- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi EndoplazmikSeyyahikulum
-
Tamam ben karşıyım sevgiliyken birbirinin özel eşyalarının karıştırılmasına.
Ama sen gayet iyi niyetli olarak bir şey yapmışsın
Bir açıklamanda var.
Öyle çok büyütülecek bir mevzu değil.
Umarım karşınızdaki insanda sizin iyi niyetli olduğunuzu anlar
Ya kötü niyetli olsam inanınki resmimin arkasına o kadar güzel şeyler yazdımki, yazmazdım...gerçekten biz ilk yılımızda -ki özellikle o-cep tellerini karıştırırdık sonra doğru olmadığını ikimizde anladık ve bundan vazgeçtik vs... ama o büyütecek bu durumu ya hep birşeyleri büyütüyor, bense aman uzamasın diye uğraşırım...
tek düşünebildiğim hediyenin gizemli olmasını istemesiydi..çünkü o kimliğin üstünde bütün pırlanta bilgilleri yazıyordu ömür boyu garanti belgesiymiş vs. ama yani eğer bunun içinse cidden asıl o daha kötü birşey...Zaten anlamadığımda o büyütücek aman aman kızılcak bir durum yok
Tamam kızar birdaha yapma lütfen der sen durumu anlatırsın budur yani burda biter.
Deveyi pire yapmanın anlamı ne anlamadım.
Şu saate kadar herhangi bir olumlu gelişme oldumu?
tek düşünebildiğim hediyenin gizemli olmasını istemesiydi..çünkü o kimliğin üstünde bütün pırlanta bilgilleri yazıyordu ömür boyu garanti belgesiymiş vs. ama yani eğer bunun içinse cidden asıl o daha kötü birşey...
üstüne gitmeyeceğim bakalım kendisi msjıma cevap vermedi oyüzden bende susuyorum tatlım:26:
canım hiç bir kabahatin yokken neden alttan almaya çalışacaksınki bir kere adamın seni itaam etmeye çalıştığı şey çok çirkin sanki sen pırlantan kaç karat nekadar tutar bunların peşindeymişsinde kartı almışsın gibi davranmış.benimde nişanlım muhteşem bir sürprizle evlenme teklif ettiği tek taşımın sonrasında tüm kartları ve garantisini bana verdi sakla hayatım diye! bence sen trip yapmalısın sonderece iyi niyetle boşbulunarak yaptığın birşeyde geldiğiniz noktaya bak evlenincede böyle olacaksa bu lişkiyi tekrar gözden geçirmelisin bence alttan alıp böyle şımartma nişanlını.
Ne var bunda?
bana cok abartılı geldı nısanlınızın tepkısı.
aranızdakı mesafeyı bılemıyorum tabı cuzdanını karıstırmak ılıskınıze gore ayıp bır durum olabılır.
ama ne olursa olsun tamam kızdıgını bellı ettı konusmamak felan nesı?
Mısal ben sozlumun cuzdanını karıstırsam lafını bıle etmez..
her ılıskının duzenı farklı tabı kı bence daha fazla ustune dusmeyın.
sabah ananıme avrtrdı ona gitti normalde biz birbiriizme nereye gidiyorsak mutlaka haber veririz sadece günaydın diye mesaj atmış, ne bu ya bende sadece günaydın dicem akşamda kuzenlere doğumgünü partisi var gidicez, çok merak ediyorum ne yapıcak bu bütün herkes için geçerli sen alttan aldıkça dahdaa üste çıkmaya ççalışıyorlar...isterse uzatsında uzatsın hiçbirşey yapmıcamBen merak ediyorum ne kdr zaman size tavırlı kalacak? Benim nasıl bir insan olduğumu düşünüyorsunda bunu kötü niyetli aldığımı düşünüyorsun tavır alıyorsun? Ben sürpriz yapmak için onu cüzdanıma aldım kaybolmasın diye, sen nasıl benim niyetimden şüphe edersin diye üste çıkıp taavır almalısın bence. O zaman görsün o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?