarttığını,zaten akşamdan beri susuyorum...

Ben merak ediyorum ne kdr zaman size tavırlı kalacak? Benim nasıl bir insan olduğumu düşünüyorsunda bunu kötü niyetli aldığımı düşünüyorsun tavır alıyorsun? Ben sürpriz yapmak için onu cüzdanıma aldım kaybolmasın diye, sen nasıl benim niyetimden şüphe edersin diye üste çıkıp taavır almalısın bence. O zaman görsün o.

ben bunu sevgilime sordum ayni sekilde anlattim ben diye,
nisanliyiz diye ekledim.aldigin icin kizmam ama cüzdanimi karistirdigin icin kizabilirim belki bilmiyorum dedi..sanirim cüzdani karistirma niyeti algilaniyor o yüzden ayip kaciyor..

Ne var bunda?
bana cok abartılı geldı nısanlınızın tepkısı.
aranızdakı mesafeyı bılemıyorum tabı cuzdanını karıstırmak ılıskınıze gore ayıp bır durum olabılır.
ama ne olursa olsun tamam kızdıgını bellı ettı konusmamak felan nesı?
Mısal ben sozlumun cuzdanını karıstırsam lafını bıle etmez..
her ılıskının duzenı farklı tabı kı bence daha fazla ustune dusmeyın.

insanın cüzdanında ne olabilir ki karıştırsam bile,herkes bunu ayıp karşılamış belki haklısınızda..niye böyle düşündünüz arkadaşlar demiyorum ama bi cüzdanda edep dışı,insanı utandıracak vb ne olabilirki?? diyerekten kendim düşüncelere daldım..

arada nişanlım otururken rahatsız olur çıkarır köşeye koyar bende alırım elime evir çeviririm,karıştırma maksatlı değil iş olsun diye açıp kaparım filan para kısmına vs hiç bakmadan sırf iş olsun yani hiç tepki göstermez,dikkatini bile çekmez..aramızdaki ilişki resmileşmemişken çantama dokunmasını bende istemezdim pedim filan olurdu utanırdım,ama şimdi ne utanılacak nede saklayacak bişeyim olmadığından açsııın karıştırsın ses etmem yani..oda sırf yonca tarlası gibi olan çanta içimi görüp geyik yapma amaçlı açar zaten..

kendimden örnek verme amacım hiç ayıp olarak düşünmemeştim,karşımdakininde o tepkisi olmadı..ki olsa ben kıllanırdım ne saklıyorsun,acaba görmemi istemediğin ne var diye..

ben özelim mevzunuda anlamıyorum,tek vucut olurken afedersiniz yer yerini görürken özelim yok,ben onun kirli iç çamaşırlarını yıkayıp katlarken özelim yok (hiç demezler yani benim iç çamaşırım,bana özel,ben asar ben katlarım),aynı yatak aynı wc kullanırken özel alan yok ama iş cep telf.cüzdana,pc ye gelince özelim..ben çiftlerin arasında böyle şeyler olmasına karşıyım,herşey ortada olmalı..çekinecek bişey yoksa o halde saklamayada lüzüm yok..bunu arkadaşın konusu için değil genel diyorum..zaten saklama olayı yoksa karşıdakindede karıştırma güdüsü olmuyor..

evet arkadaş çok güzel izah etmiş,demekki ilişki düzeninizden kaynaklanıyor..

sabah ananıme avrtrdı ona gitti normalde biz birbiriizme nereye gidiyorsak mutlaka haber veririz sadece günaydın diye mesaj atmış, ne bu ya bende sadece günaydın dicem akşamda kuzenlere doğumgünü partisi var gidicez, çok merak ediyorum ne yapıcak bu bütün herkes için geçerli sen alttan aldıkça dahdaa üste çıkmaya ççalışıyorlar...isterse uzatsında uzatsın hiçbirşey yapmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…