Herşeyi berbat ettim

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.256
15.285
448
kızlar merhaba. sevgilimle kavga etmistik. gözünden düşmüştüm resmen. eskisi gibi özlemediğini falan söyledi. ve hiç aramıyordu. benim de aklıma bir hinlik geldi, yapmadan da duramadım. twitterında başka bi kızla (üstelik benim bi arkadaşım olan bi kızla) tanışmaya çalışır gibi konuştugunu gördüm, bunun üzerine "yeter" dedim, yaptım.
önce twitterımdan "yazık..." falan yazdım. sonra da blogumda "bazı şeyleri sonradan öğrenmek çok koyuyor, bi de dürüstlük abidesi gibi tavırlar falan. yazık, yüzsüzlük böyle bişey işte... keşke yüzüne vurabilseydim bunları" falan yazdım. halbuki ortada hiçbi şey yok. aramayan adam deli gibi arıyor, blogumdan sorular gönderiyor "ne oldu" diye ısrarla. daha 2 gece önce bana ne güzel şeyler söylüyodun şimdi noldu, bana laf sokma gel yüzüme söyle falan yazdı. ama hiçbi şey cevaplamadım, telefonlarına da çıkmadım.
şimdi çocukla bi gün mutlaka konuşucaz, ama ben ne olduğunu söylicem? bi bahane bulmam gerek. çok kötü batırdım yani gerçekten. ama çok kızmıştım, tek amacım benim merak ettiğim gibi onun da etmesiydi. ne olucak şimdi

en baştan arkadaşınla tanışmaya çalıştığı için böyle şeyler yazdığını söylemişsin,sebep olarak da yine bunu söyle.ne var ki bunda,ben konuyu mu yanlış anladım:26:

ama sanki bir şeyleri öğrenmişim havasına girdim, sanki aldatmış gibi falan. arkadaşıma da öyle çok absürd bi şey yazmamış. yani yeterli bi sebep olmaz ki. o kadar abarttım ki yani.. amacıma ulaştım deli gibi aradı ama sonunda napıcam

Yanlış anladığın için böyle bi şey yaptığını ama daha sonra farkına vardığın için telefonlarını açmadığını söylersin :44:

yanlış anladığım şeyi sorarsa da geçiştiririm artık. of çok korktum

o kadar dert olcaksa sana yazmadım hayatın zor koşulları psikolojimi bozdu de

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

Arkadaşınızla tanışmaya , tanışma dediğin asılmaya kalkmış herhalde e ortada yanlış bir durum var demekki sende o kadar nasıl denir :)) yaşın küçük herhalde ona gre yazayım yani sende o kadar kızılıck bir sorun görmüşsün ki gider yapmışsın erkek arkadaşına e nedeninide söyle yani başka sebepler arama nye yalan söyleeceksin ki.Ayrıca yaptığın davranışların tepkilerinin sonucuna dikkat etmelisin abartılmayacak bişeyse sen sırf ilgi çekebilmek için bu kadar sorun yaratmamalısın yoksa gerçk sorunlardada aynı tepkiyi verirsen arkadaşın hatalarının boyutunun farkına varamaz bir tavsiye

Kiskanclik gozumu burudu deyip konuyu acikla hosuna bile gidebilir merak ettigine gore ozlememe fslan gbi bi durum yok blöfff yapiyor olsa gerek:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…