Herşeyi bilen teyzeler

Bnmde kaynanam illa ye die tutturuo eskiden 1 yiyosan simdi 2 ye dio cocugu dusun dio canim istemio napim o yuzden pek dinlemiorum ama kilo almam gerekirken 2 kg filan zayifladim

Bebek alacağını alır zaten bu iki canlısın iki ye olayı annenin hele de bulantılarla boğuştuğu ilk aylarda çok gereksiz anneyi düşünen mi var

Sizin de etrafınızda bunlardan var mı? Sanki ben hiçbir şey bilmiyorum ama onlar herşeyi biliyorlar.geçen gün ekmek yemiyorum diye hep bir ağızdan konusmaya başladılar. Ekmeğin içindeki vitamin hiçbir şeyde yok.beyaz ekmek yeme kepekli ye yok tam buğday ye. günde 2 dilim ye az da olsa ye ekmek yemezsen doymazsin çabuk acikirsin olmaz öyle şey çocuk beslenemez:ukala::ukala::ukala:
4bucuk aydır herkesten uzak kendi bildiğim gibi yiyip iciyordum şimdi ailelerin yanına geldim doğurana kadar beynimi yerler artık. Ben araştırıp aklıma yatanı uyguluyorum bebegimin gelişimi kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor ama herkes prof. sanki. Bi de normal doğum istiyorum dedim.yok sezaryen daha iyi:ukala::ukala: bi de normal doğumdan korkmayan beni korkuttular sağ olsunlar:skandal::KK47:
Zaten herkes prof. Olmuş , serzeryan istiyorum deseydinizde aaaa olurmuu en sağlıklısı normal doğum derlerdi. Derler bacım derlerr kimseyi duymayacan...

Son düzenleme:
ne güzel dedin öyle :) :) :)
Sen dur bakalım :) hele bir doğsun da gör o teyzeleri. Ayy çok küçük buu nasıl büyücek , senin sütün yetmeyecek , emzik ver buna emzik, bu mama yaramadı , bıngıldağı niye erken kapandı. Kafayı yedirmek üzerelerdi bana bir aralar... Şimdi gülüyorum yaa sen tecrübeli ol başından beri duyma o teyzeleri ,kaynanaları ,görümceleri

Back
X